Volg Topaandelen op Twitter  Abonneer u op de Topaandelen RSS

Waarom wij veel meer dan 1000% koerswinst verwachten.

Auteur: Jack Hoogland

07-12-2017


Afgelopen week vertelde ik u dat we aan ons nieuwe "Super Rendement Rapport" een goud/zilver-aandeel als gratis extra tip hebben toegevoegd. Een superaandeel met onderstaande drie unieke kenmerken:

 1. Maar liefst vier directieleden kochten uit eigen zak voor forse bedragen aandelen van het bedrijf waar ze werkzaam zijn.

 2. De koers van het aandeel moet met 66% stijgen voordat de beurswaarde gelijk is aan de tastbare waarde van de netto-bezittingen van dit bedrijf. Je profiteert dus van een megakorting.

 3. De directie verwacht voor 2019 een 17% hogere goudproductie en een ruim 200% hogere zilverproductie dan in 2017.

Ik vertelde u ook dat we voor dit aandeel meer dan 1000% koerswinst verwachten. Dat lijkt overdreven, maar dat is het absoluut niet. Wij verwachten zelfs meer. Veel meer.

1400% koersstijging van 2001-2008
Kijk even met me mee naar de koersgrafiek hieronder.De Amex Gold Bugs Index, ofwel de index van goudaandelen, steeg tussen 2001 en 2008 met maar liefst 1400%

Het gemiddelde goudaandeel steeg in die periode met 1400%. Aandelen met eigenschappen zoals hierboven vermeld stegen harder. Aandelen van zwakkere, minder goed geleide goudproducenten stegen minder hard.

Goudprijs volgt dezelfde ontwikkeling als toen
Toevallig kwam ik gisteren onderstaande grafiek tegen van Nautilus Research.De grafiek van de goudprijs vertoont zéér sterke gelijkenissen met eind jaren '90. Een forse stijging zit eraan te komen.

Het grote verschil tussen toen en nu
Er is echter één groot verschil tussen toen en nu. Toen deden centrale banken nog redelijk normaal. Nu is de rente 0% en printen ze ongelofelijke hoeveelheden geld.

Nooit eerder in de geschiedenis zijn centrale banken zó extreem bezig geweest als nu. En bij de onvermijdelijke volgende recessie zal het nóg extremer worden.

Dat geeft alle reden om voor de komende jaren een fors hogere stijging van de goudprijs te verwachten.

Koersstijgingen zullen fors hoger zijn dan van 2001-2008
Wij verwachten daarom dat het gemiddelde goudaandeel de komende jaren fors harder stijgt dan in de periode 2001-2008.

En voor het ijzersterke goudaandeel dat we als gratis extra tip aan ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben toegevoegd, verwachten we nóg veel meer koersstijging.

U ziet: meer dan 1000% koersstijging is feitelijk een veel te conservatieve verwachting.

Wij verwachten héél veel meer dan 1000% koersstijging
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" direct te bestellen!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Dit blies mij van mijn sokken!

Jack Hoogland

28-11-2017


Het was mij de afgelopen tijd al opgevallen dat discussies over hoe broeikasgassen te verminderen zich de laatste tijd vooral richtten op het negatieve effect van steenkoolcentrales.

Dat terwijl de afgelopen jaren vooral kernenergie de gebeten hond was.

Gisteren zag ik een filmpje dat mij volledig van mijn sokken blies. Een TED-presentatie van klimaatactivist Michael Shellenberger, wiens mening over kernenergie 180 graden is gedraaid.

Van anti-kernenergie naar pro-kernenergie
Shellenberger spendeerde een deel van zijn leven aan het protesteren tegen kerncentrales. Maar ziet kernenergie nu als DE oplossing voor het klimaatprobleem.Ik wist wel dat kernenergie een deel van de oplossing is, maar Schellenberger komt met feiten waar ook ik mij tot nu toe totaal niet van bewust was.

Shellenberger bleef dus niet in zijn gelijk hangen, maar nam de moeite om zich écht te verdiepen in de materie. Dwong zichzelf om naar de feiten te kijken.

Groten landen investeren nu volop in kernenergie
In Europa is kernenergie nog steeds een taboe. Maar andere grote landen investeren er volop in.

  • China's vorige maand gepresenteerde vijfjarenplan bevat de bouw van 8 nieuwe kerncentrales per jaar voor de komende 5 jaar.

  • India heeft enorme problemen met stroomvoorziening én met luchtvervuiling in grote steden. De regering Modi wil de komende jaren maar liefst 70 nieuwe kerncentrales bouwen.

  • De VS heeft 2 nieuwe kerncentrales in aanbouw en heeft er 14 op de tekentafel liggen.

  • Rusland heeft 7 nieuwe kerncentrales in aanbouw en heeft er 26 op de tekentafel liggen.

  • Japan is haar in 2011 op non-actief gezette kerncentrales langzaam maar zeker weer aan het heropstarten.

  • Wereldwijd zijn er op dit moment 56 nieuwe kerncentrales in aanbouw en liggen er 160 op de tekentafel.

Er gaat meer uranium nodig zijn. Maar er is een probleempje...
Door al die nieuwe kerncentrales gaat de vraag naar uranium stijgen. Fors stijgen. Waardoor er meer uraniummijnen nodig zullen zijn.

De uraniumprijs ligt als gevolg van Fukushima echter nog steeds fors onder het niveau dat uraniumproducenten nodig hebben om winstgevend in nieuwe mijnen te kunnen investeren.

Jaarlijkse productie daalt fors
Omdat uraniumproducenten de afgelopen jaren zwaar te lijden hadden onder de ongekend lage uraniumprijs, daalde de productie de afgelopen drie jaar zeer fors.Wat gaat de komende jaren gebeuren?
De uraniumprijs moet eerst stijgen van de huidige $25 tot boven $70 per pond.

Pas dan wordt het voor uraniumproducenten weer interessant om te investeren in nieuwe mijnen.

En dán gaat het nog 7 tot 10 jaar duren voordat nieuwe mijnen gebouwd zijn. Voordat ze daadwerkelijk uranium kunnen leveren aan al die nieuwe kerncentrales.

Het tekort aan uranium gaat de komende tien jaar gigantisch zijn. Waardoor de uraniumprijs ongekend hard zal stijgen.

Koersstijgingen van 3.000 tot 10.000 procent
Tijdens de vorige bull-markt (2001-2007) zagen we koersstijgingen van 3.000 tot zelfs 10.000 procent.

Maar de situatie op de uranium-markt is (vooral door Fukushima) nu veel extremer dan in 2001. Waardoor de komende bull markt ook veel heviger gaat zijn. Waardoor er zelfs nóg grotere koerswinsten te behalen zijn.

Alleen deze week!
Voor ons uraniumrapport selecteerden we voor u de vier beste uranium-aandelen. Aandelen met een ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Dit soort rapporten sturen we normaal gezien alleen naar onze TopAandelen-jaarabonnees, als onderdeel van de bijbehorende VIP-behandeling.

Deze week geven we u echter de kans om het los te bestellen. Als de huidige koerstrend doorzet, dan kan dit wel eens de allerlaatste kans zijn om maximaal van deze enorme bull-markt te profiteren.

Dit is de kans van je leven!
Als u het rapport nog niet in uw bezit hebt, dan is dit voor u een enorme kans om de komende jaren onvoorstelbare koerswinsten te behalen.

Alleen deze week als los rapport beschikbaar!
Bestel hier het unieke uraniumrapport
.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Dit is zéér gunstig voor goud en zilver!

Jack Hoogland

24-11-2017


Gisteren vertelde ik u dat massaal geld printen altijd met negatieve consequenties komt. Hetzelfde geldt trouwens voor de extreem lage rente.

Zou geld printen geen negatieve consequenties hebben, dan zou het nergens voor nodig zijn dat we nog belasting betalen.

Uiteindelijk leidt geld printen altijd tot (te snel) stijgende inflatie. Die stijgende inflatie zit er nu duidelijk aan te komen.

ECB blijft stug doorgaan met stimuleren
Gisteren werd bekend dat het bedrijfsleven in de eurozone nu het meest optimistisch is van de afgelopen tien jaar. Zie onderstaande tweet.Ondanks dat de economie groeit, de werkloosheid daalt en huizenprijzen véél te hard stijgen, blijft de ECB onverstoorbaar de rente op 0% houden én blijft de ECB €60 miljard per maand printen.

Zéér gunstig voor goud- en zilver
Dat betekent dat inflatie de komende maanden onherroepelijk boven 2% zal uitstijgen. Tegelijk is het duidelijk dat de ECB niets doet om inflatie op een pro-actieve manier in te dammen.

Dit is zéér gunstig voor goud en zilver.

Wij verwachten dan ook dat goud en zilver het komende jaar fors in prijs zullen stijgen.

Dat betekent automatisch dat de koersen van goud- en zilveraandelen het komende jaar nog véél harder zullen stijgen.

Zo profiteer je maximaal
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u ons goud- en zilverrapport helemaal gratis als bonus.

Zo profiteert u het komende jaar maximaal van de forse prijsstijging van goud en zilver. Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

269% koerswinst. Nog geen verkoopsignaal.

Auteur: Jack Hoogland

14-11-2017


Naar aanleiding van de nieuwe gratis tip die we u sinds vrijdag aanbieden, kregen we een aantal vragen van lezers en TopAandelen-abonnees over de gratis tip die tot vorige week op onze website stond.

We selecteerden het toen belachelijk goedkope tech-aandeel Orbotech (ORBK) eind december 2014 voor een koers van $14,44.

Alle seinen nog steeds op fel groen
Op onderstaande grafiek zien we wat sindsdien is gebeurd.Op dit moment staan we op 269% koerswinst. Na de forse koersstijging die we dit jaar zagen, kan ik goed begrijpen dat u deze winst graag wilt nemen. Er is ook niets mis met winst nemen. Is nog nooit iemand armer van geworden.

Wij houden het aandeel echter nog even vast.

ORBK kwam begin deze maand met beter dan verwachte kwartaalcijfers, waarna analisten de winstverwachting voor komend jaar opwaarts bijstelden. Het aandeel noteert nu iets meer dan 15 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Koers kan verder stijgen naar $62
Supergoedkoop kan je het aandeel niet meer noemen. Maar de koers moet nog naar ruim $62 stijgen, voordat we het aandeel als normaal gewaardeerd kunnen beschouwen.

Uiteraard houden we wel de koersgrafiek scherp in de gaten. Zodra die tekenen van zwakte begint te vertonen, sturen we een verkoopsignaal uit.

Zoals u op de koersgrafiek hierboven echter kunt zien, staan op dit moment alle seinen op fel groen.

Deze maand al drie forse koerswinsten!
Voor onze TopAandelen service stuurden we deze maand tot nu toe trouwens al drie verkoopsignalen uit.

We realiseerden een 44% koerswinst op Electromed, 51% winst (in slechts twee maanden tijd!) op LightPath Technologies en maar liefst 145% koerswinst op Pointer Telocation.

De goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven
Als je continu belegt in de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven, dan verhoog je de kans op dit soort forse koerswinsten.

Voor onze TopAandelen-service zoeken we uit duizenden aandelen iedere maand naar de goedkoopste aandelen van de financieel sterkste, best presterende bedrijven.

Profiteer ook van dit soort forse koerswinsten!
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Nieuwe gratis tip.
188% winstpotentieel.

Jack Hoogland

10-11-2017


Deze week hebben we een nieuwe gratis tip op onze website geplaatst.

Een fantastisch technologie-aandeel dat we op 29 december 2016 al voor onze TopAandelen service hebben geselecteerd.

De koers van het aandeel is sindsdien met 45% gestegen.

Omdat het bedrijf echter zeer goed presteert, noteert het nu nog steeds slechts 12 keer de voor komend boekjaar verwachte winst.

Is het dus nog steeds een spotgoedkoop aandeel.

Zouden we het aandeel niet al in portefeuille hebben, dan zouden we geen moment aarzelen om het voor ons volgende "Super Rendement Rapport" te selecteren.

188% winstpotentieel
We berekenden vanaf de huidige koers een winstpotentieel van 188%.
Uiteraard geven we u de berekening erbij!

Klik hier om de nieuwe gratis tip op te vragen!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Verkoopsignaal ELMD

Auteur: Jack Hoogland

09-11-2017


In het kader van onze TopAandelen service stuurden we onze abonnees vandaag het bericht dat we een verkoopsignaal afgeven voor:

Electromed Inc. (ELMD)
Dit aandeel hebben we op 31 maart 2016 geselecteerd. Het noteerde toen een koers van $4,04. Gisteren zagen we een slotkoers van $6,00.

De koers van ELMD daalde gisteren fors als gevolg van (onverwacht) tegenvallende kwartaalcijfers.

Teleurstellend was vooral dat de winst fors daalde, ondanks een 15% hogere omzet. Het bedrijf maakte fors meer kosten. Volgens de directie een noodzakelijke investering in de toekomst, maar de gegeven uitleg kwam ook op ons bepaald niet overtuigend over.

Met een winst van slechts $0,01 per aandeel is ELMD's boekjaar 2018 slecht gestart. Het wordt moeilijk om de in boekjaar 2017 behaalde $0,26 te overtreffen.

Forse koerswinst
Daardoor kunnen we ELMD nu niet langer als een goedkoop aandeel beschouwen. Het lijkt ons dan ook een goed idee om de tot nu toe behaalde 48% koerswinst op ELMD nu veilig te stellen.

Dat geeft u de kans om het vrijgekomen geld te beleggen in aandelen die op dit moment wel écht goedkoop zijn. Aandelen die vanaf hun huidige koers een fors hoger winstpotentieel hebben dan ELMD.

Bekijkt u hier het volledige rapport dat wij op 31 maart 2016 naar onze TopAandelen-abonnees stuurden.

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Alleen vandaag nog!

Jack Hoogland

09-11-2017


Dinsdag vertelde ik u in dit artikel uitgebreid over de drie fantastische aandelen die we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben geselecteerd.

Belachelijk goedkope aandelen, die alles in zich hebben om binnen een jaar fors in koers te stijgen.

Drie aandelen die een gemiddelde PEG-ratio hebben van 0,37.

Die dus binnen een jaar met ruim 170% in koers moeten stijgen om volgens de regels van de beurs normaal gewaardeerd te worden.

Waaronder een aandeel van een bedrijf dat is uitgeroepen tot de beste ter wereld in haar bedrijfstak!

U kunt het rapport alleen vandaag nog als los nummer bestellen.

Na vandaag moeten we de inschrijving écht sluiten.
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" nog snel te bestellen
!

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Verkoopsignaal LPTH

Jack Hoogland

06-11-2017


In het kader van onze TopAandelen service berichten we u dat we een verkoopsignaal afgeven voor: 

Lightpath Technologies (LPTH)
Dit aandeel hebben we op 31 augustus 2017 geselecteerd. Het noteerde toen een koers van $2,63. Afgelopen vrijdag zagen we een slotkoers van $4,01.LPTH presteert als bedrijf tot nu toe precies zoals op het moment van selectie nog werd verwacht.

Door de ongekende 52% koersstijging in slechts twee maanden tijd noteert het aandeel nu echter 25 keer de voor boekjaar 2018 verwachte winst en 20 keer de voor 2019 verwachte winst.

Daardoor kunnen we LPTH nu niet langer als een echt goedkoop aandeel beschouwen. Het lijkt ons dan ook een goed idee om deze snelle 52% koerswinst op LPTH nu veilig te stellen.

Dat geeft u de kans om het vrijgekomen geld te beleggen in aandelen die op dit moment wel écht goedkoop zijn. Aandelen die vanaf hun huidige koers een fors hoger winstpotentieel hebben dan LPTH.

Bekijkt u hier het volledige rapport dat wij op 31 augustus 2017 naar onze abonnees stuurden.

 

Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

De beste ter wereld. Voor een spotprijs.

Jack Hoogland

03-11-2017


Gisteren vertelde ik u over het enorm goedkope aandeel met maar liefst 4,7% dividendrendement dat we deze maand voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" selecteerden.

Daarnaast ontdekten we echter nóg een topper voor een absolute spotprijs.

De beste ter wereld
We ontdekten een aandeel van een superinnovatief bedrijf, dat de markt continu met nieuwe productinnovaties bestookt.

Mede daardoor is dit bedrijf uitgeroepen tot het beste ter wereld in haar bedrijfstak.

Dit financieel ijzersterke bedrijf realiseert forse winstgroei én heeft een fantastisch toekomstperspectief.

Maar het allermooiste komt nog:
Beleggers zitten te slapen. Want de intrinsieke, tastbare waarde van dit bedrijf is maar liefst 55% hoger dan de huidige koers.

Dat betekent dat je effectief geen risico loopt met dit aandeel. Sterker nog: het risico is negatief.

Dit aandeel noteert slechts 8,6 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Koers moet binnen een jaar met 110% omhoog
De koers moet daarom binnen een jaar met 110% omhoog om net zo gewaardeerd te worden als het gemiddelde aandeel.

Maar een bedrijf dat tot de beste ter wereld is uitgeroepen én dat fantastisch presteert verdient feitelijk een fors hoger dan gemiddelde waardering.

De beste ter wereld. Voor een absolute spotprijs
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" snel te bestellen!

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Zes vette koerswinsten

Auteur: Jack Hoogland

02-11-2017


In oktober stuurden we voor onze TopAandelen-service maar liefst zes verkoopsignalen uit.

Die zes verkoopsignalen leverden koerswinsten van 54%, 70%, 118%, 54%, 88% en 71% op. Geen slechte maand!

145% koerswinst op slechts 8 maanden tijd
Daar kwam bovenop dat we november gisteren begonnen met een verkoopsignaal voor Pointer Telocation (PNTR).

Dat leverde in slechts acht maanden tijd maar liefst 145% koerswinst op.

Het geluk uitnodigen
Uiteraard behaal je lang niet iedere dag zoveel koerswinst op zo'n korte tijd. En uiteraard speelt de factor geluk daarbij een grote rol.

Feit is echter dat PNTR eind februari een zwaar ondergewaardeerd aandeel was. Van een zéér goed presterend bedrijf.

Als je continu in goedkope aandelen van financieel sterke, zeer goed presterende bedrijven belegt, dan verhoog je de kans op dit soort snelle, forse koerswinsten.

Beleg in zwaar ondergewaardeerde aandelen
Voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten we deze maand onder meer een aandeel

  • van een superstabiel, financieel ijzersterk bedrijf
  • dat de komende jaren fors gaat uitbreiden
  • wiens winst de komende jaren fors groeit
  • dat je voor nog geen 10 keer de voor komend jaar verwachte winst kunt aankopen
  • dat maar liefst 4,7% dividendrendement oplevert

Ofwel een zwaar ondergewaardeerd aandeel van een financieel ijzersterk bedrijf dat zeer goed presteert.

Vergroot uw kans op snelle, forse koerswinsten!
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" snel te bestellen!

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Verkoopsignaal PNTR

Auteur: Jack Hoogland

01-11-2017


In het kader van onze TopAandelen service stuurden we onze abonnees vandaag het bericht dat we een verkoopsignaal afgeven voor:

Pointer Telocation (PNTR)
Dit aandeel hebben we op 23 februari 2017 geselecteerd. Het noteerde toen een koers van $7,70. Gisteren zagen we een slotkoers van $18,90.PNTR presteert als bedrijf zeer goed, maar toch iets minder goed dan op het moment van selectie nog werd verwacht.

145% koersstijging in 8 maanden
Door de ongekende 145% koersstijging in slechts acht maanden tijd noteert het aandeel nu 18 keer de voor 2018 verwachte winst.

Daardoor kunnen we PNTR nu niet langer als een echt goedkoop aandeel beschouwen. Het lijkt ons dan ook een goed idee om deze 145% koerswinst op PNTR nu veilig te stellen.

Dat geeft u de kans om het vrijgekomen geld te beleggen in aandelen die op dit moment wel écht goedkoop zijn. Aandelen die vanaf hun huidige koers een fors hoger winstpotentieel hebben dan PNTR.

Bekijkt u hier het volledige rapport dat wij op 23 februari 2017 naar onze TopAandelen-abonnees stuurden.

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht