Dit moet ik u absoluut nog even meegeven…

Ondanks dat ik vorige week vooral over goud heb geschreven, voel ik mij bijna verplicht om er nog een artikel aan te wijden.

Want ik kwam dit weekend twee berichten tegen die in mijn ogen zéér veelzeggend zijn. Twee tweets waarover ik u MOET informeren.

De tweet hieronder betreft iets waar ik u afgelopen vrijdag al over heb verteld. Het nieuws dat de Hongaarse centrale bank haar goudreserves heeft vertienvoudigd.

Het gaat vooral om de reden waaróm
Nog belangrijker dan het feit dát Hongarije haar goudreserves heeft verhoogd, is volgens mij de reden waaróm.

In haar persbericht geeft de Hongaarse centrale bank aan dat ze voor goud kiest omdat de hoeveelheid goud in omloop gelimiteerd is, en omdat je met goud geen kredietrisico en tegenpartijrisico hebt, want goud is geen claim op een specifieke partner of land.

Ofwel, met goud ben je niet afhankelijk van de kredietwaardigheid van anderen.

Die redenering is voor ons niets nieuws. Wat wél nieuw en héél speciaal is, is dat een centrale bank dit nu als reden geeft om goud te kopen.

Het is een indicatie dat centrale banken hun vertrouwen in de dollar, euro, yen etc. aan het verliezen zijn. Dat ze het nodig vinden om goud te kopen om hun valutareserves te beschermen.

Van pagina B12 naar pagina A1
Het tweede dat ik u absoluut wil meegeven zien we in het plaatje hieronder. Een tweet van David Rosenberg, met daarbij een foto van een Wall Street Journal artikel van afgelopen vrijdag.


Ten eerste is dit na wat ik u vrijdag al vertelde opnieuw een artikel in een belangrijke krant dat de vele duizenden professionele beleggers ertoe aanzet om een positie in goud(aandelen) in te nemen.

Maar ten tweede vond ik David Rosenberg’s opmerking razend interessant.

Je wilt beleggen in een verhaal dat op pagina B12 van de WSJ wordt vermeld, en daarin blijven beleggen tot er op pagina A1 over wordt geschreven.

En al helemaal als (zoals ik vorige week vertelde) future-beleggers voor een recordbedrag aan short posities hebben uitstaan.

De grootste hype aller tijden
Vrijdag vertelde ik u al dat we volgens mij richting de grootste hype aller tijden gaan.

Want als iedereen zekerheid wil inbouwen, en als iedereen beseft dat aandelen, obligaties en contant geld nu juist onzeker zijn, dan beseft iedereen dat er bitter weinig andere mogelijkheden zijn dan goud en zilver.

Als iedereen tegelijk richting de veiligheid van goud en zilver gaat, dan gaan we koersstijgingen zien waar we nu alleen maar van kunnen dromen.

Inschrijving verlengd tot vandaag!
In ons speciale goud/zilver-rapport vindt u twee goudaandelen én twee zilveraandelen die naar onze bescheiden mening alles in zich hebben om duizenden procenten koersstijging te realiseren.

Let op. De aandelen uit dit speciale rapport hebben we de afgelopen periode alléén naar onze TopAandelen halfjaar- en jaarabonnees gestuurd.

Omdat ik u de informatie hierboven absoluut wilde meegeven, hebben we de inschrijving voor ons speciale goud/zilverrapport verlengd tot vandaag.

Profiteer van de grootste hype aller tijden!
Klik hier om dit speciale goud-/zilverrapport te bestellen

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis