Volg Topaandelen op Twitter  Abonneer u op de Topaandelen RSS

De grootste hype aller tijden

Jack Hoogland

19-10-2018


Ik geef u hieronder nog even twee recente tweets mee, die laten zien hoe de algehele perceptie rond goud aan het veranderen is. Die aangeven waarom de goudprijs rijp is voor een enorme stijging.

Hieronder een tweet over alweer een artikel waarin duidelijk wordt gemaakt dat je als (professionele) belegger ook goud in je portefeuille moet hebben, vooral in tijden van onzekerheid op de aandelenmarkt.Hoeveel mogelijkheden blijven er over?
We zien steeds maar indicaties dat de perceptie onder (professionele) beleggers aan het veranderen is. Dat ze zoeken naar extra zekerheid.

Als aandelen steeds onzekerder worden, als obligaties uiterst risicovol zijn, als contant geld koopkracht verliest door inflatie, hoeveel andere mogelijkheden blijven er dan over? Bitter weinig.

De tweet hieronder is zo mogelijk nóg interessanter.Steeds meer goud kopende centrale banken
Voor het eerst in 20 jaar zagen we dat centrale banken van EU-landen goud kochten om hun goudreserves te verhogen.

Nadat Polen vorige maand bekend maakte 9 ton goud te hebben gekocht, maakte Hongarije deze maand bekend dat ze haar goudreserves heeft vertienvoudigd.

Nóg interessanter is de reden hiervoor, want die is feitelijk dezelfde als voor beleggers. Ze willen voor hun valutareserves zekerheid inbouwen en minder afhankelijk zijn van de dollar en de euro.

De trend is duidelijk. Steeds meer centrale banken verhogen hun goudreserves. Meerdere centrale banken zullen volgen.

Steeds meer spaarders, steeds meer beleggers én steeds meer centrale banken willen zekerheid inbouwen. Willen zichzelf financieel beschermen.

De grootste hype aller tijden
Als iedereen zekerheid wil inbouwen en als iedereen beseft dat er daarvoor weinig andere mogelijkheden zijn dan goud en zilver, dan gaan we de grootste goud- en zilverhype aller tijden krijgen.

Gisteren vertelde ik u over een goudaandeel waarvan de koers tijdens de vorige bull markt met maar liefst 1915% steeg.

De bull markt van 2001 tot 2008 kan je echter geen hype noemen. Het was een reguliere bull markt die door slechts een kleine hoeveelheid beleggers werd veroorzaakt.

Tijdens de komende hype gaat iedereen in goud en zilver willen beleggen. Dus gaan we véél stevigere koersstijgingen zien.

Alléén dit weekend nog!
In ons speciale goud/zilver-rapport vindt u twee goudaandelen én twee zilveraandelen die naar onze bescheiden mening alles in zich hebben om duizenden procenten koersstijging te realiseren.

Let op. De aandelen uit dit speciale rapport hebben we de afgelopen periode alléén naar onze TopAandelen halfjaar- en jaarabonnees gestuurd.

Alleen dit weekend is het nog mogelijk om dit speciale rapport los te bestellen.

Profiteer van de grootste hype aller tijden!
Klik hier om dit speciale goud-/zilverrapport te bestellen

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Zo hard kan het gaan in een bull markt!

Auteur: Jack Hoogland

17-10-2018


Deze week vertelde ik u uitgebreid waarom de bull markt voor goud en zilver vorige week is begonnen.

Ik vertelde u dinsdag over alle signalen die erop duiden dat de kans op een snelle, forse stijging van de goudprijs bijna onvermijdelijk is.

We staan aan het begin staan van een megahype.

Duizenden procenten
Duizenden procenten. Dat soort koerswinsten verwacht ik de komende jaren voor goud- en vooral zilveraandelen.

Het is zelfs meer dan een verwachting. Ik ben er absoluut van overtuigd.

Ik kan echter goed begrijpen dat de gedachte dat je écht meer dan duizend procent koerswinst kunt behalen onwerkelijk op u overkomt. Dat je zóveel koerswinst kunt behalen, lijkt onvoorstelbaar.

Even een kijkje in het verleden
Daarom is het misschien goed om nog een kijkje in het verleden te nemen.

Hieronder de koersgrafiek van een goudaandeel dat al ruim 30 jaar op de beurs genoteerd staat.We zien op deze koersgrafiek twee perioden van forse koersstijging.

    • Van 1992 tot 1996 steeg de koers met 1370%
    • Van 2000 tot 2008 steeg de koers zelfs met 1915%

Als je alléén al naar het verleden kijkt, dan zie je hoeveel koerswinst er tijdens een bull markt voor goud te behalen valt. Daarbij zie je op de koersgrafiek dat de huidige situatie vergelijkbaar is met eind 1993 en eind 2002.

Dit betreft een aandeel van een relatief grote goudproducent. Kleinere goudaandelen zullen veel harder in koers stijgen. Zilveraandelen zullen nóg harder in koers stijgen.

Het grote verschil tussen toen en nu
Daarbij geldt dan nog dat de twee hierboven vermelde forse koersstijgingen plaatsvonden in periodes waarin er nog geen crisis was. Periodes waarin centrale banken nog relatief normaal deden.

Nu zitten we in een periode waarin de rente al 9 jaar lang op 0% staat, waarin centrale banken al jarenlang onvoorstelbare hoeveelheden geld printen én waarin de wereldwijde schuldenberg groter is dan ooit tevoren.

Da's een enorm verschil.

Deze bull markt zullen koersen veel harder stijgen
Daarom zullen de koersen van goud- en zilveraandelen de komende jaren nog véél harder stijgen.

De voor dit speciale rapport geselecteerde goud- en zilveraandelen zijn wat ons betreft superkandidaten voor duizenden procenten koersstijging.

Zéér beperkt beschikbaar
Let op. De aandelen uit dit speciale rapport hebben we de afgelopen periode alléén naar onze TopAandelen halfjaar- en jaarabonnees gestuurd.

Inschrijving is voor een slechts zéér beperkte tijd open!

Reageer snel, zodat je maximaal profiteert!
Klik hier om dit speciale goud-/zilverrapport te bestellen.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Het feest is begonnen!

Auteur: Jack Hoogland

16-10-2018


Afgelopen vrijdag vertelde ik u al uitgebreid over de felle uitbraak van de goudprijs. Gisteren zagen we dat de trend verder werd gezet.

Die uitbraak kwam op een ideaal moment, namelijk juist nadat futures-beleggers de dagen voordien nóg meer short posities hadden ingenomen.

Juist op het voor hen slechtst denkbare moment hebben futures-beleggers voor een recordbedrag aan short posities uitstaan. En die short posities moeten allemaal gesloten worden.

Dat betekent de komende tijd een stortvloed aan kooporders!Op het plaatje hierboven ziet u dat de witte lijn op hetzelfde nulpunt zit als eind 2015. Alleen nu nog iets nadrukkelijker.

Ideaal recept
Combineer dat met de nu stijgende goudprijs, en je hebt het ideale recept voor het soort snelle, forse koersstijgingen zoals we ook in de eerste helft van 2016 zagen.

Daarnaast zien we hieronder een perfect voorbeeld van wat ik u vrijdag ook al vertelde. De perceptie onder (professionele) beleggers is aan het veranderen.

De tweet hieronder refereert aan een Bloomberg artikel. Bloomberg wordt gelezen door zowat alle professionele beleggers wereldwijd.In het artikel wordt gesteld dat het door de stijgende onzekerheid rond aandelen en obligaties misschien een goed idee is om ook een strategische positie in goud op te bouwen.

Om zodoende dus iets minder afhankelijk te zijn van aandelen en obligaties.

Dit soort artikelen leiden ertoe dat de vele duizenden fondsbeheerders (die óók gewoon kuddedieren zijn) erover gaan nadenken om misschien toch een kleine positie in goud op te bouwen.

Tot nu toe kwam dat niet eens in hun hoofd op.

Koersstijgingen tot 700% in half jaar tijd
Stijgende onzekerheid over aandelen en obligaties, stijgende inflatie, allerlei opdoemende problemen in diverse landen, handelsoorlog, stijgende bewustwording over de enorme schuldenberg etc.

Dat, in combinatie met het record aantal short posities, de veranderende perceptie onder fondsbeheerders en de nu positieve koersgrafiek, is de ideale voedingsbodem voor een enorme stijging in korte tijd.

In de eerste helft van 2016 zagen we voor goud- en zilveraandelen koersstijgingen tot zelfs 700%. In een half jaar tijd.

Nu zijn de voorwaarden voor dit soort snelle, zeer forse koersstijgingen véél gunstiger dan toen.

De bull markt is begonnen!
Wat ons betreft is de bull markt in goud en zilver vorige week definitief begonnen. Op de koersgrafiek hieronder ziet u wat er tijdens de vorige bull markt gebeurde.Van 2001 tot 2008 een stijging van 1314%. Dat is dan het gemiddelde van sterke én zwakke goudproducenten. Aandelen van goed presterende goudproducenten stegen nog veel harder in koers.

Dankzij de centrale banken én dankzij onze politici is de situatie nu véél extremer dan toen. Deze bull markt gaat véél meer winst opleveren.

Zorg dus dat u erbij bent!

Op veler verzoek
De afgelopen dagen ontvingen we diverse mails van lezers die vroegen of ze ons vorig jaar uitgebrachte speciale goud/zilver rapport als los nummer kunnen bestellen.

Daarom hebben we vandaag de inschrijving voor dit rapport tijdelijk geopend.

In het rapport vindt u twee goudaandelen én twee zilveraandelen die naar onze bescheiden mening alles in zich hebben om duizenden procenten koersstijging te realiseren.

Let op. De aandelen uit dit speciale rapport hebben we de afgelopen periode alléén naar onze TopAandelen halfjaar- en jaarabonnees gestuurd.

Inschrijving is slechts voor een zéér beperkte tijd open!

Reageer snel, zodat je maximaal profiteert!
Klik hier om dit speciale goud-/zilverrapport te bestellen.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

We gaan richting een mega-hype!

Jack Hoogland

12-10-2018


Gisteren was een fantastische dag voor goud en vooral voor goudaandelen. Om diverse redenen.

Allereerst omdat we op de koersgrafiek van goud zien dat de goudprijs gisteren zeer overtuigend door de weerstand op $1209 knalde.


Daarnaast omdat futures-beleggers nog steeds voor een record bedrag aan short posities hebben, die ze de komende dagen/weken moeten gaan sluiten om (verdere) verliezen te voorkomen.

Dat betekent veel kooporders die de goudprijs in snel tempo verder omhoog zullen jagen.

Goudaandelen stegen gemiddeld ruim 7%
Het strafste van allemaal was echter nog de enorme stijging van de koersen van goudaandelen. Op de koersgrafiek hieronder zien we dat de index van goudaandelen gisteren met 7,4% steeg.


Zo'n enorme stijging zal best al eens eerder gebeurd zijn, maar ik kan het me in ieder geval niet herinneren!

Belangrijker nog is dat zowel de goudprijs als de index van goudaandelen zéér overtuigend door technische weerstandsniveau's braken.

Meerdere bubbels zijn aan het barsten
Maar nóg belangrijker is wat ik u gisteren al in dit artikel vertelde. Beleggers wereldwijd beginnen te beseffen dat de situatie aan het veranderen is. Dat bubbels aan het barsten zijn.

Onderstaande tweet vat het wat mij betreft zeer goed samen.Iedereen weet nu dat er inflatie is. Iedereen weet nu dat de Fed de rente zal blijven verhogen. En iedereen weet dat iedereen het weet.

IEDEREEN beseft nu dat het menens is
Het bewijs daarvan vinden we in onderstaande tweet.De inhoud van deze tweet is voor u als lezer van deze nieuwsbrief niets nieuws. Ik schreef er dit jaar al vaak genoeg over.

Waar het om gaat is dat beleggers dit nu in een gewone krant als het AD lezen. En dat beleggers wereldwijd dit nu in hun eigen gewone, dus niet-financiële krant lezen.

Het wordt, zoals de geniale Ben Hunt schrijft, algemene kennis. Iedereen beseft nu dat het menens is.

De grote vraag die beleggers zich nu stellen
Beleggers die tot nu toe met volle overtuiging in veel te dure aandelen, in ETF's en vooral in obligaties zaten, worden sinds deze week gedwongen om hun strategie te heroverwegen.

Als al die peperdure aandelen niet meer veilig zijn, als ETF's niet meer veilig zijn, als obligaties niet meer veilig zijn, als inflatie een blijvend verschijnsel is, waar kan je dan in 's hemelsnaam je geld nog veilig wegzetten?

Dat, beste lezer, is de vraag die iedere particuliere én professionele belegger zich nu stelt.

We gaan richting een mega-hype
Als je die vraag stelt, en je denkt logisch na, dan weet je dat op zijn minst een deel van je geld richting goud en zilver moet.

Er hoeft maar een héél klein deel van al die professionele beleggers tot deze conclusie te komen, en goud en zilver gaan door het dak.

En als slechts een íets groter deeltje tot die conclusie komt, dan gaan we richting een mega-hype.

En als een nóg iets groter deeltje van al die beleggers tot die conclusie komt...

Het feest is begonnen
Dit alles betekent dat voor goud- en zilveraandelen het feest deze week officieel is begonnen.

Als je slim bent, dan zorg je dat je er vanaf nu bij bent. Want goud- en zilveraandelen hebben vanaf hun huidige niveau geen duizend, maar duizenden procenten koerspotentieel.

Vandaag drie extra goudtips
Vandaag sturen we alvast drie extra goudtips naar onze TopAandelen-abonnees.
De kans is levensgroot dat er komende week meerdere tips volgen.

In de eerste helft van 2016 zagen we voor goud- en zilveraandelen koersstijgingen tot zelfs 700%. In een half jaar tijd.

Nu zijn de voorwaarden voor dit soort snelle, zeer forse koersstijgingen véél gunstiger dan toen.

Profiteer van deze enorme, snelle koerswinsten!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Twintig keer zo goedkoop als het beursgemiddelde

Jack Hoogland

11-10-2018


Dinsdag vertelde ik u in dit artikel dat de aandelen uit ons nieuwe "Super Rendement Rapport" gemiddeld een PEG-ratio van 0,12 hebben.

Terwijl aandelen met een PEG-ratio van 1 volgens de regels van de beurs al als goedkoop worden bestempeld.

De koersen van de drie aandelen uit ons "Super Rendement Rapport" moeten dus binnen een jaar met 713% stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Uiteraard verwachten wij niet dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Hoeft ook niet.

Dit is slechts om aan te geven hoe enorm goedkoop de door ons geselecteerde aandelen op basis van de PEG-ratio zijn.

En vooral dat de kans op een forse koersstijging binnen een jaar véél groter dan gemiddeld is.

Wanneer is een aandeel goedkoop? En wanneer juist duur?
Om te bepalen of een aandeel goedkoop of duur is, kijken we niet alleen naar de koers-winstverhouding, maar ook naar de (verwachte) winstgroei.

Een aandeel dat 8 keer de winst noteert is niet noodzakelijk goedkoop. Als je reden hebt om een winstdaling te verwachten, dan kan zo'n aandeel zelfs duur zijn.

Een aandeel dat 25 keer de winst noteert, van een bedrijf dat 50% winstgroei realiseert, kan je daarentegen als een goedkoop aandeel beschouwen.

20 keer zo goedkoop
Ik vertelde u hierboven al dat de markt een aandeel met een PEG-ratio van 1 (of lager) als goedkoop beschouwt. De gemiddelde PEG-ratio van alle aandelen uit de S&P-500 index is zelfs 2,3.

De aandelen die we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" selecteerden zijn op basis van de PEG-ratio dus bijna 20 keer zo goedkoop als het beursgemiddelde.

Véél grotere kans op forse koersstijging
Uiteraard verwachten we op basis daarvan geen 2000% koersstijging binnen een jaar. Dat zou te gek zijn.

De kans op een enorme koersstijging is echter véél groter dan gemiddeld. Hoe groot die koersstijging is, gaan we vanzelf merken.

Het goedkoopste aandeel in zéér lange tijd
Het goedkoopste aandeel dat wij in zeer lange tijd zijn tegengekomen noteert slechts 4 keer de voor komend jaar verwachte winst. Terwijl de verwachte winstgroei 100% is.

Als beleggers over een jaar bereid zijn om het beursgemiddelde van 18 keer de winst te betalen, hebben we 350% koerswinst te pakken.

Koers kan ook zomaar met 500% tot 600% stijgen
Voor een aandeel van een bedrijf wiens winst zó hard groeit, mag je echter ook niet raar opkijken als beleggers straks bereid zijn om 25 of 30 keer de jaarwinst te betalen.

Als dat gebeurt, dan kijk je zomaar tegen 500% tot 600% koerswinst aan.

Wat er gaat gebeuren weet niemand. Het enige wat ik zeker weet is dat de kans op een enorme koerswinst héél veel groter is dan gemiddeld.

Alleen vandaag nog!
Alleen vandaag kunt u het rapport nog als los nummber bestellen. Na vandaag moeten we de inschrijving écht sluiten.
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" nog snel te bestellen!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Verkoopsignaal CF

Jack Hoogland

10-10-2018


In het kader van onze TopAandelen service berichten we u dat we een verkoopsignaal afgeven voor:


CF Industries (CF)
Dit aandeel hebben we op 28 februari 2008 geselecteerd. Het noteerde toen een koers van $24,90. Gisteren zagen we een slotkoers van $54,81.

Daarnaast ontvingen we sinds aankoop in totaal $6,81 aan dividend.


CF presteert op dit moment zeer goed, maar na de forse koersstijging van de afgelopen maanden noteert het aandeel nu bijna 39 keer de voor dit jaar verwachte winst en 25 keer de voor 2019 verwachte winst.

Daarmee is het aandeel wat ons betreft veel te duur geworden.

Het lijkt ons daarom het beste om deze 148% koerswinst (incl. dividend) vandaag veilig te stellen.

Dat geeft u de kans om het vrijgekomen geld te beleggen in aandelen die vanaf hun huidige koers een fors hoger winstpotentieel hebben dan CF.

Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Goedkoper dan dit ga je nergens vinden!

Jack Hoogland

09-10-2018


Een spotgoedkoop aandeel van een superwinstgevend Amerikaans bedrijf in de energiesector dat de afgelopen jaren stevig heeft gereorganiseerd en daar nu de vruchten van plukt.

Groeit organisch én door overnames, en werkt voor 80% met langjarige contracten waardoor omzet voor de komende jaren nu al is gegarandeerd.

Winst groeit dit jaar met meer dan 100% en volgend jaar met nog eens 40%.

Dit aandeel koop je voor slechts 9 keer de voor komend jaar verwachte winst. De helft van de prijs die je gemiddeld voor een aandeel betaalt!

En het 2% jaarlijkse dividend is daarnaast mooi meegenomen!

Profiteer van de hype die zal losbarsten!
Daarnaast een fantastisch aandeel van een prominente bouwer van infrastructuur, wiens orderportefeuille nu al uitpuilt.

Noteert slechts 10 keer de voor komend jaar verwachte winst terwijl het bedrijf maar liefst 58% winstgroei realiseert.

Zodra Trump straks zijn $1000-$1500 miljard mega-investering in de decennia lang verwaarloosde Amerikaanse infrastructuur aankondigt, zal de orderportefeuille helemáál door het dak gaan.

Dit gaat feest worden, want na Trump's aankondiging gaat er een hype in infrastructuur-aandelen losbarsten!

Met dit aandeel profiteer je vanaf het begin van de losbarstende hype!

Het goedkoopste aandeel in zéér lange tijd
Tot slot ontdekten we voor u de absolute klapper van het jaar. Het goedkoopste aandeel dat we in zéér lange tijd tegen zijn gekomen.

Een klein aandeeltje van een supergoed presterend, gestaag groeiend bedrijf dat enorm profiteert van de reeds in gang gezette vergrijzing.

Is de grootste speler in een totaal versplinterde markt, waardoor het slim profiteert van de onbeperkte mogelijkheden tot uitbreiding.

Beleggers zien dit kleine aandeel volledig over hoofd. Terwijl de winst dit jaar met 62% groeit en komend jaar met nog eens 100%, kan je dit aandeel nu kopen voor slechts 4 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Goedkoper dan dit ga je nergens vinden.

Directie bezit 28% van de aandelen en kocht in augustus nog bij. Zij weten het beste van iedereen hoe de toekomst eruit zit!

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
U zult ongetwijfeld wel eens van de PEG-ratio hebben gehoord. Price Earnings gedeeld door Growth. De markt beschouwt aandelen met een PEG-ratio lager dan 1 als goedkoop.

Deze drie ongekend goedkope topaandelen hebben een gemiddelde PEG-ratio van slechts 0,12.

Dat betekent dat je effectief 88% korting hebt op deze aandelen. En dat ze binnen een jaar met 733% in koers moeten stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Om volgens de regels van de beurs normaal gewaardeerd te worden.

Bijna uitverkocht
Maar let op! Losse nummers van het "Super Rendement Rapport" zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. Inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

In de mode. Uit de mode.

Auteur: Jack Hoogland

05-10-2018


Hoe kan het dat beleggers een aandeel van een zeer goed presterend bedrijf zódanig links laten liggen dat het slechts 4 keer de voor komend jaar verwachte winst noteert?

Die vraag ontving ik van een lezer.

Het antwoord zit gedeeltelijk in wat ik vorige week in dit artikel schreef.

Hoe kan het dat er alléén in de tech-sector al 74 aandelen zijn waar beleggers meer dan 10 keer de OMZET voor neertellen?

Terwijl je weet dat, zélfs als een bedrijf zeer goed presteert, zo'n hoge waardering onmogelijk waar te maken is?

Kuddedieren
Het antwoord is simpel. Beleggers (particuliere én professionele) lopen massaal in kuddes achter elkaar aan.

Ze beleggen in aandelen die op dat moment in de mode zijn. Het massale ETF-beleggen van de afgelopen jaren heeft dat nog versterkt.

En als beleggers achter het ene soort aandelen aanlopen, laten ze het andere soort aandelen automatisch links liggen.

Zo simpel is het.

Beleggen in tech-aandelen raakt uit de mode
De afgelopen jaren waren FANG- en andere tech-aandelen populair. Die enorme bubbel staat nu op het punt van barsten.

Tech-aandelen zullen de komende tijd worden uitgekotst door beleggers. En door de enorme kater zal er (net als in de jaren 2000) een aantal jaren lang geen enkele interesse in tech-aandelen meer zijn.

Value-beleggen komt terug in de mode
Na het barsten van deze bubbel gaan we (net als begin jaren 2000) zien dat financiële media en beleggers saaie zaken als balans- en winstcijfers en koers/winstverhoudingen plotseling weer belangrijk gaan vinden.

We gaan richting een periode waarin de grote massa weer vooral uit value-beleggers zal bestaan.

De afgelopen jaren waren FANG, social media, tech en ETF's in de mode.
De komende jaren zal value-beleggen terug in de mode zijn.

Zodra het op de radarschermen verschijnt...
Daar gaan we met de aandelen uit ons nieuwe "Super Rendement Rapport", maar vooral met het hierboven vermelde aandeel enorm van profiteren.

Zodra dit kleine aandeel op de radarschermen van beleggers komt, kan de koers in korte tijd ongelofelijk hard omhoog knallen.

De koers moet binnen een jaar met 350% stijgen om normaal gewaardeerd te worden.

Je hoeft geen beursgoeroe te zijn...
De directie van dit bedrijf begrijpt dit het beste van allemaal.

Zij bezitten 28% van de aandelen. Kochten in augustus zelfs nog uit eigen zak een pakket aandelen bij.

Je hoeft geen beursgoeroe te zijn om te begrijpen hoe groot deze kans is.

350% koerspotentieel. In een jaar.
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Dit gaat feest worden!

Auteur: Jack Hoogland

05-10-2018


De afgelopen weken zag ik in de media al diverse berichten dat Trumps volgende stap zal zijn om massaal te investeren in de decennia lang verwaarloosde Amerikaanse infrastructuur.

Iets wat hij op de dag van zijn inauguratie trouwens al beloofde aan zijn kiezers.

Volgens zijn voormalig economisch topadviseur Gary Cohn zal het gaan om een totale investering van tussen $1000 miljard en $1500 miljard.

Dat betekent voor $1000 miljard tot $1500 miljard aan nieuwe orders voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in de bouw van grote infrastructuur.

Dat gaat feest worden voor die bedrijven!

Spotgoedkope bouwer van grote infrastructuur
Voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten we een spotgoedkoop aandeel van een allround bouwer van infrastructuur.

Bouw en onderhoud van wegen, vliegvelden, krachtcentrales, waterleiding, riolering, en zelfs enorme waterprojecten als kanalen, dammen en stuwmeren.

Noteert slechts 10 keer de voor komend jaar verwachte winst, terwijl het 58% winstgroei realiseert.

Het mooie voor ons beleggers is dat de orderportefeuille van dit bedrijf nu al uitpuilt. Is zelfs fors hoger dan de gehele jaaromzet.

Als al die orders straks binnenstromen...
Het is een aandeel dat we ook zonder Trumps plannen voor infrastructuur direct zouden selecteren.

Maar als straks al die nieuwe orders binnenstromen, gaat het helemáál feest worden.

Zodra Trump zijn plannen straks definitief aankondigt, zullen beleggers massaal op dit aandeel duiken. Zal de koers in korte tijd enorm snel stijgen.

Koers zal héél hard stijgen
Ook hier geldt dat je geen beursgoeroe hoeft te zijn om te begrijpen dat dit een enorme kans is.

Vooral omdat dit aandeel (nu nog) spotgoedkoop is.

Zodra Trump zijn plannen bekend maakt, zal het héél hard gaan.
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Zo werkt schulden wegsmelten in de praktijk

Auteur: Jack Hoogland

04-10-2018


Dinsdag vertelde ik u dat centrale banken nadenken over het verhogen van hun inflatiedoelstelling naar 3% of tot misschien zelfs 4%.

Belangrijkste reden is dat dit de enige manier is om geruisloos en zonder directe pijn de sinds de crisis enorm gestegen schulden te doen wegsmelten.

Deze week ontvingen we van verschillende lezers de vraag hoe dat wegsmelten in de praktijk werkt. En of dat dan ook voor een hypotheekschuld geldt.

Daarom even wat uitleg.

Staatsschuld wegsmelten
Als je in het nieuws leest dat de economie met 2,5% is gegroeid en dat er 2% inflatie is, dan betekent dit dat de economie nominaal met 4,5% is gegroeid.

Nominale economische groei -/- inflatie = reële economische groei.

Als een land 4% inflatie heeft en geen reële economische groei, dan stijgt het BBP dus nominaal met 4%.

Blijft de staatsschuld in die situatie gelijk, dan is de staatsschuld als percentage van het BBP gedaald. Is dus 4% van de staatsschuld weggesmolten door inflatie.

Hoe werkt dat met je hypotheekschuld?
Bij 4% inflatie stijgt (als er geen andere invloeden zijn) normaal gezien de waarde van je huis ook met 4%.

Je hypotheekschuld daalt in dat geval in relatie tot de waarde van je huis.

Als je een hypotheeklening met vaste rente, dus vaste maandelijkse lasten hebt, dan dalen normaal gezien ook je maandlasten in relatie tot je inkomen (dat met inflatie meestijgt).

Alleen in het begin een voordeel
Stijgende inflatie is een voordeel voor zover je schulden met vaste rente hebt.

Dat voordeel is er uiteraard alleen in het begin van stijgende inflatie omdat je dan nog profiteert van het feit dat je een hypotheekschuld met lage vaste rente hebt.

Als inflatie eenmaal is gestegen, is de rente ook gestegen en wordt geld lenen een stuk duurder.

Als inflatie schulden doet wegsmelten, dan...
...doet het dat ook met bezittingen. Daarom zijn spaarders, obligatiebeleggers en (toekomstig) gepensioneerden vooral degenen die het gelag betalen.

Nu al lijd je op je spaarrekening gegarandeerd 2% koopkrachtverlies. Ieder jaar. Voor belastingen. Bij 3% of 4% inflatie ga je dat nog harder voelen.

En voor pensioenfondsen wordt het nóg onmogelijker om het rendement te behalen dat nodig is om de koopkracht van (toekomstige) pensioenen te garanderen.

Waardoor ze gedwongen worden om pensioenen minder hard te verhogen dan inflatie.

DE manier om je hiertegen te beschermen
De enige manier om je daar als burger en belegger tegen te beschermen is goud en zilver. Fysiek goud en zilver als je spaarder bent. Goud- en zilveraandelen met geld waarmee je voor de hoofdprijs kunt en wilt gaan.

Omdat stijgende inflatie een wereldwijd fenomeen is, zal de vraag naar goud en zilver tot ongekende hoogte stijgen.

En als we richting stagflatie gaan, dan vluchten beleggers helemáál massaal richting goud en zilver. Dan heb je zelfs kans op paniektoestanden die tot een enorme goud- en zilverbubbel leiden.

Profiteer maximaal
Als TopAandelen-abonnee gaat u daar maximaal van profiteren.

Zodra de koersgrafieken van de door ons geselecteerde goud- en zilveraandelen ons een koopsignaal geven, sturen we u dat toe als gratis extra goud- en zilvertip.

In dit artikel vertelde ik u al waarom goud op termijn naar $16.000 kan stijgen.

Koersen gaan veel meer dan 1000% stijgen
Als centrale banken hun inflatiedoelstelling verhogen (en veel andere keuzes hebben ze niet), als ze straks weer massaal geld gaan printen, dan zal de goudprijs nog veel verder stijgen.

De potentiële koerswinsten op onze goud- en zilveraandelen zijn daarom zelfs fors hoger dan 1000%. Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

350% koerspotentieel. In een jaar.

Auteur: Jack Hoogland

04-10-2018


Ik wil u graag nog even één simpele, logische berekening meegeven over het aandeel waarover ik u eerder deze week al vertelde.

U weet wel, het fantastische aandeel van het zeer slim geleide, gestaag uitbreidende bedrijf dat enorme winstgroei realiseert.

Dit jaar 62% winstgroei. Komend jaar 100% winstgroei.

Simpel rekensommetje
Ik vertelde u al dat beleggers dit kleine aandeeltje totáál niet opmerken. Want je kunt het aankopen voor slechts 4 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Als je dan weet dat het gemiddelde aandeel ongeveer 18 keer de jaarwinst noteert, dan is het een simpel rekensommetje.

De koers moet binnen een jaar met 350% stijgen om normaal gewaardeerd te worden.

Zelfs na 350% koersstijging nog goedkoop
Maar zelfs na 350% koersstijging is dit aandeel nog veel te goedkoop.

Want de gemiddelde winstgroei van de S&P-500 aandelen is 10%. Met dit aandeel profiteer je dus tegelijk van véél hogere winstgroei.

De directie begrijpt dit als geen ander
De directie van dit bedrijf begrijpt dit het beste van allemaal.

Zij bezitten 28% van de aandelen. Kochten in augustus zelfs nog uit eigen zak een pakket aandelen bij.

Je hoeft geen beursgoeroe te zijn om te begrijpen hoe groot deze kans is.

350% koerspotentieel. In een jaar.
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

We komen steeds dichterbij...

Jack Hoogland

02-10-2018


Vorige week vertelde ik u in dit artikel nog over de discussie die in het wereldje van centrale bankiers wordt gevoerd over de wenselijkheid van hogere inflatie.

Ze willen de huidige inflatiedoelstelling van 2% verhogen naar 3% of zelfs 4%.

Het is de enige manier om enorm gestegen schulden in sneller tempo te doen wegsmelten.

Duitse inflatie naar 2,3%
Op de tweet hieronder zien we alvast dat de ECB haar zin krijgt. In Duitsland steeg inflatie afgelopen maand "onverwacht" naar 2,3%.Inflatie stijgt enerzijds door de stijgende olieprijs. Maar anderzijds vooral door de steeds groter wordende druk op bedrijven om de lonen te verhogen.

Economische groei aan het afzwakken
Dat terwijl de economische groei definitief over haar piek heen lijkt te zijn. Op onderstaande tweet zien we dat de industriële sector steeds minder optimistisch wordt over de toekomst.In de tweet zien we dat vooral Spanje en Italië het gemiddelde omlaag drukken. Maar ook in Duitsland daalde de PMI naar het laagste niveau in twee jaar.

Richting stagflatie?
Dit lijkt sterk op een stagnerende economie in combinatie met stijgende inflatie. Ofwel een ontwikkeling richting stagflatie.

Bedenk daarbij even dat dit gebeurt nadat de ECB jarenlang ongekende hoeveelheden geld heeft geprint én terwijl de rente nog steeds 0% is.

Dat dit dus gebeurt terwijl de ECB de economie al jarenlang volpompt met stimulerende middelen.

Nachtmerrie voor ECB
Een ontwikkeling richting stagflatie betekent dat de ECB volledig klem zit. Als Draghi de rente verhoogt, drukt hij de euro-economie definitief richting recessie. Doet Draghi niets dan stijgt inflatie verder.

Doe daar de problemen met Brexit en Italië bij, en we gaan richting een scenario dat een ware nachtmerrie voor de ECB is.

We komen steeds dichterbij
De vorige week vermelde positieve media-aandacht voor goud, Draghi die stijgende inflatie ziet opdoemen, de discussie onder centrale bankiers over het verhogen van hun inflatiedoelstelling, de problemen met Italië en Brexit, stijgende inflatie + afnemende groei in de eurozone.

We komen steeds dichter bij een situatie waarin de werkelijkheid definitief bij beleggers doordringt. Een situatie waarin ze massaal richting goud en zilver gaan vluchten.

Vooral bij stagflatie vluchten beleggers massaal richting goud en zilver!

Profiteer maximaal
Als TopAandelen-abonnee gaat u daar maximaal van profiteren.

Zodra de koersgrafieken van de door ons geselecteerde goud- en zilveraandelen ons een koopsignaal geven, sturen we u dat toe als gratis extra goud- en zilvertip.

In dit artikel vertelde ik u al waarom goud op termijn naar $16.000 kan stijgen.

Koersen gaan veel meer dan 1000% stijgen
Als centrale banken hun inflatiedoelstelling verhogen (en veel andere keuzes hebben ze niet), als ze straks weer massaal geld gaan printen, dan zal de goudprijs nog veel verder stijgen.

De potentiële koerswinsten op onze goud- en zilveraandelen zijn daarom zelfs fors hoger dan 1000%. Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht

Dit maakt het nóg mooier!

Jack Hoogland

02-10-2018


Afgelopen vrijdag vertelde ik u dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" het goedkoopste aandeel in zeer lange tijd hebben ontdekt.

Een fantastisch bedrijf dat dit jaar 62% winstgroei realiseert en volgend jaar nog eens 100%.

Dat aandeel koop je (nu nog) voor slechts 4 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Maar het wordt nóg mooier.

Want bovenop al die fantastische cijfers kan ik u vertellen dat de directie van dit bedrijf maar liefst 28% van de aandelen bezit.

En ondanks dat zij al meer dan genoeg aandelen bezitten, kochten twee directieleden in augustus uit eigen zak nóg een pakketje aandelen bij.

Directie heeft enorm vertrouwen in toekomst
Dat betekent ten eerste dat wij als beleggers in hetzelfde schuitje zitten als zij die het bedrijf leiden.

Maar ten tweede dat directieleden een enorm hoog vertrouwen in de toekomst van dit bedrijf hebben.

Zij die het beste weten hoe hun bedrijf ervoor staat, zien de toekomst zeer rooskleurig tegemoet.

Ideaal voor ons beleggers!

675% koerspotentieel
Het goedkoopste aandeel dat ik in zeer lange tijd tegenkwam.
Maar liefst 675% koerspotentieel. Directie bezit 28% van de aandelen.

Beter dan dit kan je het gewoon niet verzinnen!
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook   Twitter   WhatsApp   Google+   LinkedIn   Email   Addthis

 


Reacties

Er zijn geen reacties bij dit bericht