Volg Topaandelen op Twitter  Abonneer u op de Topaandelen RSS


Belangrijkste tip
voor de beginnende belegger

Start hier als belegger: vraag uw gratis rapport.


Houd het roer zélf in handen! Oók als beginnend belegger!
Het is schokkend om te zien hoeveel mensen nog steeds blind afgaan op iemands advies of zelfs hun geld direct uit handen geven. Ik herinner me nog dat bij Madoff particuliere én professionele beleggers stonden te dringen om met hem mee te mogen doen. Een paar jaar later zien we dat zowel beginnende, als ook zeer ervaren beleggers, nog net zo graag de controle over hun geld uit handen geven.

Miljoenen mensen gedupeerd door banken e.a.
Er is de afgelopen 15 jaar meer dan genoeg gebeurd om te concluderen dat je je geld vooral zélf moet beheren. Miljoenen mensen zijn in de beruchte lease-producten gestapt, hebben zich beleggingshypotheken laten aansmeren, hebben zich woekerpolissen laten aansmeren, hebben in teakhoutprojecten belegd, of zitten bij een pensioenfonds dat zijn geld aan Madoff gaf...en ga zo maar door... Hierdoor zijn niet alleen beleggers benadeeld, maar ook hele bevolkingsgroepen die niets met de beurs te maken (willen) hebben.

Vier gouden regels die je als (beginnende) belegger altijd moet toepassen
De controle over je geld afstaan aan iemand anders is het ergste dat je jezelf als belegger kunt aandoen. Iedere actie die met jouw geld wordt ondernomen, moet van jezelf zijn. Niet alleen dat, je moet er als belegger ook 100% achter staan! U zou naar onze mening pas mogen starten met beleggen als het volgende voor u duidelijk is:

  • geef nooit de controle over je geld uit handen
  • ga nooit blind op het advies van iemand anders af
  • beleg alléén in iets waar je voor de volle 100% achter staat (ook al vergt dat zéker voor
    een beginnend belegger even wat extra leeswerk)

  • neem zélf de volledige verantwoordelijkheid voor je beleggingsbeslissingen

 

Lees eerst ons gratis rapport voordat u begint met beleggen: bestel het hier.Let op!

  • Uw e-mail adres wordt niet aan derden verstrekt!
  • Leest u ook de complete TopAandelen privacyverklaringdisclaimer
  • Inschrijvers verkrijgen automatisch een abonnement op StockTradingNieuws, onze gratis nieuwsbrief die op dinsdag en vrijdag verschijnt. In de nieuwsbrief vertellen we het u, zodra wij het in dit rapport aangeboden aandeel weer gaan verkopen. Uitschrijven van de nieuwsbrief is geen enkel probleem, want onder iedere mail die u van ons ontvangt staat een uitschrijflink.
  • Heeft u over 5 minuten nog niets ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via info@stocktradingnieuws.com.