Volg Topaandelen op Twitter  Abonneer u op de Topaandelen RSS

 

Hieronder vind u het actuele overzicht van de behaalde resultaten met Topaandelen.

 

TopAandelen.com is een lange termijn beleggingsstrategie. Dat betekent dat je op de wat langere termijn pas het berekende resultaat mag verwachten.

De in de analyses genoemde resultaten zijn berekend met op basis van de cijfers die op msn.moneycentral,  finance.yahoo en in de Investor Presentation van het betreffende bedrijf bekend zijn gemaakt.

Wij maken bewust gebruik van deze makkelijk toegankelijke bronnen, omdat onze bevindingen bij iedere analyse met toegankelijke bronvermelding daardoor direct door iedere belegger te verifiëren zijn. Zowel vóór het openen, als bij het sluiten van posities.

Lange termijn strategie houdt per definitie in: dat aandelen voor de langere termijn geselecteerd worden, en dat je als belegger vervolgens geduldig wacht tot de werkelijke waarde van het bedrijf in de koers van het aandeel tot uiting komt. Wij evalueren wekelijks voor ieder geselecteerd aandeel of we het nog steeds in portefeuille willen houden.

Zowel winstposities als ook verliesposities zijn in dit complete overzicht weergegeven.

 

Klik hier voor de actuele resultaten

 

 

Er is pas daadwerkelijk sprake van een 'resultaat' als een aandeel is verkocht. Bekijk ook deze uitgebreide beschrijvingen van praktijkvoorbeelden van verkochte aandelen.

Het mag duidelijk zijn dat resultaten die uit het verleden geen garantie voor toekomstige rendementen kan zijn.
Staar u vooral niet blind op behaalde rendementen. Wij stellen het zeer op prijs als u de logica achter deze lange stermijn strategie goed voor ogen heeft, want pas dan weet u of lange termijn beleggen bij u past.

Wij sturen altijd een verkoopsignaal, óók als u al lang geen abonnee meer bent. Ook hierin onderscheiden wij ons van onze collega's.
Lees hoe klanten onze service beoordelen.