Eén aandeel. Drie enorme groeimarkten.

Vrijdag vertelde ik u al dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” een uniek aandeel hebben ontdekt, van een bedrijf dat bezig is om een complete revolutie in haar bedrijfstak te ontketenen.

Daarnaast ontdekten we echter nóg een aandeel dat minstens zo uniek is.

Een spotgoedkoop aandeel van een innovatief bedrijf dat zo ongeveer de meest efficiënte, dus meest productieve zonnepanelen ter wereld maakt.

Dit bedrijf heeft deze maand een minstens net zo innovatief bedrijf overgenomen, dat gespecialiseerde batterijen (voor zonnepanelen, elektrische auto’s etc.) en energie-opslagsystemen produceert.

Markt die zes keer gaat verdubbelen
Door deze zéér slimme overname is dit bedrijf nu actief in drie ongekende groeimarkten. Kijk even naar de cijfers hieronder.

De vraag naar:

    • zonnepanelen zal tot 2023 met ongeveer 50% stijgen
    • batterijen zal de komende tien jaar met 200% tot 300% stijgen
    • energie-opslagsystemen zal tot 2030 naar verwachting zes keer verdubbelen

Laat vooral dat laatste even doordringen. Zes keer verdubbelen.

Normaal minstens 30 keer de winst.
Door de overname profiteer je nu met één enkel aandeel van maar liefst drie enorme groeimarkten.

Voor zo’n aandeel zou het heel normaal zijn als je minstens 30 keer de winst moet neertellen.

Profiteren voor een absolute spotprijs
Maar dit aandeel koop je nu voor slechts 11 keer de winst. Terwijl het bedrijf dit jaar maar liefst 33% winstgroei realiseert.

Dat geeft een unieke kans om voor een absolute spotprijs te profiteren van maar liefst drie enorme, nog vele jaren aanhoudende groeimarkten.

Eén aandeel. Drie enorme groeimarkten!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis

 

Verkoopsignaal ARII

In het kader van onze TopAandelen service stuurden we onze abonnees vandaag, 29 oktober 2018, het bericht dat we een verkoopsignaal afgeven voor:

American Railcar Industries (ARII)
Dit aandeel hebben we op 24 november 2016 geselecteerd. Het noteerde toen een koers van $44,86. Vrijdag zagen we een slotkoers van $69,93.

Daarnaast ontvingen we sinds aankoop in totaal $3,20 aan dividend.

Vorige week werd bekend dat ARII wordt overgenomen door een niet-beursgenoteerde onderneming, die $70 per aandeel betaalt.

Omdat ARII nu bijna 25 keer de voor 2019 verwachte winst noteert, is de overname wat ons betreft een goede zaak. 

Omdat het altijd mogelijk is dat aandeelhouders tegen de overname stemmen, lijkt het ons het beste om deze 63% koerswinst (incl. dividend) vandaag veilig te stellen.

Dat geeft u de kans om het vrijgekomen geld te beleggen in aandelen die vanaf hun huidige koers een fors hoger winstpotentieel hebben dan ARII.

Bekijkt u hier het volledige rapport dat wij op 24 november 2016 naar onze abonnees stuurden.

Dit bedrijf gaat de boel volledig op zijn kop zetten!

Hoe vaak komt u een aandeel tegen van een bedrijf dat op het punt staat om haar hele bedrijfstak volledig op zijn kop te gaan zetten?

Zodanig zelfs dat het geld gaat verdienen aan wat haar concurrenten gaan produceren?

Lees hieronder even verder, want dit is héél speciaal.

6% dividend
Gisteren stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.

We ontdekten deze maand onder meer een aandeel van een producent van edelmetalen (géén goud/zilver) die financieel ijzersterk en superwinstgevend is.

Een aandeel waarmee je enorm profiteert van de forse prijsstijging die de komende jaren voor dit edelmetaal wordt verwacht.

Een aandeel dat bovendien 6% jaarlijks dividend oplevert.

Gaat bedrijfstak volledig op zijn kop zetten
Wat dit bedrijf echter ongelofelijk speciaal maakt, is dat het een technologie heeft ontwikkeld die de manier van werken in de gehele bedrijfstak volledig op zijn kop zal zetten.

Vanaf volgende maand.

De nieuwe technologie is zodanig ontwikkeld en zó vernieuwend dat ook concurrenten er gebruik van kunnen en zullen maken. Uiteraard tegen betaling.

Sterker nog, ze gaan eigenlijk geen andere keuze hebben!

Waardoor dit bedrijf vanaf volgende maand niet alleen profiteert van haar eigen productie, maar ook fors geld verdient aan een groot deel van wat haar concurrenten produceren.

Winst zal hierdoor ongekend hard stijgen!

Minimaal 380% koerspotentieel
Buiten het hoge dividend berekenden wij een koerspotentieel van minimaal 380%.

Omdat je niet kunt inschatten hoe hoog de prijs van dit edelmetaal zal stijgen en hoe hard de opbrengsten van de nieuwe technologie zullen stijgen, blijft het echter gissen naar hoe hard de winst daadwerkelijk zal stijgen.

Wij (en niet wij alleen) denken dat de winst ongekend hard zal stijgen, en dat het daadwerkelijke koerspotentieel fors hoger is dan 380%.

Met eigen geld belang van 30% genomen
Ook enorm belangrijk om te weten is dat dit bedrijf wordt geleid door één van de meest bekwame, meest gerenommeerde mensen uit de bedrijfstak én dat deze persoon van zijn eigen geld een belang van maar liefst 30% heeft genomen.

Dat geeft wel aan hoe uniek deze situatie is!

Ik ga dit aandeel vanmiddag aankopen.
En ik ga een fors grotere positie innemen dan ik normaal doe!

Profiteer van deze wel héél speciale situatie!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis

 

Als je voor veiligheid kiest…

Bij de artikelen die ik gisteren en vorige week over goud schreef, besteedde ik vooral aandacht aan ons speciale goud/zilverrapport, ofwel aan goud- en zilveraandelen.

Uiteraard omdat dit een beleggersnieuwsbrief is en omdat ik voor goud- en zilveraandelen enorme koersstijgingen verwacht.

Als je echter veiligheid zoekt voor je spaargeld, dan is het een ander verhaal. Met geld waarvoor je veiligheid zoekt, beleg je niet in aandelen.

Dan komt echter precies dat om de hoek kijken wat u gisteren in de tweet over de Hongaarse centrale bank kon lezen.

Spaarder lijdt nu al gegarandeerd verlies
Terwijl je nu al een gegarandeerd koopkrachtverlies (vóór belastingen) van ruim 2% op je spaarrekening lijdt, moet je je ook afvragen hoeveel extra risico de euro met zich meedraagt.

Over Italië wordt al genoeg geschreven. Het land ging de afgelopen jaren in slow motion richting een faillissement. Het enige verschil met de nieuwe regering is dat zij dat proces willen versnellen.

En terwijl iedereen zich focust op Italië, let niemand op Spanje waar het ook langzaam maar zeker weer hélemaal de verkeerde kant op aan het gaan is.

Hoe moet dat als straks…?
Dit allemaal terwijl we in de westerse wereld nog volop profiteren van de door centrale banken gestimuleerde economische groei.

Hoe moet dat als de economie straks in recessie gaat?
Hoe moet dat als de huidige huizenbubbels in diverse EU-landen barsten?
Hoe moet dat als de enorme Europese obligatiebubbel barst?

Het is wat mij betreft daarom een zéér goed idee om vooral de redenering uit het persbericht van de Hongaarse centrale bank (zie tweet hieronder) over te nemen.

Kies voor veiligheid
Als je fysiek goud (of zilver) bezit, dan weet je dat je geld bezit dat centrale banken niet kunnen bijprinten. Daarnaast weet je dat je geen krediet- en tegenpartijrisico loopt omdat je met goud geen claim hebt op een specifieke partner of een specifiek land.

Met fysiek goud en zilver kies je voor veiligheid.

Minstens 25% van je spaargeld
Als ik naar de mogelijkheden kijk om spaargeld écht veilig weg te zetten, dan kan ik met de beste wil van de wereld niets anders verzinnen dan goud en/of zilver.

Mijn mening is daarom je op zijn allerminst 25% van je spaargeld in fysiek goud of zilver moet hebben zitten.
Ik koop mijn goud/zilver bij deze aanbieders.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis

 

Dit moet ik u absoluut nog even meegeven…

Ondanks dat ik vorige week vooral over goud heb geschreven, voel ik mij bijna verplicht om er nog een artikel aan te wijden.

Want ik kwam dit weekend twee berichten tegen die in mijn ogen zéér veelzeggend zijn. Twee tweets waarover ik u MOET informeren.

De tweet hieronder betreft iets waar ik u afgelopen vrijdag al over heb verteld. Het nieuws dat de Hongaarse centrale bank haar goudreserves heeft vertienvoudigd.

Het gaat vooral om de reden waaróm
Nog belangrijker dan het feit dát Hongarije haar goudreserves heeft verhoogd, is volgens mij de reden waaróm.

In haar persbericht geeft de Hongaarse centrale bank aan dat ze voor goud kiest omdat de hoeveelheid goud in omloop gelimiteerd is, en omdat je met goud geen kredietrisico en tegenpartijrisico hebt, want goud is geen claim op een specifieke partner of land.

Ofwel, met goud ben je niet afhankelijk van de kredietwaardigheid van anderen.

Die redenering is voor ons niets nieuws. Wat wél nieuw en héél speciaal is, is dat een centrale bank dit nu als reden geeft om goud te kopen.

Het is een indicatie dat centrale banken hun vertrouwen in de dollar, euro, yen etc. aan het verliezen zijn. Dat ze het nodig vinden om goud te kopen om hun valutareserves te beschermen.

Van pagina B12 naar pagina A1
Het tweede dat ik u absoluut wil meegeven zien we in het plaatje hieronder. Een tweet van David Rosenberg, met daarbij een foto van een Wall Street Journal artikel van afgelopen vrijdag.


Ten eerste is dit na wat ik u vrijdag al vertelde opnieuw een artikel in een belangrijke krant dat de vele duizenden professionele beleggers ertoe aanzet om een positie in goud(aandelen) in te nemen.

Maar ten tweede vond ik David Rosenberg’s opmerking razend interessant.

Je wilt beleggen in een verhaal dat op pagina B12 van de WSJ wordt vermeld, en daarin blijven beleggen tot er op pagina A1 over wordt geschreven.

En al helemaal als (zoals ik vorige week vertelde) future-beleggers voor een recordbedrag aan short posities hebben uitstaan.

De grootste hype aller tijden
Vrijdag vertelde ik u al dat we volgens mij richting de grootste hype aller tijden gaan.

Want als iedereen zekerheid wil inbouwen, en als iedereen beseft dat aandelen, obligaties en contant geld nu juist onzeker zijn, dan beseft iedereen dat er bitter weinig andere mogelijkheden zijn dan goud en zilver.

Als iedereen tegelijk richting de veiligheid van goud en zilver gaat, dan gaan we koersstijgingen zien waar we nu alleen maar van kunnen dromen.

Inschrijving verlengd tot vandaag!
In ons speciale goud/zilver-rapport vindt u twee goudaandelen én twee zilveraandelen die naar onze bescheiden mening alles in zich hebben om duizenden procenten koersstijging te realiseren.

Let op. De aandelen uit dit speciale rapport hebben we de afgelopen periode alléén naar onze TopAandelen halfjaar- en jaarabonnees gestuurd.

Omdat ik u de informatie hierboven absoluut wilde meegeven, hebben we de inschrijving voor ons speciale goud/zilverrapport verlengd tot vandaag.

Profiteer van de grootste hype aller tijden!
Klik hier om dit speciale goud-/zilverrapport te bestellen

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis

 

De grootste hype aller tijden

Ik geef u hieronder nog even twee recente tweets mee, die laten zien hoe de algehele perceptie rond goud aan het veranderen is. Die aangeven waarom de goudprijs rijp is voor een enorme stijging.

Hieronder een tweet over alweer een artikel waarin duidelijk wordt gemaakt dat je als (professionele) belegger ook goud in je portefeuille moet hebben, vooral in tijden van onzekerheid op de aandelenmarkt.

Hoeveel mogelijkheden blijven er over?
We zien steeds maar indicaties dat de perceptie onder (professionele) beleggers aan het veranderen is. Dat ze zoeken naar extra zekerheid.

Als aandelen steeds onzekerder worden, als obligaties uiterst risicovol zijn, als contant geld koopkracht verliest door inflatie, hoeveel andere mogelijkheden blijven er dan over? Bitter weinig.

De tweet hieronder is zo mogelijk nóg interessanter.


Steeds meer goud kopende centrale banken
Voor het eerst in 20 jaar zagen we dat centrale banken van EU-landen goud kochten om hun goudreserves te verhogen.

Nadat Polen vorige maand bekend maakte 9 ton goud te hebben gekocht, maakte Hongarije deze maand bekend dat ze haar goudreserves heeft vertienvoudigd.

Nóg interessanter is de reden hiervoor, want die is feitelijk dezelfde als voor beleggers. Ze willen voor hun valutareserves zekerheid inbouwen en minder afhankelijk zijn van de dollar en de euro.

De trend is duidelijk. Steeds meer centrale banken verhogen hun goudreserves. Meerdere centrale banken zullen volgen.

Steeds meer spaarders, steeds meer beleggers én steeds meer centrale banken willen zekerheid inbouwen. Willen zichzelf financieel beschermen.

De grootste hype aller tijden
Als iedereen zekerheid wil inbouwen en als iedereen beseft dat er daarvoor weinig andere mogelijkheden zijn dan goud en zilver, dan gaan we de grootste goud- en zilverhype aller tijden krijgen.

Gisteren vertelde ik u over een goudaandeel waarvan de koers tijdens de vorige bull markt met maar liefst 1915% steeg.

De bull markt van 2001 tot 2008 kan je echter geen hype noemen. Het was een reguliere bull markt die door slechts een kleine hoeveelheid beleggers werd veroorzaakt.

Tijdens de komende hype gaat iedereen in goud en zilver willen beleggen. Dus gaan we véél stevigere koersstijgingen zien.

Alléén dit weekend nog!
In ons speciale goud/zilver-rapport vindt u twee goudaandelen én twee zilveraandelen die naar onze bescheiden mening alles in zich hebben om duizenden procenten koersstijging te realiseren.

Let op. De aandelen uit dit speciale rapport hebben we de afgelopen periode alléén naar onze TopAandelen halfjaar- en jaarabonnees gestuurd.

Alleen dit weekend is het nog mogelijk om dit speciale rapport los te bestellen.

Profiteer van de grootste hype aller tijden!
Klik hier om dit speciale goud-/zilverrapport te bestellen

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis

 

Zo hard kan het gaan in een bull markt!

Deze week vertelde ik u uitgebreid waarom de bull markt voor goud en zilver vorige week is begonnen.

Ik vertelde u dinsdag over alle signalen die erop duiden dat de kans op een snelle, forse stijging van de goudprijs bijna onvermijdelijk is.

We staan aan het begin staan van een megahype.

Duizenden procenten
Duizenden procenten. Dat soort koerswinsten verwacht ik de komende jaren voor goud- en vooral zilveraandelen.

Het is zelfs meer dan een verwachting. Ik ben er absoluut van overtuigd.

Ik kan echter goed begrijpen dat de gedachte dat je écht meer dan duizend procent koerswinst kunt behalen onwerkelijk op u overkomt. Dat je zóveel koerswinst kunt behalen, lijkt onvoorstelbaar.

Even een kijkje in het verleden
Daarom is het misschien goed om nog een kijkje in het verleden te nemen.

Hieronder de koersgrafiek van een goudaandeel dat al ruim 30 jaar op de beurs genoteerd staat.

We zien op deze koersgrafiek twee perioden van forse koersstijging.

    • Van 1992 tot 1996 steeg de koers met 1370%
    • Van 2000 tot 2008 steeg de koers zelfs met 1915%

Als je alléén al naar het verleden kijkt, dan zie je hoeveel koerswinst er tijdens een bull markt voor goud te behalen valt. Daarbij zie je op de koersgrafiek dat de huidige situatie vergelijkbaar is met eind 1993 en eind 2002.

Dit betreft een aandeel van een relatief grote goudproducent. Kleinere goudaandelen zullen veel harder in koers stijgen. Zilveraandelen zullen nóg harder in koers stijgen.

Het grote verschil tussen toen en nu
Daarbij geldt dan nog dat de twee hierboven vermelde forse koersstijgingen plaatsvonden in periodes waarin er nog geen crisis was. Periodes waarin centrale banken nog relatief normaal deden.

Nu zitten we in een periode waarin de rente al 9 jaar lang op 0% staat, waarin centrale banken al jarenlang onvoorstelbare hoeveelheden geld printen én waarin de wereldwijde schuldenberg groter is dan ooit tevoren.

Da’s een enorm verschil.

Deze bull markt zullen koersen veel harder stijgen
Daarom zullen de koersen van goud- en zilveraandelen de komende jaren nog véél harder stijgen.

De voor dit speciale rapport geselecteerde goud- en zilveraandelen zijn wat ons betreft superkandidaten voor duizenden procenten koersstijging.

Zéér beperkt beschikbaar
Let op. De aandelen uit dit speciale rapport hebben we de afgelopen periode alléén naar onze TopAandelen halfjaar- en jaarabonnees gestuurd.

Inschrijving is voor een slechts zéér beperkte tijd open!

Reageer snel, zodat je maximaal profiteert!
Klik hier om dit speciale goud-/zilverrapport te bestellen.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis

 

Het feest is begonnen!

Afgelopen vrijdag vertelde ik u al uitgebreid over de felle uitbraak van de goudprijs. Gisteren zagen we dat de trend verder werd gezet.

Die uitbraak kwam op een ideaal moment, namelijk juist nadat futures-beleggers de dagen voordien nóg meer short posities hadden ingenomen.

Juist op het voor hen slechtst denkbare moment hebben futures-beleggers voor een recordbedrag aan short posities uitstaan. En die short posities moeten allemaal gesloten worden.

Dat betekent de komende tijd een stortvloed aan kooporders!

Op het plaatje hierboven ziet u dat de witte lijn op hetzelfde nulpunt zit als eind 2015. Alleen nu nog iets nadrukkelijker.

Ideaal recept
Combineer dat met de nu stijgende goudprijs, en je hebt het ideale recept voor het soort snelle, forse koersstijgingen zoals we ook in de eerste helft van 2016 zagen.

Daarnaast zien we hieronder een perfect voorbeeld van wat ik u vrijdag ook al vertelde. De perceptie onder (professionele) beleggers is aan het veranderen.

De tweet hieronder refereert aan een Bloomberg artikel. Bloomberg wordt gelezen door zowat alle professionele beleggers wereldwijd.

In het artikel wordt gesteld dat het door de stijgende onzekerheid rond aandelen en obligaties misschien een goed idee is om ook een strategische positie in goud op te bouwen.

Om zodoende dus iets minder afhankelijk te zijn van aandelen en obligaties.

Dit soort artikelen leiden ertoe dat de vele duizenden fondsbeheerders (die óók gewoon kuddedieren zijn) erover gaan nadenken om misschien toch een kleine positie in goud op te bouwen.

Tot nu toe kwam dat niet eens in hun hoofd op.

Koersstijgingen tot 700% in half jaar tijd
Stijgende onzekerheid over aandelen en obligaties, stijgende inflatie, allerlei opdoemende problemen in diverse landen, handelsoorlog, stijgende bewustwording over de enorme schuldenberg etc.

Dat, in combinatie met het record aantal short posities, de veranderende perceptie onder fondsbeheerders en de nu positieve koersgrafiek, is de ideale voedingsbodem voor een enorme stijging in korte tijd.

In de eerste helft van 2016 zagen we voor goud- en zilveraandelen koersstijgingen tot zelfs 700%. In een half jaar tijd.

Nu zijn de voorwaarden voor dit soort snelle, zeer forse koersstijgingen véél gunstiger dan toen.

De bull markt is begonnen!
Wat ons betreft is de bull markt in goud en zilver vorige week definitief begonnen. Op de koersgrafiek hieronder ziet u wat er tijdens de vorige bull markt gebeurde.

Van 2001 tot 2008 een stijging van 1314%. Dat is dan het gemiddelde van sterke én zwakke goudproducenten. Aandelen van goed presterende goudproducenten stegen nog veel harder in koers.

Dankzij de centrale banken én dankzij onze politici is de situatie nu véél extremer dan toen. Deze bull markt gaat véél meer winst opleveren.

Zorg dus dat u erbij bent!

Op veler verzoek
De afgelopen dagen ontvingen we diverse mails van lezers die vroegen of ze ons vorig jaar uitgebrachte speciale goud/zilver rapport als los nummer kunnen bestellen.

Daarom hebben we vandaag de inschrijving voor dit rapport tijdelijk geopend.

In het rapport vindt u twee goudaandelen én twee zilveraandelen die naar onze bescheiden mening alles in zich hebben om duizenden procenten koersstijging te realiseren.

Let op. De aandelen uit dit speciale rapport hebben we de afgelopen periode alléén naar onze TopAandelen halfjaar- en jaarabonnees gestuurd.

Inschrijving is slechts voor een zéér beperkte tijd open!

Reageer snel, zodat je maximaal profiteert!
Klik hier om dit speciale goud-/zilverrapport te bestellen.

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis

 

We gaan richting een mega-hype!

Gisteren was een fantastische dag voor goud en vooral voor goudaandelen. Om diverse redenen.

Allereerst omdat we op de koersgrafiek van goud zien dat de goudprijs gisteren zeer overtuigend door de weerstand op $1209 knalde.

Daarnaast omdat futures-beleggers nog steeds voor een record bedrag aan short posities hebben, die ze de komende dagen/weken moeten gaan sluiten om (verdere) verliezen te voorkomen.

Dat betekent veel kooporders die de goudprijs in snel tempo verder omhoog zullen jagen.

Goudaandelen stegen gemiddeld ruim 7%
Het strafste van allemaal was echter nog de enorme stijging van de koersen van goudaandelen. Op de koersgrafiek hieronder zien we dat de index van goudaandelen gisteren met 7,4% steeg.

Zo’n enorme stijging zal best al eens eerder gebeurd zijn, maar ik kan het me in ieder geval niet herinneren!

Belangrijker nog is dat zowel de goudprijs als de index van goudaandelen zéér overtuigend door technische weerstandsniveau’s braken.

Meerdere bubbels zijn aan het barsten
Maar nóg belangrijker is wat ik u gisteren al in dit artikel vertelde. Beleggers wereldwijd beginnen te beseffen dat de situatie aan het veranderen is. Dat bubbels aan het barsten zijn.

Onderstaande tweet vat het wat mij betreft zeer goed samen.

Iedereen weet nu dat er inflatie is. Iedereen weet nu dat de Fed de rente zal blijven verhogen. En iedereen weet dat iedereen het weet.

IEDEREEN beseft nu dat het menens is
Het bewijs daarvan vinden we in onderstaande tweet.

De inhoud van deze tweet is voor u als lezer van deze nieuwsbrief niets nieuws. Ik schreef er dit jaar al vaak genoeg over.

Waar het om gaat is dat beleggers dit nu in een gewone krant als het AD lezen. En dat beleggers wereldwijd dit nu in hun eigen gewone, dus niet-financiële krant lezen.

Het wordt, zoals de geniale Ben Hunt schrijft, algemene kennis. Iedereen beseft nu dat het menens is.

De grote vraag die beleggers zich nu stellen
Beleggers die tot nu toe met volle overtuiging in veel te dure aandelen, in ETF’s en vooral in obligaties zaten, worden sinds deze week gedwongen om hun strategie te heroverwegen.

Als al die peperdure aandelen niet meer veilig zijn, als ETF’s niet meer veilig zijn, als obligaties niet meer veilig zijn, als inflatie een blijvend verschijnsel is, waar kan je dan in ’s hemelsnaam je geld nog veilig wegzetten?

Dat, beste lezer, is de vraag die iedere particuliere én professionele belegger zich nu stelt.

We gaan richting een mega-hype
Als je die vraag stelt, en je denkt logisch na, dan weet je dat op zijn minst een deel van je geld richting goud en zilver moet.

Er hoeft maar een héél klein deel van al die professionele beleggers tot deze conclusie te komen, en goud en zilver gaan door het dak.

En als slechts een íets groter deeltje tot die conclusie komt, dan gaan we richting een mega-hype.

En als een nóg iets groter deeltje van al die beleggers tot die conclusie komt…

Het feest is begonnen
Dit alles betekent dat voor goud- en zilveraandelen het feest deze week officieel is begonnen.

Als je slim bent, dan zorg je dat je er vanaf nu bij bent. Want goud- en zilveraandelen hebben vanaf hun huidige niveau geen duizend, maar duizenden procenten koerspotentieel.

Vandaag drie extra goudtips
Vandaag sturen we alvast drie extra goudtips naar onze TopAandelen-abonnees.
De kans is levensgroot dat er komende week meerdere tips volgen.

In de eerste helft van 2016 zagen we voor goud- en zilveraandelen koersstijgingen tot zelfs 700%. In een half jaar tijd.

Nu zijn de voorwaarden voor dit soort snelle, zeer forse koersstijgingen véél gunstiger dan toen.

Profiteer van deze enorme, snelle koerswinsten!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis

 

Twintig keer zo goedkoop als het beursgemiddelde

Dinsdag vertelde ik u in dit artikel dat de aandelen uit ons nieuwe “Super Rendement Rapport” gemiddeld een PEG-ratio van 0,12 hebben.

Terwijl aandelen met een PEG-ratio van 1 volgens de regels van de beurs al als goedkoop worden bestempeld.

De koersen van de drie aandelen uit ons “Super Rendement Rapport” moeten dus binnen een jaar met 713% stijgen om de PEG-ratio op 1 te laten uitkomen.

Uiteraard verwachten wij niet dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Hoeft ook niet.

Dit is slechts om aan te geven hoe enorm goedkoop de door ons geselecteerde aandelen op basis van de PEG-ratio zijn.

En vooral dat de kans op een forse koersstijging binnen een jaar véél groter dan gemiddeld is.

Wanneer is een aandeel goedkoop? En wanneer juist duur?
Om te bepalen of een aandeel goedkoop of duur is, kijken we niet alleen naar de koers-winstverhouding, maar ook naar de (verwachte) winstgroei.

Een aandeel dat 8 keer de winst noteert is niet noodzakelijk goedkoop. Als je reden hebt om een winstdaling te verwachten, dan kan zo’n aandeel zelfs duur zijn.

Een aandeel dat 25 keer de winst noteert, van een bedrijf dat 50% winstgroei realiseert, kan je daarentegen als een goedkoop aandeel beschouwen.

20 keer zo goedkoop
Ik vertelde u hierboven al dat de markt een aandeel met een PEG-ratio van 1 (of lager) als goedkoop beschouwt. De gemiddelde PEG-ratio van alle aandelen uit de S&P-500 index is zelfs 2,3.

De aandelen die we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” selecteerden zijn op basis van de PEG-ratio dus bijna 20 keer zo goedkoop als het beursgemiddelde.

Véél grotere kans op forse koersstijging
Uiteraard verwachten we op basis daarvan geen 2000% koersstijging binnen een jaar. Dat zou te gek zijn.

De kans op een enorme koersstijging is echter véél groter dan gemiddeld. Hoe groot die koersstijging is, gaan we vanzelf merken.

Het goedkoopste aandeel in zéér lange tijd
Het goedkoopste aandeel dat wij in zeer lange tijd zijn tegengekomen noteert slechts 4 keer de voor komend jaar verwachte winst. Terwijl de verwachte winstgroei 100% is.

Als beleggers over een jaar bereid zijn om het beursgemiddelde van 18 keer de winst te betalen, hebben we 350% koerswinst te pakken.

Koers kan ook zomaar met 500% tot 600% stijgen
Voor een aandeel van een bedrijf wiens winst zó hard groeit, mag je echter ook niet raar opkijken als beleggers straks bereid zijn om 25 of 30 keer de jaarwinst te betalen.

Als dat gebeurt, dan kijk je zomaar tegen 500% tot 600% koerswinst aan.

Wat er gaat gebeuren weet niemand. Het enige wat ik zeker weet is dat de kans op een enorme koerswinst héél veel groter is dan gemiddeld.

Alleen vandaag nog!
Alleen vandaag kunt u het rapport nog als los nummber bestellen. Na vandaag moeten we de inschrijving écht sluiten.
Klik hier om het nieuwe “Super Rendement Rapport” nog snel te bestellen!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
Twitter  
WhatsApp  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis