Volg Topaandelen op Twitter  Abonneer u op de Topaandelen RSS

Goed nieuws over goud!

Jack Hoogland

28-07-2017


Dinsdag wees ik u in dit artikel al op een tweet van Peter Brandt.

Deze man is niet alleen één van de besten op zijn vakgebied, maar is daarnaast iemand die volledig neutraal naar de beurs, goud, zilver, aandelen, grondstoffen, valuta kijkt.

Quite impressed
Hij baseert zijn oordeel enkel en alleen op wat de koersgrafiek en technische indicatoren hem vertellen. Daarom vind ik het extra waardevol dat hij gisteren deze Tweet de wereld instuurde.Voor het eerst in een redelijk lange tijd ziet hij positieve ontwikkelingen op de koersgrafieken van goud en zilver. Is hij zelfs quite impressed.

Index goudaandelen staat op uitbreken
Ik heb vervolgens zelf even de koersgrafiek van de HUI-X, ofwel de index voor goudaandelen erbij gepakt. Zie hieronder.We zien op deze grafiek dat zich de afgelopen maanden een licht dalende wedge heeft gevormd, met maar liefst drie bodems en drie toppen.

Als de koers omhoog door de bovenste witte lijn uitbreekt, dan hebben we een dijk van een koopsignaal. Dan ligt de weg open voor snelle, forse koersstijgingen van goud- en zilveraandelen.

We houden de koersgrafieken van onze goud- en zilveraandelen vanaf nu extra scherp in de gaten.

We gaan EXTRA TIPS uitsturen!
Eerst willen we de index zien uitbreken. Vervolgens gaan we naar onze TopAandelen-abonnees EXTRA TIPS uitsturen voor onze goud- en zilveraandelen zodra de koersgrafieken ons koopsignalen geven.

Zo gaat u als TopAandelen-abonnee volle bak profiteren van de snelle, forse koersstijgingen die er voor goud- en zilveraandelen aan zitten te komen.

Grote kans dat we volgende week al de eerste EXTRA TIPS gaan uitsturen.

Meeprofiteren?
Klik dan hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Minimaal 60% gegarandeerde koerswinst

Jack Hoogland

28-07-2017


Gisteren stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees.

We ontdekten deze maand drie aandelen van supergoed presterende bedrijven die alle drie een prachtig dividend opleveren.

Onder meer een aandeel van een bedrijf dat indirect profiteert van een milieusubsidieregeling, bedoeld om uitstoot uit kolencentrales te verlagen.

Inkomsten voor komende jaren liggen al vast
Door die regeling is nu al bekend hoeveel inkomsten dit bedrijf de komende jaren minimaal zal genereren.

Die gegarandeerde inkomsten tel je op bij de huidige boekwaarde, en je komt uit op een koers die 60% boven de huidige koers ligt.

Zodoende weten we nu feitelijk al dat dit aandeel minimaal 60% koerswinst zal opleveren.

Koerswinst kan oplopen tot bijna 200%
Maar dat is nog niet alles. Afhankelijk van hoeveel nieuwe klanten het bedrijf komend jaar binnen haalt, kan de koerswinst zelfs oplopen tot bijna 200%.

Dividendrendement 10%. Minimaal 60% koerswinst. Ongelofelijk dat beleggers zoiets over het hoofd zien!

Onze stelling is simpel. Als je een aandeel ontdekt waarbij 60% koerswinst zowat gegarandeerd is, dan mag je dat absoluut niet laten lopen.

Dit is een unieke situatie. Profiteer daarvan!
Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" te bestellen

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Verkoopsignaal DCO

Jack Hoogland

27-07-2017


In het kader van onze www.topaandelen.com service berichten we u dat we een verkoopsignaal afgeven voor:


Ducommun (DCO)
Dit aandeel hebben we op 29 september 2016 geselecteerd. Het noteerde toen een koers van $22,34. Gisteren zagen we een slotkoers van $30,65.DCO presteert veel minder goed dan op het moment van selectie nog werd verwacht. Tien maanden geleden verwachtten analisten voor 2017 een winst van $1,81 per aandeel. Inmiddels is die verwachting gedaald tot $1,22 per aandeel.

Door de verlaagde winstverwachting in combinatie met de 37% koersstijging, noteert DCO nu 25 keer de voor 2017 verwachte winst en ruim 19 keer de voor 2018 verwachte winst.

We kunnen DCO niet langer als een goedkoop aandeel beschouwen. Het lijkt ons daarom verstandiger om de behaalde 37% winst nu veilig te stellen.

Dat geeft u de kans om het vrijgekomen geld te beleggen in aandelen die op dit moment wel écht goedkoop zijn. Aandelen die vanaf hun huidige koers een fors hoger koerspotentieel hebben dan DCO.

Bekijkt u hier  het volledige rapport dat wij op 29 september 2016 naar onze abonnees  stuurden.


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Drie vragen van lezers

Jack Hoogland

25-07-2017


Ik weet dat ik vorige week voornamelijk over slechts één onderwerp heb geschreven. Over uranium.

Het was ook de bedoeling om dat onderwerp met dit artikel van vrijdag af te sluiten. Maar we ontvingen afgelopen week drie vragen van lezers, waarvan ik vond dat ik ze met u moet delen.

Ik hoop dat u ze nuttig vindt. Hier komen ze:

1. Als je uraniumaandelen koopt, moet je ze dan 7 jaar in bezit houden?
Absoluut niet!

Ik vertelde u vorige week dat het ontwikkelen/bouwen van een nieuwe uraniummijn 7-10 jaar duurt.

Vanaf het moment dat bedrijven dus weer durven investeren in uraniummijnen, zal de vraag nog minstens 7 jaar stijgen, terwijl het aanbod gelijk blijft of zelfs daalt.

Dat betekent minstens 7 jaar lang een zéér luxe situatie voor beleggers in uraniumaandelen.

Ik ben van plan om mijn uraniumaandelen vast te houden tot het moment dat ik over een aantal jaar berichten zie over nieuw geopende uraniummijnen. Dan weet ik dat het tijd wordt om te verkopen omdat dán het aanbod van uranium weer zal stijgen.

Maar uiteraard staat het iedereen vrij om eerder geheel of gedeeltelijk winst te nemen.

2. Hebben uraniumaandelen last van een dalende beurs?
Totaal niet.

De koersontwikkeling van uraniumaandelen staat volledig los van de beurs als geheel.

De vorige bull markt begon eind maart 2000. Precies op het moment dat de beurs haar daling inzette. Terwijl de beurs van maart 2000 tot maart 2003 fors daalde, deden de koersen van uraniumaandelen precies het omgekeerde.

Uraniumaandelen zijn daarmee, juist op dit moment, een ideale manier om wat diversificatie en bescherming in te bouwen.

3. Voor hoeveel geld moet ik uraniumaandelen kopen?
Dat bepaalt eenieder voor zichzelf.

We ontvingen onder meer een mail van iemand die een enorm bedrag in enkel en alleen uraniumaandelen wilde beleggen. Dat lijkt ons echter geen goed idee.

Onze mening is dat je nooit voor een te hoog bedrag in één type aandelen mag beleggen. Zodra je nerveus of ongeduldig wordt als koersen onverhoopt dalen of als het allemaal te lang duurt, zit je er met teveel geld in.

Dat geldt voor ieder type belegging. Als je zéér overtuigd bent van een belegging, steek je er wat meer geld in. Als je overtuiging wat minder is, steek je er wat minder geld in. Daar komt nog bij dat je op de weg omhoog altijd kunt bijkopen.

Voor de aandelen uit ons uraniumrapport geldt: zelfs als je voor slechts €1000 uraniumaandelen koopt, ga je een prachtige winst behalen.

Koersstijgingen van 3.000 tot 10.000 procent
Tijdens de vorige bull-markt (2000-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Maar de situatie op de uranium-markt is nu véél extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. Waardoor er deze keer zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Inschrijving verlengd tot vandaag!
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Omdat we bovenstaande drie lezersvragen nog in deze nieuwsbrief met u wilden delen, is het ook logisch dat we u tot vandaag de mogelijkheid geven om het rapport nog te bestellen.

Na vandaag sluiten we de inschrijving echter definitief!

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen. Alleen vandaag nog! Bestel hier het unieke uraniumrapport.

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Hier hadden we nog geen rekening mee gehouden!

Auteur: Jack Hoogland

21-07-2017


Deze week heb ik u verteld over de ongekende kansen die uraniumaandelen ons bieden.

Kernergie was de afgelopen jaren (vooral in de westerse wereld) totaal uit de gratie. In mijn artikel van dinsdag kunt u zien dat dit langzaam maar zeker aan het veranderen is.

Westerse autoriteiten, milieumensen en klimaatwetenschappers beginnen steeds meer te beseffen dat kernenergie hard nodig is om de in Parijs gemaakte klimaatafspraken te kunnen realiseren.

Met deze nieuwe ontwikkeling hadden wij tot nu toe totáál geen rekening gehouden!

Vraag naar energie blijft fors stijgen
Als je naar het plaatje hieronder kijkt, dan begrijp je direct hoe moeilijk het is om luchtvervuiling terug te dringen.De totale vraag naar energie zal de komende jaren fors doorstijgen. Het EIA verwacht daarbij dat fossiele, luchtvervuilende brandstoffen zélfs over 20 jaar nog de absolute hoofdrol zullen spelen.

Kernenergie is (voorlopig) de enige oplossing
Alleen als kernenergie een grotere rol speelt, kan het verbruik van olie en steenkool enigszins worden teruggedrongen. Kan luchtvervuiling worden teruggedrongen.

Een nieuwe ontwikkeling kan daarbij helpen. Zie deze krantenkop van een paar dagen geleden.Nieuw ontwikkelde, kleinere, veiligere en vooral goedkopere kernreactoren maken voor westerse landen de stap naar investeren in kernenergie kleiner.

Kunnen daardoor de komende jaren de vraag naar uranium nóg verder opdrijven.

Prijsstijging kan nóg heviger worden dan tot nu toe gedacht
Gisteren vertelde ik u al dat er voor uranium slechts twee scenario's mogelijk zijn. Dat het 100% vast staat dat uraniumprijzen fors zullen stijgen.

Er zijn op dit moment 59 kerncentrales in aanbouw, terwjil er nog eens 160 op de tekentafel liggen. De vraag naar uranium zal dus fors stijgen. Terwijl het aanbod nog jarenlang zal stagneren of zelfs dalen.

Als de veranderende westerse houding straks leidt tot nieuwe investeringen in kernenergie, dan wordt de komende prijsstijging nóg heviger dan wij tot nu toe verwachtten.

Koersstijgingen van 3.000 tot 10.000 procent
Tijdens de vorige bull-markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Maar de situatie op de uranium-markt is (vooral door Fukushima) nu veel extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. En waardoor er zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Alleen dit weekend nog!
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Alleen deze week geven we u de kans om het los te bestellen. Als de huidige koerstrend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.
Alleen dit weekend nog! Bestel hier het unieke uraniumrapport.

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Alleen deze twee scenario's zijn mogelijk

Auteur: Jack Hoogland

20-07-2017


Afgelopen dinsdag vertelde ik u al uitgebreid over de enorme kans die we hebben door in uranium-aandelen te beleggen. Uit de vorige bull markt (2001-2007) weten we dat uranium-aandelen koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent noteerden.

Toevallig vond ik bij één van de voor ons uranium-rapport geselecteerde aandelen onderstaande quote bij de publicatie van kwartaalcijfers:


We are still waiting on a market recovery that was expected to come sooner, but we’ve learned to put those expectations aside and prepare for whatever comes our way.

And we believe that the question is not if the market will make that call, but when, as we continue to see a bright long-term outlook for the nuclear industry.


Zo onmogelijk is timing
Deze quote is echter van anderhalf jaar geleden. De directie had al eerder een herstel van uraniumprijzen verwacht, wacht daar nog steeds op, maar geeft aan te hebben geleerd dat het onmogelijk te voorspellen is wanneer het herstel zal inzetten.

Eind 2016 zagen we pas de eerste tekenen van herstel. En nu, nog eens zeven maanden later kunnen we pas serieus vaststellen dat uraniumaandelen in de stealth fase zitten.

De stealth fase is de eerste fase van een langjarige bull markt, waarin het slimme geld aan het kopen is en de koersen gestaag stijgen.

Ik laat u bovenstaande quote zien omdat deze mensen (die het dichtste bij het vuur zitten) weten dat een forse prijsstijging onvermijdelijk is. Dat de toekomst er rooskleurig uit ziet.

Alleen is het voor hen net zo moeilijk als voor ons beleggers om te weten wannéér de bull markt begint.

Er zijn slechts twee scenario's mogelijk
Er is een eenvoudige reden waarom het voor de volle 100% vast staat dat uraniumprijzen fors zullen stijgen.

Er zijn als het om uranium gaat slechts twee scenario's mogelijk.

  1. Uraniumprijzen herstellen niet. Niemand produceert het nog omdat je er toch alleen maar verlies mee lijdt. Niemand investeert in nieuwe mijnen. Er is geen uranium meer beschikbaar voor kerncentrales. In miljarden huishoudens wereldwijd gaat het licht uit.

  2. Uraniumprijzen stijgen fors. Het wordt voor producenten weer economisch haalbaar om in nieuwe mijnen te investeren. Waardoor het stijgende aantal kerncentrales wereldwijd van uranium kan worden voorzien.

Dat zijn de twee scenario's. Meer smaken hebben we niet.

Een bull markt van historische proportie
Het eerste scenario is echter slechts theoretisch. Want als er steeds minder uranium wordt geproduceerd, zullen kerncentrales steeds hogere prijzen bieden om te kunnen blijven draaien.

Waardoor we alsnog richting het tweede scenario gaan. Eerst moet echter de uraniumprijs fors stijgen. Pas dan gaan producenten weer in nieuwe mijnen investeren. En dán duurt het nog 7-10 jaar voordat die nieuwe mijnen in productie gaan.

Dit gaat een bull markt van historische proportie worden!

Koersstijgingen van 3.000 tot 10.000 procent
Tijdens de vorige bull markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Maar de situatie op de uranium-markt is (vooral door Fukushima) nu veel extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. En waardoor er zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Alleen deze week
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Alleen deze week geven we u de kans om het los te bestellen. Als de huidige koerstrend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.
Reageer echter snel! Bestel hier het unieke uraniumrapport.


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Deze aandelen zijn rijp voor 3000% koersstijging!

Auteur: Jack Hoogland

18-07-2017


De afgelopen weken zien we de koersen van onze uranium-aandelen weer tot leven komen. De koerstrends van de aandelen die we voor ons uranium-rapport selecteerden, zijn gedraaid naar stijgend.

Ideaal scenario, want onze aandelen hebben de afgelopen weken koersbodems neergezet die (fors) hoger waren dan in de herfst van 2016.

Het meest frappante van al is dat niemand het over uranium als belegging heeft. Het hele jaar al niet. Er lijkt totaal geen belangstelling voor te zijn.

Positieve, zeer opvallende berichten
We zagen vorige week een bericht met onderstaande titel verschijnen.De Britse beheerder van het elektriciteitsnetwerk National Grid waarschuwt dat GB de komende jaren fors moet investeren in kernenergie om aan haar milieu-eisen te voldoen.

En eerder deze maand zagen we onderstaand, zeer opvallend bericht.45 milieu-activisten en klimaatwetenschappers dringen er bij Macron op aan om de Franse kerncentrales vooral open te houden. Ze beseffen dat sluiting van kerncentrales leidt tot meer luchtvervuiling.

Aan beide berichten werd in de reguliere media totaal geen aandacht besteed.

Er zullen enorme tekorten ontstaan...
Daarnaast waarschuwde OECD's Nuclear Agency vorig jaar al dat er de komende jaren een tekort aan uranium zal ontstaan. Dat er dus te weinig mijnen zullen zijn om voldoende uranium te produceren.

...terwijl het aantal kerncentrales fors stijgt
En dat terwijl het aantal kerncentrales wereldwijd nog jarenlang door zal stijgen. Je hoeft maar naar onderstaand plaatje te kijken om te begrijpen hoe hard het aantal kerncentrales alleen al in China groeit.Ieder kwartaal 1 tot 2 nieuwe kerncentrales. In ieder geval tot 2030.

Al die kerncentrales hebben iedere dag uranium nodig. Omdat de prijs sinds Fukushima echter alleen maar gedaald is, daalt ook ieder jaar de productie.

Met als onvermijdelijk gevolg een bullmarkt die zijn gelijke in de geschiedenis niet kent.

Is de nieuwe bullmarkt nu écht begonnen?
Of deze nieuwe bullmarkt nu definitief begonnen is, weet je nooit zeker. Feit is echter dat we stijgende koerstrends plus hogere koersbodems zien.

Tegelijk zien we dat koersen stijgen, terwijl niemand het over uranium heeft. Een zéér positief teken.

Het is een indicatie dat we in de stealth fase zitten. De fase waarin het slimme geld, ofwel de beleggers die zich écht in uranium hebben verdiept, aan het kopen zijn. Precies wat je altijd in de eerste fase van een jarenlange bullmarkt ziet.

Ik ga daarom deze week bijkopen.

Koersstijgingen van 3.000 tot 10.000 procent
Tijdens de vorige bullmarkt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Maar de situatie op de uranium-markt is (vooral door Fukushima) nu veel extremer dan in 2001. Waardoor de komende bullmarkt ook veel heviger gaat zijn. En waardoor er zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Alleen deze week
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Alleen deze week geven we u de kans om het los te bestellen. Als de huidige koerstrend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bullmarkt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.
Reageer echter snel! Bestel hier het unieke uraniumrapport.

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

43 procent gratis koerswinst!

Auteur: Jack Hoogland

13-07-2017


Dinsdag vertelde ik u in dit artikel over de drie fantastische aandelen die we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben ontdekt.

Supergoedkoop, enorme dividenden, hoog koerspotentieel.

Terwijl ik het artikel schreef, moest ik denken aan deze uitspraak die ik een tijdje geleden op Twitter tegenkwam:

The stock market is the only market in the world where people run away when things go on sale.

Omgekeerde wereld
De aandelenmarkt is de enige markt ter wereld waar mensen wegrennen als dingen in de uitverkoop zijn. En waar mensen juist kopen nadat een aandeel duurder is geworden.

Waar mensen dus vaak het omgekeerde doen van wat ze zouden moeten doen. Kopen als iets goedkoop is. Verkopen als het duur wordt.

Als je 4% tot zelfs 9,5% dividend ontvangt, dan kan je écht wel stellen dat de door ons geselecteerde aandelen een koopje zijn.

43% gratis koerswinst
Maar als je een aandeel dan ook nog kunt aankopen met 30% korting op de tastbare, bewezen marktwaarde van haar netto-bezittingen, dan heb je het over een superkoopje!

30% korting op de tastbare waarde. Dat is 43% gratis koerswinst!

Grote kans op snelle, forse koerswinsten
De aandelen die we voor dit "Super Rendement Rapport" selecteerden zijn een ideale prooi voor value beleggers én voor dividendjagers.

Geven daardoor grote kans op snelle, forse koerswinsten!

Een perfecte combinatie van laag risico, superhoog dividend én enorm koerspotentieel!

Alleen vandaag nog!
U kunt het rapport vandaag nog bestellen. Morgen moeten we de inschrijving sluiten. Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" nog snel te bestellen!


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Superhoge dividenden + enorm koerspotentieel

Auteur: Jack Hoogland

11-07-2017


Een supergoedkoop aandeel van een bedrijf dat innovatieve, hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen maakt en daarmee de markt verovert.

Dit superstabiele, wereldwijd actieve bedrijf gaat de komende jaren vooral profiteren van enorme groei in haar Aziatische markten.

Realiseert dit jaar 24% winstgroei en je koopt het voor slechts 11 keer de jaarwinst.

Daarnaast ontvang je als aandeelhouder een prachtig dividend dat 4% van de huidige koers bedraagt. En dat de komende jaren met de winst mee zal stijgen!

Supergoedkoop. Hoge winstgroei. 4% dividend en stijgend.

Als de koers binnen een jaar met 100% stijgt...
Daarnaast een fantastisch aandeel van een bedrijf dat met vaste, langlopende contracten werkt en daardoor veel zekerheid biedt. Nieuwe projecten zorgen ook de komende jaren voor forse winstgroei.

Dit aandeel is zelfs nog goedkoper én levert maar liefst 9,5% dividend op.

Noteert slechts 8 keer de voor volgend jaar verwachte winst.

Zelfs als de koers binnen een jaar met 100% stijgt, gaat dit aandeel nog steeds goedkoop zijn!

9,5% dividend + enorm koerspotentieel. Mooier kan je het bijna niet krijgen!

Dit is een kadootje!
En als klap op de vuurpijl het meest risicoloze aandeel dat wij ooit hebben ontdekt.

Een aandeel van een bedrijf dat in landbouwgrond investeert. De netto marktwaarde van die grond is maar liefst 42% hoger dan de huidige koers van het aandeel.

200% koerspotentieel. 4,5% dividendrendement. Enorme korting op tastbare marktwaarde.

De oprichter is CEO en grootaandeelhouder én heeft dit jaar fors bijgekocht.

Dit is een kadootje dat je alleen maar hoeft uit te pakken!

Ideale prooi voor value beleggers en dividendjagers
De aandelen die we voor dit "Super Rendement Rapport" selecteerden zijn een ideale prooi voor value beleggers én voor dividendjagers.

We selecteerden deze aandelen voor de langere termijn. Maar de kans op snelle, forse koerswinsten is enorm groot.

Deze aandelen zijn een perfecte combinatie van laag risico, superhoog dividend én enorm koerspotentieel!

Bijna uitverkocht
Maar let op! Losse nummers van het "Super Rendement Rapport" zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Profiteer van deze win-win situatie!

Jack Hoogland

07-07-2017


Vorige week vertelde ik u dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" een aandeel hadden geselecteerd waar volgens ons géén risico aan kleeft.

Sterker nog, waar zelfs minder dan geen risico aan kleeft omdat de koers fors lager is dan de werkelijke, tastbare waarde van het bedrijf.

Het gaat over landbouwgrond.

Dit bedrijf koopt hoge kwaliteit landbouwgrond aan, en verhuurt die aan zeer goede landbouwers. Het bedrijf stelt bijvoorbeeld een landbouwer in staat om zijn eigen grond te verkopen en terug te huren.

Groeiende stroom inkomsten + waardestijging
Het investeert in landbouwgrond waarop aan duurzame landbouw wordt gedaan, en waar groenten en fruit worden verbouwd die niet afhankelijk zijn van prijsschommelingen op de wereldmarkt.

De huur zorgt voor een groeiende stroom aan vaste, maandelijkse inkomsten. De landbouwgrond stijgt door de jaren heen in waarde.

Een absolute win-win situatie. Voor dit bedrijf én voor de landbouwer. En dus ook voor de aandeelhouder.

Marktwaarde 43% hoger dan huidige koers
De netto marktwaarde van de landbouwgrond die dit bedrijf inmiddels in bezit heeft, is maar liefst 43% hoger dan de huidige koers van het aandeel.

Zou dit bedrijf vandaag dus besluiten om al haar landbouwgrond te verkopen, dan zou dat u direct 43% koerswinst opleveren.

Geen wonder dat de oprichter/grootaandeelhouder uit eigen zak een fors pakket aandelen heeft bijgekocht!

Nooit eerder zoiets gezien!
Ik herhaal hieronder nog even:

  • Iedere maand dividend (4,5% op jaarbasis)
  • 200% koerspotentieel
  • Geen risico
  • Je koopt het aandeel fors onder de marktwaarde

Beter als dit kan je als belegger niet wensen!
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

9,5% dividend. Enorm koerspotentieel.

Jack Hoogland

06-07-2017


Eergisteren vertelde ik u er al over. In ons nieuwe "Super Rendement Rapport" onder meer een fantastisch, spotgoedkoop aandeel dat maar liefst 9,5% dividend oplevert.

9,5% dividend. Vergelijk dat eens met 0% spaarrente!

Stijgt de koers van dit aandeel komend jaar met 100 procent dan noteert het op dat moment 16 keer de winst. En levert het nog steeds 4,75% dividend op.

Zélfs als de koers komend jaar dus met 100% stijgt, is dit nog steeds een goedkoop, aantrekkelijk aandeel met hoog dividendrendement!

Dit aandeel is dan ook een ideale prooi voor value-beleggers én voor dividendbeleggers.

Door het nu aan te kopen, bent u de meute voor én pakt u ieder kwartaal een enorm dividend mee.

Profiteer van deze prachtkans!
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Als we weer zo'n pareltje ontdekken...

Auteur: Jack Hoogland

04-07-2017


U kunt nog steeds profiteren van de gratis supertip waarover ik u vorige week nog vertelde.

Een klein aandeeltje van een piepjong bedrijf met een uniek, innovatief product dat aan het begin van een fantastisch succesverhaal staat.

Nu al 38% koerswinst
De afgelopen paar dagen werd de stijgende koerstrend verder gezet. Waardoor het aandeel nu 38% hoger noteert dan toen we het ruim twee maanden geleden selecteerden.

Sinds selectie zagen we alléén maar positief nieuws over dit aandeel én werd de winstverwachting voor volgend jaar fors opwaarts bijgesteld.

Alle seinen staan op groen
Daardoor noteert dit kleine aandeeltje nog steeds slechts 5,3 keer de voor volgend jaar verwachte winst.

Als de koers komend jaar met maar liefst 200% stijgt, dan noteert het aandeel slechts 16 keer de winst.

Zelfs dán is dit aandeel nog enorm goedkoop. Alle seinen voor een snelle, enorme (verdere) koersstijging staan op groen!

Profiteer van deze gratis supertip!
U ontvangt hem helemaal gratis door nu TopAandelen-abonnee te worden.

En als we weer zo'n klein pareltje ontdekken, bent u de eerste die ervan profiteert. Klik hier om u snel aan te melden!


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Zelfs als dit aandeel met 100% stijgt...

Auteur: Jack Hoogland

04-07-2017


Vrijdag vertelde ik u al dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" drie spotgoedkope aandelen hebben ontdekt van bedrijven die alle drie een prachtig dividend opleveren.

Eén van de aandelen levert zelfs 9,5% dividend op.

Een belachelijk goedkoop aandeel van een bedrijf dat met langlopende contracten werkt, waardoor omzet en winst voor de komende jaren al grotendeels gegarandeerd zijn.

Reken even met me mee
Dit aandeel noteert slechts 8 keer de voor volgend jaar verwachte winst.

Als de koers dus binnen een jaar met 100% stijgt, dan noteert het op dat moment 16 keer de winst. En levert het nog steeds 4,7% dividend op.

Zélfs als de koers komend jaar met 100% stijgt, is dit nog steeds een goedkoop, aantrekkelijk aandeel met hoog dividendrendement!

Ideale prooi
Daarmee is dit aandeel een ideale prooi voor value-beleggers én voor dividendbeleggers.

Door dit belachelijk goedkope aandeel nu aan te kopen, bent u de meute voor én pakt u ieder kwartaal een enorm dividend mee.

Profiteer van deze prachtkans!
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht