Volg Topaandelen op Twitter  Abonneer u op de Topaandelen RSS

Deze win-win situatie mag je niet laten lopen!

Auteur: Jack Hoogland

29-12-2017


Gisteren stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees.

We ontdekten deze maand drie ongekend goedkope aandelen van fantastisch presterende bedrijven, wiens winst fors groeit én die een prachtig dividend opleveren.

Gemiddeld 4,8% jaarlijks dividendrendement!

Nu 8% dividend. Stijgt ieder kwartaal.
Eén van de aandelen die we ontdekten is een lachwekkend goedkoop energie-infrastructuur aandeel dat maar liefst 8% dividend oplevert.

En dat dividend stijgt ieder kwartaal!

Dit lachwekkend goedkope aandeel noteert nog geen 12 keer de jaarwinst. Dat terwijl het bedrijf gemiddeld 36% winstgroei realiseert.

Maar er is meer...

CEO is zwaar aan het kopen geslagen
De CEO van dit bedrijf wordt beschouwd als de beste in deze bedrijfstak.

Sinds begin november is deze CEO zwaar aan het kopen geslagen. Hij kocht voor maar liefst $6 miljoen aan aandelen. Dat terwijl hij eerder dit jaar ook al voor een paar miljoen had gekocht.

Dat doet die man écht niet voor de lol.

Ofwel hij is gewoon zéér positief over de toekomst, ofwel er gaat ergens in de komende maanden iets gebeuren waardoor de koers ontploft.

Zelfs als koers binnen een jaar met 100% stijgt...
Dit geeft ons een absolute win-win situatie. Een lachwekkend goedkoop aandeel van een snel groeiend bedrijf dat maar liefst 8% jaarlijks dividendrendement oplevert.

Geleid door de beste CEO die met zijn eigen geld zwaar aan het kopen is geslagen.

Beter dan dit is volgens mij niet denkbaar!

Zelfs als de koers komend jaar met 100% stijgt, is het ieder kwartaal stijgende dividend nóg enorm hoog!

En als er straks iets gebeurt (overname?) waardoor de koers ontploft, dan steken we een snelle, forse koerswinst in onze zak.

Deze win-win situatie mag je écht niet laten lopen!
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Hierin gaat de volgende hype zijn

Auteur: Jack Hoogland

27-12-2017


Deze maand ging het enorm hard met Bitcoin. De grootste hype ooit.

Net voor kerstmis ging de koers echter fors onderuit. Het technische plaatje van Bitcoin is nu zodanig beschadigd, dat ik niet zou durven kopen, zelfs als ik fundamenteel positief zou zijn over Bitcoin.De kans dat Bitcoin de komende dagen eerst tijdelijk herstelt en daarna écht fors daalt, is nu fors vergroot.

De paaldanseres en de kapster
Het mooie van dit verhaal is dat we live getuige zijn geweest van hoe een hype ontstaat en wat er op het hoogtepunt van zo'n hype gebeurt.

Op mijn Twitter account vindt u tweets over een plotseling in Bitcoin gespecialiseerde Australische paaldanseres, een buikdansende kapster uit Zuid-Chicago, de Bitcoins kopende vriend van mijn Italiaanse elektriciën en het massale Bitcoins kopen met geleend geld.

Dit soort berichten vertelt je dat het einde van een hype nadert.

Wees de massa op voor
Toen ik u bijna twee jaar geleden meldde dat ik Bitcoins kocht, had niemand enige interesse. Héél veel van de mensen die de afgelopen maanden fanatieke Bitcoin-beleggers werden, wisten toen niet eens van het bestaan ervan.

Zelfs toen Bitcoin precies een jaar geleden al in prijs was verdubbeld, had niemand er nog aandacht voor. Nu kent iederéén Bitcoin.

Conclusie: Je moet in iets beleggen vóórdat de massa erop springt.

Goud, zilver, uranium
Op dit moment zitten goud, zilver en uranium in dezelfde fase waarin Bitcoin twee jaar geleden zat. De grote massa heeft er totáál geen aandacht voor.

De komende jaren gaan er voor goud, zilver en uranium uitzien zoals de afgelopen twee jaar voor Bitcoin waren.

De volgende hype gaat in goud, zilver en uranium zijn.

Als die hype over een paar jaar op haar hoogtepunt is, dan gaan we vanzelf berichten tegenkomen over zilver kopende paaldanseressen en kapsters. Dat gaat ons het pefecte verkoopsignaal geven.

Nu is uw kans
Nu is echter uw kans om te doen wat u twee jaar geleden met Bitcoin had kunnen doen. De meute op voor zijn.

Als TopAandelen-abonnee gaat u optimaal profiteren van de komende hype in goud, zilver, uranium en andere grondstoffen. Meld u hier aan voor een abonnement!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

De komende jaren profiteer je dubbel!

Auteur: Jack Hoogland

27-12-2017


Het afgelopen jaar waren de omstandigheden voor value-beleggen zeer moeilijk.

Beleggers stopten hun geld massaal in Bitcoin, in de bekende FANG-aandelen en in ETF's. Naar feiten en cijfers werd totaal niet gekeken.

Met als gevolg dat vooral de populairste en/of grootste, meest verhandelde aandelen het meest in koers stegen. En dat beleggers veel andere, goedkopere aandelen van veel beter presterende bedrijven genadeloos links lieten liggen.

Veel beleggingsfondsen gooiden in 2017 de handdoek
2017 was zelfs zó moeilijk dat veel beleggingsfondsen en hedgefondsen de handdoek in de ring gooiden. Eind september hield de wereldwijd bekende value-belegger Whitney Tilson ermee op.Slechts een week geleden zagen we opnieuw een bericht van een hedgefonds dat ermee stopte. Na het zoveelste bericht over een hedgefonds dat gaat sluiten, tweette Raoul Pal zelfs dat hedgefondslegendes nu vallen als vliegen.Grote jongens die over tientallen jaren een enorme reputatie hebben opgebouwd, hebben het de afgelopen tijd enorm moeilijk gehad. Zó moeilijk zelfs dat velen de handdoek gooiden.

De toekomst ziet er zéér goed uit!
Wij zijn daarom best een beetje trots dat de voor onze TopAandelen-service in 2017 geselecteerde aandelen gemiddeld bijna 11,5% hoger noteren.

Omdat de dit jaar geselecteerde aandelen gemiddeld 168 dagen in portefeuille zitten, betekent dit 25% rendement op jaarbasis.

Beleggen in de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven loont. Zélfs in dit soort (voor value-beleggers) moeilijke marktomstandigheden!

Het mooie is dat die marktomstandigheden de komende tijd vanzelf gemakkelijker zullen worden. Zodra de tech- en ETF-bubbels barsten.

De toekomst ziet er dan ook zéér goed uit!

De komende jaren profiteer je dubbel!
Beleg vanaf nu ook in de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven. En profiteer gelijk van de enorme hype voor goud, zilver, uranium en andere grondstoffen die op ons af komt! Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Het is belangrijk om hierop te letten!

Jack Hoogland

19-12-2017


Ik heb u vorige week uitgebreid verteld waarom grondstoffen en grondstofaandelen de komende jaren fors in koers kunnen stijgen.

Als je de voor mij allerbelangrijkste grafiek van het jaar bekijkt, dan weet je dat aandelen nu gemiddeld duur zijn en grondstoffen juist historisch goedkoop.

Het is nu daarom ideaal om ook in goud- en zilveraandelen te beleggen. Maar het zou een zéér slecht idee zijn om zomaar eender welke goud- of zilveraandelen te kopen.

Veel goudproducenten kampen met forse schulden
Gisteren kwam ik onderstaande tweet tegen.Die vertelde dat veel van de aandelen uit de Amex Gold Bugs Index van bedrijven zijn die zwaar in de schulden zitten.

Beleg alléén in aandelen van financieel sterke bedrijven
De grafiek uit de tweet laat het duidelijk zien. Veel goudproducenten zitten in de schulden. Het is dan ook zéér onverstandig om zomaar eender welk goud- of zilveraandeel aan te kopen.Het is enorm belangrijk dat je alleen in goud- en zilveraandelen belegt van bedrijven die er financieel goed voor staan. Wiens tastbare bezittingen fors hoger zijn dan de schulden.

Minder risico. Meer koerspotentieel.
Ten eerste loop je minder risico. Je weet dat je het aandeel van een financieel sterke goudproducent rustig vast kunt houden, mocht de goudprijs onverhoopt dalen. Een financieel sterk bedrijf overleeft dat met gemak.

Ten tweede is het koerspotentieel fors hoger. Een financieel sterke goudproducent heeft in goede tijden meer geld om te investeren in nieuwe goudmijnen en/of om kleinere producenten op te kopen.

Kan dus meer investeren in groei.

Ruim $4 miljard aan eigen vermogen
De gratis extra tip die we deze maand aan ons "Super Rendement Rapport" hebben toegevoegd, is bijvoorbeeld van een goudproducent die $8,5 miljard aan tastbare bezittingen heeft, waar $4,3 miljard aan schulden tegenover staan.

Heeft dus twee keer zoveel tastbare bezittingen als schulden. Bovenop de unieke combinatie van eigenschappen waar ik u vorige week al over vertelde, weet je hierdoor dat dit bedrijf méér dan genoeg geld heeft om te investeringen in nieuwe mijnen en/of in overnames.

Dat zorgt ervoor dat het aandeel alleen maar méér koerspotentieel heeft.

Zo profiteer je van de beste, financieel sterkste aandelen
Voor onze TopAandelen service gaan we de koersgrafieken van alle grondstoffen zeer goed in de gaten houden.

Zodra we voor een bepaalde grondstof (zoals uranium, goud, zilver) een stijgende trend zien, zoeken we voor u het beste aandeel om daarvan te profiteren.

Daarbij weet je dat je alléén belegt in aandelen van bedrijven die fors méér tastbare bezittingen hebben dan schulden. Dat je dus alléén in aandelen van financieel sterke bedrijven belegt.

Zo profiteert u als TopAandelen-abonnee maximaal van jarenlange forse koersstijgingen van grondstofaandelen.
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Hier moet je de komende 5-10 jaar in beleggen

Jack Hoogland

15-12-2017


Nadat ik u gisteren over de voor mij belangrijkste grafiek van het jaar vertelde, kwam ik toevallig een ander interessant plaatje tegen.

Dit jaar zijn er nauwelijks nieuwe beleggingsfondsen gestart die zich richten op grondstoffen.Jim Rogers
Toen ik dit plaatje gistermiddag zag, moest ik gelijk denken aan wat Jim Rogers schreef in zijn boek Hot Commodities. In 1970 en in 1999 had niemand interesse in grondstoffen.

Beleggingsfondsen waren er nog nauwelijks, maar banken hadden hun trading desks voor grondstoffen gesloten wegens te weinig handel. Niemand op Wall Street deed nog iets met grondstoffen. Aandelen waren véél interessanter.

Juist dát was voor hem het signaal om zich in grondstoffen te verdiepen. Na een tien jaar durende bull markt kon Jim Rogers in 1980 met pensioen. Hij was toen 37.

Bovenop de belangrijkste grafiek waarover ik u gisteren vertelde, is dit een extra indicatie dat de komende jaren 5-10 jaar enorme winsten behaald kunnen worden met grondstofaandelen.

Zo profiteer je de komende jaren maximaal
Voor onze TopAandelen service gaan we de koersgrafieken van alle grondstoffen zeer goed in de gaten houden.

Zodra we voor een bepaalde grondstof (zoals nu met uranium) een stijgende trend zien, zoeken we voor u het beste aandeel om daarvan te profiteren.

Zo profiteert u als TopAandelen-abonnee maximaal van jarenlange forse koersstijgingen van grondstofaandelen.
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Verkoopsignaal BGC

Jack Hoogland

14-12-2017


In het kader van onze TopAandelen service berichten we u dat we een verkoopsignaal afgeven voor:


General Cable Corp. (BGC)
Dit aandeel hebben we op 29 maart 2012 geselecteerd. Het noteerde toen een koers van $28,05. Gisteren zagen we een slotkoers van $30,05.

Daarnaast ontvingen we de afgelopen jaren in totaal $3,24 aan dividend.
BGC presteerde de afgelopen jaren absoluut niet zoals op het moment van selectie werd verwacht. Ook noteerde de koers de gehele tijd lager.

Vorige week werd echter bekend dat BGC gaat worden overgenomen door de Italiaanse Prysmian Group, dat $30 per aandeel betaalt voor de overname.

Voor ons een mooie ontwikkeling, want zo kunnen we het aandeel toch nog met winst verkopen.

Omdat de koers gisteren zelfs iets boven de $30 noteerde, heeft het wat ons betreft geen zin meer om te wachten tot de overname een feit is.

We verkopen het aandeel en stellen daarmee een totale winst van 19% veilig.

Bekijkt u hier het volledige rapport dat wij op 29 maart 2012 naar onze TopAandelen-abonnees stuurden.

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Alleen vandaag nog!

Auteur: Jack Hoogland

14-12-2017


Dinsdag vertelde ik u in dit artikel uitgebreid over de drie fantastische aandelen die we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben geselecteerd.

Belachelijk goedkope aandelen, die gemiddeld 3% dividend per jaar opleveren én die alles in zich hebben om binnen een jaar fors in koers te stijgen.

Drie aandelen die een gemiddelde PEG-ratio hebben van 0,36.

Die dus binnen een jaar met ruim 175% in koers moeten stijgen om volgens de regels van de beurs normaal gewaardeerd te worden.

Daar bovenop komt dan nog eens onze GRATIS extra supertip, waarvoor wij meer dan 1000% koerswinst verwachten!

U kunt het rapport alleen vandaag nog als los nummer bestellen.

Na vandaag moeten we de inschrijving écht sluiten.
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" nog snel te bestellen!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

De belangrijkste grafiek van het jaar

Auteur: Jack Hoogland

14-12-2017


Ik zie op een jaar tijd ongelofelijk veel plaatjes, overzichten en grafieken voorbij komen. Er is echter één grafiek die op mij de allermeeste indruk heeft gemaakt.

De reden is simpel. Die grafiek vertelt je waar je de komende 5-10 jaar in moet beleggen.

Eerst even naar onderstaande tweet. Jeffrey Gundlach wordt algemeen gezien als de koning van de obligaties. Alleen vindt hij obligaties nu niet langer interessant als belegging.Beleg vanaf 2018 in grondstoffen!
Gundlach geeft aan dat zijn beste idee voor 2018 is om meer in grondstoffen te gaan beleggen. Dus in goud, zilver, andere edelmetalen, uranium, koper, zink, ijzererts, landbouwgrondstoffen etc.

Uit Gundlachs interview met CNBC is zéér duidelijk op te maken dat hij zich baseert op dezelfde grafiek die op mij enorme indruk heeft gemaakt, en die ik vorige week al in dit artikel plaatste.Aandelen zijn duur. Grondstoffen zijn goedkoop.
De boodschap van de grafiek is duidelijk. Aandelen zijn duur. Grondstoffen zijn goedkoop.

Grondstoffen zijn in relatie tot de beursindices nu net zo goedkoop als in 1971 en in 1999. Die jaren waren het startsein voor tien jaar lang ongelofelijke winsten met goud, zilver en andere grondstoffen.

De reden is simpel. De afgelopen vijf jaar is er véél te weinig geïnvesteerd in toekomstige productie als gevolg van te lage prijzen. We staan daarom nu aan het begin van een jarenlange periode van stijgende grondstofprijzen.

Zo profiteer je de komende jaren maximaal
Voor onze TopAandelen service gaan we de koersgrafieken van alle grondstoffen zeer goed in de gaten houden.

Zodra we voor een bepaalde grondstof (zoals nu met uranium) een stijgende trend zien, zoeken we voor u het beste aandeel om daarvan te profiteren.

Zo profiteert u als TopAandelen-abonnee maximaal van jarenlange fose koersstijgingen van grondstofaandelen.
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Vergeet niet van gratis extra supertip te profiteren!

Auteur: Jack Hoogland

12-12-2017


Bovenop de drie fantastische aandelen waarover ik u in dit artikel al vertelde, voegden we deze maand een gratis extra supertip toe aan ons "Super Rendement Rapport".

Een superaandeel met deze unieke eigenschappen:

  1. Maar liefst vier directieleden kochten uit eigen zak voor forse bedragen aandelen van het bedrijf waar ze werkzaam zijn.

  2. De koers van het aandeel moet met 66% stijgen voordat de beurswaarde gelijk is aan de tastbare waarde van de netto-bezittingen van dit bedrijf. Je profiteert dus van een megakorting.

  3. De directie verwacht voor 2019 een 17% hogere goudproductie en een ruim 200% hogere zilverproductie dan in 2017.

Dit zie je bijna nooit in één enkel aandeel. Dit is écht uitzonderlijk.

De stijgende inflatie die op ons afkomt gaat een enorme rally in goud en zilver veroorzaken. De koers van dit aandeel kan in korte tijd ongekend hard stijgen.

Wij verwachten fors meer dan 1000% koersstijging
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" snel te bestellen!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Spotgoedkoop. Forse winstgroei. Dividend.

Auteur: Jack Hoogland

12-12-2017


Een ongelofelijk goedkoop aandeel van een bedrijf dat kantoorgebouwen, scholen, sportstadions, vliegvelden en de meest prestigieuze architectonische projecten helpt om op energiekosten te besparen én om milieuvriendelijk te zijn.

Kostenbesparingen zijn belangrijk voor bedrijven, maar ook een milieuvriendelijk imago wordt steeds belangrijker. Dit bedrijf speelt daar perfect op in!

Is actief op het overnamepad, waardoor omzet en winst fors groeien. Levert daarnaast 1,2% dividendrendement op.

Analisten verwachten voor komend jaar maar liefst 33% winstgroei, maar je betaalt slechts 12 keer de voor volgend jaar verwachte winst.

Dit aandeel gaat niet lang zo goedkoop blijven!

Spotgoedkope marktleider levert 3,4% dividend op.
Daarnaast een fantastisch aandeel van een ongekend goed presterend bedrijf dat een leidende positie heeft in de energie infrastructuur.

Heeft de afgelopen jaren uitgebreid, operationele kosten verlaagd en winstmarges verbeterd. Waardoor het nu forse winstgroei realiseert.

Noteert slechts 13 keer de voor komend jaar verwachte winst. Winst groeit dit jaar 30% en komend jaar 29%.

Daarnaast een dividendrendement van 3,4% waarbij het dividend de komende jaren met de winst meestijgt.

Vaste contracten. Snelle groei. Hoog dividend.
En als klap op de vuurpijl een fantastisch aandeel van een industrieel bedrijf dat wereldwijd actief is in de verhuursector. Dat met vaste, langlopende contracten werkt.

Omdat de gemiddelde restperiode van alle contracten nog 40 maanden is, is een fors deel van de omzet voor de komende jaren al gegarandeerd.

Altijd lekker om te weten!

Noteert slechts 10 keer de voor komend jaar verwachte winst, terwijl die winst met maar liefst 37% stijgt!

Daarnaast levert dit aandeel u een 4,5% dividendrendement op, waarbij het dividend de komende jaren uiteraard met de koers meestijgt.

En de directie bezit maar liefst 11,5% van de aandelen. Heeft dus hetzelfde belang als ons beleggers!

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
Wel eens van de PEG-ratio gehoord? Price Earnings gedeeld door Growth. De markt beschouwt aandelen met een PEG-ratio lager dan 1 als goedkoop.

Deze drie absoluut goedkope topaandelen hebben een gemiddelde PEG-ratio van slechts 0,37.

Dat betekent dat je effectief 63% korting hebt op deze aandelen. En dat ze binnen een jaar met ruim 170% in koers moeten stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Om volgens de regels van de beurs normaal gewaardeerd te worden.

Bijna uitverkocht
Maar let op! Losse nummers van het "Super Rendement Rapport" zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. Inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Kijk even naar dit stukje interview

Auteur: Jack Hoogland

11-12-2017


Veel lezers vroegen ons om een link naar het interview met Adam Rodman waar ik afgelopen vrijdag naar verwees.

Ik kon en mocht u die link niet geven omdat het interview alleen toegankelijk is voor abonnees van RealVision.

Zaterdag zag ik echter dat RealVision een samenvatting van het interview voor iedereeen toegankelijk heeft gemaakt.

In nog geen drie minuten tijd vertelt Adam Rodman u waarom uranium richting een hyper bull markt gaat. Kijken dus!De allerbeste uraniumaandelen
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Tijdens de vorige bull markt stegen zelfs de aandelen van de zwakste, slechtst presterende uraniumproducenten met 2000% in koers!

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Vandaag allerlaatste kans
Omdat hier zó ongelofelijk veel winst te behalen valt, omdat deze situatie zó extreem is, omdat we dankzij Adam Rodman nóg zekerder van onze zaak zijn, willen we zoveel mogelijk lezers de kans geven om hiervan te profiteren.

Als u het rapport nog niet in uw bezit heeft, dan is dit voor u de allerlaatste enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.

Alleen vandaag nog als los rapport beschikbaar!
Bestel hier het unieke uraniumrapport.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Deze interessante info mag u niet missen!

Jack Hoogland

08-12-2017


Dit is een lang artikel. Lees het!

Het is opvallend hoeveel aandacht er plotseling door professionele beleggers en nieuwsbrieven aan uranium wordt geschonken.

Nadat ik u in dit artikel al verwees naar een zeer opvallende presentatie over kernenergie als oplossing voor het klimaatprobleem, verscheen deze week op RealVision TV een interview met hedge fund manager Adam Rodman.

Tot in detail geanalyseerd
Hij vertelde in dat interview een paar razend interessante dingen, die ik absoluut met u wil delen.Allereerst heeft zijn team de uraniummarkt tot in detail geanalyseerd. Ze hebben alle kerncentrales en hun verbruik onder elkaar gezet. Alle nieuwe kerncentrales met data van verwachte ingebruikname. Alle uraniummijnen met (verwachte) jaarlijkse productie.

Zijn team heeft een hoeveelheid werk gedaan die voor ons niet te behappen is.

Uraniumprijs daalt enorm hard bij overschot...
Uranium heeft als grondstof een eigenschap die je bij geen enkele andere grondstof ziet. De vraag naar uranium is inelastisch. De prijs van uranium heeft dus geen invloed op de vraag.

Als er (zoals de afgelopen jaren) een overschot aan uranium is en de prijs daalt, dan is er niemand die daar gebruik van maakt om een extra voorraad uranium in te slaan. Een beheerder van een kerncentrale koopt gewoon wat hij nodig heeft om elektriciteit te produceren.

Gevolg daarvan is dat de prijs ongekend hard kan dalen. Dat hebben we de afgelopen jaren ook gezien.

...en stijgt ongekend hard als er een tekort is
Als er echter een tekort is en de prijs stijgt, geldt precies het omgekeerde. Er is niemand die minder uranium koopt omdat het te duur wordt. De kerncentrale moet blijven draaien, want anders ontstaat er een probleem.

Bij een tekort kan je zelfs eerder verwachten dat beheerders van kerncentrales extra voorraad gaan inslaan, om er zeker van te zijn dat hun centrale kan blijven draaien.

Waardoor de prijs ongekend hard kan stijgen. Dat hebben we in de jaren 2001-2007 gezien, en gaat ook de komende jaren gebeuren.

De komende 10-12 jaar een enorm tekort
Op basis van zijn gedetailleerde analyse verwacht Rodman dat er de komende jaren een tekort van 30-40 miljoen pond zal ontstaan, op een markt van in totaal 200 miljoen pond uranium.

Ofwel 15% tot 20% tekort. Dat is ongekend.
(Bij een 1% tekort aan olie, schiet de hele oliemarkt al volledig in de stress)

Verder verwacht hij dat deze situatie minimaal tot eind jaren '20 zal aanhouden.

Rodman's conclusies
Aan het eind van het interview concludeert Rodman dat we richting een Hyper Bull Market gaan.

Hij en zijn partners hebben in hun carriere nog nooit zo'n extreme situatie gezien. Hij ziet het als de grootste beleggingskans van zijn leven.

Het grappige is dat hij op het moment van het interview nog niet wist van de raket die Kazakhstan deze week onder uraniumaandelen plaatste.

Zelfs de zwakste aandelen stegen 2000% in koers!
Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Sterker nog, zelfs de aandelen van de zwakste, slechtst producerende uraniumproducenten stegen met 2000% in koers!

De situatie op de uranium-markt is nu veel extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. Waardoor er zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

De allerbeste uraniumaandelen
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Inschrijving voor dit weekend heropend
Omdat hier zó ongelofelijk veel winst te behalen valt, omdat deze situatie zó extreem is, omdat we dankzij Adam Rodman nóg zekerder van onze zaak zijn, willen we zoveel mogelijk lezers de kans geven om hiervan te profiteren.

We hebben daarom besloten om de inschrijving voor een los nummer voor dit weekend te heropenen.

Dit is zéér waarschijnlijk de allerlaatste kans is om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

De koersen van onze uranium aandelen stegen ook gisteren fors en kunnen in korte tijd ongekend hard verder stijgen.

De allerlaatste enorme kans!
Als u het rapport nog niet in uw bezit heeft, dan is dit voor u de allerlaatste enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.

Alleen dit weekend nog als los rapport beschikbaar!
Bestel hier het unieke uraniumrapport.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email    Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Opvallende gelijkenissen tussen 1999 en nu

Jack Hoogland

08-12-2017


Juist in de week nadat we een uniek goud/zilver-aandeel als extra tip aan ons nieuwe "Super Rendement Rapport" toevoegden, kreeg de goudprijs een behoorlijke tik. En dus ook de koers van dat aandeel.

Zal je altijd zien.

Gisteren liet ik u in dit artikel zien dat de ontwikkeling van de goudprijs sterke gelijkenissen met eind jaren '90 toont.

Ik bedacht mij gisteravond dat er nog meer gelijkenissen zijn met die periode.

Ook toen totaal geen interesse voor goud
Ook toen waren de omstandigheden voor een stijgende goudprijs al een tijd lang ideaal. Inflatie in de VS steeg zelfs naar bijna 4%.

Ook toen was de beurs zwaar overgewaardeerd. Ook toen was er een tech-bubbel. Ook toen hadden beleggers totaal geen interesse voor goud, zilver en andere grondstoffen.

Aandelen duur. Grondstoffen goedkoop.
De grafiek hieronder vertelt het verhaal misschien nog wel het beste.Goud, zilver en andere grondstoffen waren spotgoedkoop in relatie tot andere aandelen. Omgekeerd waren vooral tech-aandelen peperduur in relatie tot goud, zilver, etc.

Het was hét moment om in goud- en zilveraandelen te gaan beleggen. Koersen stegen de jaren nadien met gemiddeld 1400%.

Eén groot verschil
Er is slechts één groot verschil tussen toen en nu. Toen deden centrale banken nog redelijk normaal. Nu is de rente 0% en printen ze ongelofelijke hoeveelheden geld.

Nooit eerder in de geschiedenis zijn centrale banken zó extreem bezig geweest als nu. En bij de onvermijdelijke volgende recessie zal het nóg extremer worden.

Dat geeft alle reden om voor de komende jaren een fors hogere stijging van de goudprijs te verwachten.

Koersstijgingen zullen fors hoger zijn dan van 2001-2008
Wij verwachten daarom dat het gemiddelde goudaandeel de komende jaren fors harder stijgt dan in de periode 2001-2008.

En voor het ijzersterke goudaandeel dat we als gratis extra tip aan ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben toegevoegd, verwachten we nóg veel meer koersstijging.

U ziet: meer dan 1000% koersstijging is feitelijk een veel te conservatieve verwachting.

Wij verwachten héél veel meer dan 1000% koersstijging
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" direct te bestellen!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Dit is écht uitzonderlijk. Profiteer ervan!

Jack Hoogland

05-12-2017


Als u het eens bent met de conclusie van dit artikel, dan zult u het ook met me eens zijn dat de timing ideaal is voor de gratis extra tip die we deze maand aan het nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben toegevoegd.

Bovenop drie fantastische aandelen die naast fors koerspotentieel ook gemiddeld 3% dividend opleveren, voegden we een gratis extra tip toe.

Superaandeel met drie unieke eigenschappen
Een superaandeel met onderstaande drie kenmerken:

 1. Maar liefst vier directieleden kochten uit eigen zak voor forse bedragen aandelen van het bedrijf waar ze werkzaam zijn.

 2. De koers van het aandeel moet met 66% stijgen voordat de beurswaarde gelijk is aan de tastbare waarde van de netto-bezittingen van dit bedrijf. Je profiteert dus van een megakorting.

 3. De directie verwacht voor 2019 een 17% hogere goudproductie en een ruim 200% hogere zilverproductie dan in 2017.

Dit is een combinatie van unieke eigenschappen die je bijna nooit in één enkel aandeel tegenkomt. Dit is écht uitzonderlijk.

Als je dan beseft dat de stijgende inflatie die op ons afkomt enorm gunstig is voor goud en zilver, dan weet je dat het koerspotentieel van dit aandeel ongelofelijk hoog is.

Wij verwachten fors meer dan 1000% koersstijging
Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" direct te bestellen!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Een raket onder onze uranium aandelen!

Jack Hoogland

05-12-2017


Toeval of niet, nog geen week nadat ik u uitgebreid heb verteld over kernenergie en over de aandelen uit ons uraniumrapport, kwam er nieuws dat de uraniumprijs én onze aandelen fors deed stijgen.Gisteren maakte Kazakhstan, één van 's werelds grootste producenten bekend dat het de komende drie jaar maar liefst 20% minder uranium verwacht te produceren.

Dat is wat je noemt een heuse supply shock.

Kazakhstan heeft een raket onder de uraniumprijs en onder de koersen van uraniumaandelen geplaatst.

Dit is de start van een jarenlange, enorme bull markt
In mijn artikel van vorige week zagen we op onderstaande grafiek hoe hard de uraniumproductie de afgelopen drie jaar al is gedaald.Dit nieuws vertelt ons dat die daling de komende jaren zal doorzetten.

Een luid klinkende bel
Juist terwijl veel grote landen volop kerncentrales aan het bouwen zijn! Juist terwijl er de komende jaren dus veel meer uranium nodig gaat zijn!

Dit nieuws, beste lezer, moeten we beschouwen als een zeer luid klinkende bel. Dit is het begin van de bull markt. Een enorme bull markt die nog jarenlang gaat aanhouden. Ik ga vandaag bijkopen. Fors bijkopen.

Zelfs de zwakste aandelen stegen 2000% in koers!
Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Sterker nog, zelfs de aandelen van de zwakste, slechtst producerende uraniumproducenten stegen met 2000% in koers!

De situatie op de uranium-markt is nu veel extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. Waardoor er zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

De allerbeste uraniumaandelen
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Inschrijving verlengd tot vandaag
Als gevolg van het hierboven vermelde nieuws, hebben we besloten om de inschrijving voor een los nummer te verlengen tot vandaag.

Want het lijkt er nu zéér sterk op dat dit de allerlaatste kans is om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

De koersen van onze uranium aandelen kunnen nu in korte tijd ongekend hard verder stijgen.

De allerlaatste enorme kans!
Als u het rapport nog niet in uw bezit hebt, dan is dit voor u de allerlaatste enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.

Alleen vandaag nog als los rapport beschikbaar!
Bestel hier het unieke uraniumrapport.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Deze maand vier aandelen.
Gratis extra tip!

Auteur: Jack Hoogland

01-12-2017


Gisteren stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees.

We ontdekten deze maand drie goedkope aandelen van fantastisch presterende bedrijven, wiens winst fors groeit én die alle drie dividend opleveren.

Gemiddeld 3% jaarlijks dividendrendement!

Maar we besloten deze maand om een vierde, dus een extra tip toe te voegen. Van een aandeel dat we al een tijd in portefeuille hebben.

Drie belangrijke redenen voor gratis extra tip
We zagen drie belangrijke redenen om deze maand gratis een vierde tip aan ons "Super Rendement Rapport" toe te voegen.

Ten eerste bereikte ons eerder deze week de informatie dat vier directieleden van dit bedrijf afgelopen maand uit eigen zak voor forse bedragen aandelen hebben bijgekocht.

Dat duidt er op zijn minst op dat zij enorm vertrouwen hebben in de toekomst. Maar het is ook zeer goed mogelijk dat zij over de (nabije) toekomst meer weten dan wij.

Megakorting
Ten tweede zagen we dat dit aandeel fors onder de boekwaarde noteert. Dat de koers met maar liefst 66% moet stijgen, voordat de koers gelijk is aan de intrinsieke, tastbare waarde van de netto-bezittingen.

Da's een megakorting die we zomaar in de schoot geworpen krijgen!

En ten derde verwacht de directie van deze goud- en zilverproducent voor 2019 een 17% hogere goudproductie en een maar liefst 208% hogere zilverproductie dan in 2017.

Dit is een combinatie van factoren die je maar zéér zelden tegenkomt.

Ik heb deze week al bijgekocht
Ik ga u eerlijk zeggen dat ik eerder deze week al spontaan heb bijgekocht.

Pas daarna realiseerde ik me dat dit voor u misschien zeer interessant zou kunnen zijn als vierde, gratis extra tip.

Vanmiddag ga ik nog meer aandelen bijkopen!

Meer dan 1000% koerspotentieel
Voor deze extra tip verwachten we een koersstijging van meer dan 1000%.
Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" direct te bestellen!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Onze persoonlijke mening is totaal oninteressant.

Auteur: Jack Hoogland

01-12-2017


Ik hoop dat u eerder deze week de tijd hebt genomen om de in mijn artikel genoemde presentatie over klimaat en kernenergie te bekijken.

Het was voor mij in ieder geval een zéér overtuigende presentatie die mij aan het denken heeft gezet. Want tot 3-4 jaar geleden vond ik kerncentrales hele enge dingen.

Dat terwijl steenkoolcentrales in werkelijkheid véél meer schade veroorzaken, dus véél enger zijn. En terwijl kerncentrales misschien wel de enige én de minst nadelige oplossing zijn voor het klimaatprobleem.Als beleggers moeten we neutraal naar de feiten kijken
Ik was niet de enige die aan het denken is gezet, want we ontvingen veel reacties van lezers die hun mening gaven. Op Twitter ontstond zelfs een kleine discussie over de financiële haalbaarheid van een kerncentrale.

Echter, het allerbelangrijkste wat we als beleggers moeten begrijpen is dat onze persoonlijke mening over kernenergie en/of het klimaatprobleem totaal oninteressant is.

Vier waarnemingen / feiten die belangrijk zijn
Als je als belegger naar kernenergie kijkt, dan zijn er slechts vier dingen belangrijk:

 • De publieke opinie over kernenergie is langzaam maar zeker aan het veranderen
  (steenkool is bij klimaatactivisten nu de grote boosdoener)
 • Buiten Europa investeren alle grote landen volop in de bouw van nieuwe kerncentrales
 • Er gaat de komende jaren een enorm tekort aan uranium ontstaan,
  waardoor de prijs zeer fors zal stijgen
 • Het duurt minimaal tien jaar voordat dat tekort langzaamaan kan worden opgelost

Of je nu persoonlijk voor of tegen kernenergie bent, is niet belangrijk. Het gaat er voor ons beleggers om dat we naar de feiten kijken.

Wat gaat er de komende jaren gebeuren?
De uraniumprijs moet eerst stijgen van de huidige $25 tot boven de $70 per pond.

Pas dan wordt het voor uraniumproducenten weer interessant om te investeren in nieuwe mijnen.

En dán gaat het nog 7 tot 10 jaar duren voordat nieuwe mijnen gebouwd zijn. Voordat ze daadwerkelijk uranium kunnen leveren aan al die nieuwe kerncentrales.

Het tekort aan uranium gaat de komende tien jaar gigantisch zijn. Waardoor de uraniumprijs ongekend hard zal stijgen.

Koersstijgingen van 3.000 tot 10.000 procent
Tijdens de vorige bull-markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Maar de situatie op de uranium-markt is (vooral door Fukushima) nu veel extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. Waardoor er zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Alleen dit weekend nog!
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Deze week geven we u echter de kans om het los te bestellen. Als de huidige koerstrend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Als u het rapport nog niet in uw bezit hebt, dan is dit voor u een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.

Alleen dit weekend nog als los rapport beschikbaar!
Bestel hier het unieke uraniumrapport.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht