Wat anderen van de TopAandelen service vinden…

Beste Jack,

Jammer dat mijn abonnement er alweer op zit. Ik heb met heel veel interesse en plezier je rapporten gelezen. Nu nog hopen op een beter beleggingsklimaat.Fijn dat de verkoopsignalen ook zonder abonnementsverlenging blijven komen. Dat vind ik nog eens een super service. Heel veel beleggingssucces en bedankt voor je tips tot nu toe. Ik hoop in de toekomst nog eens van service gebruik te kunnen maken.

Hartelijke groet,
Kitty


Geachte

Goedkoopste aandeel aller tijden rapport is besteld en betaald ben benieuwd. Verder toch straf vind ik dat je tot wat ik tot vandaag al gezien heb zo lang vooruit het goed inschat.

Vriendelijke groet
Mario


MIJN DANK VOOR DE AANVULLING OP HET GRONDSTOFFEN RAPPORT.UITSTEKENDE SERVICE! BRAVO JAAP


Hi Jack,

Ik geloof zelf in een goudprijs van 25.000 $ Ze gaan (centrale banken) blijven printen. Het aantal geld dat klotst zal vele malen hoger gaan.

Kan haast niet wachten! 

Bedankt voor je mails. Ik lees zeer graag je nieuwsbrieven

Veel handelsplezier! grz Alex


Beste Jack, Beste Redactie,
Ik volg jullie artikels. Ze zijn gefundeerd en houden steek. Proficiat aan het hele team. Doe zo verder.
Philip


Een beleggingstip blindelings volgen doe ik nooit. Ik ben zelf financieel directeur geweest, momenteel gepensioneerd. En ik leg ook nooit al mijn eieren in eenzelfde korf. Toch behaal ik met jou tips een mooi rendement. Bedankt daarvoor! 


geachte,
eigenlijk dien ik u te bedanken.
reden: sommige van uw aanbeveling zijn inmiddels al verdubbelt.
en ik heb het gevoel dat de leute nog niet voorbij is..
dus: dank u
Yvan


Hallo Stocktradingnieuws,
Al een jaar beleg ik rigoreus in goudmijnaandelen.Dat heeft mij een groot vermogen opgeleverd.Met veel dank voor de consistente, intelligente en onafhankelijke mening van jullie.
Hans


Hartelijk dank !

Ik begrijp totaal niet waar de koersen nu naar op weg zijn, ik bedoel maar, ik ben Universitair ingenieur in de economie en wat ik nu zie maakt mijn diploma en ervaring waardeloos.

Gelukkig heb ik dankzij jou geleerd (en volgehouden) emoties aan de kant te schuiven.


Geachte heer Jack Hoogland,

Ik was deze morgen, bij het ontvangen van uw mail, heel erg blij met de uitstekende manier van opvolgen van uw lezers.

Ik heb gisteren het heel interessante artikel over “Newmont” goed gelezen, zodat ik nu met zekerheid weet dat ik over een goede belegging beschik.

En daags nadien stelt  u  mij nu  verder gerust dat u mij verder op de hoogte zal houden van een eventuele nadelige evolutie van dit aandeel, zoals ik u gisteren gevraagd had.

Ik heb mijn zoon gisteren ook het goudrapport en -tip doorgegeven, zodat hij het eveneens kan inkijken.

Nogmaals hartelijk dank, en graag ontvang ik verder het StockTradingNieuws van jullie NV.

Met vriendelijke groeten en prettige werkweek, Michel Gnieslaw


Super hoe u t heeft opgepakt.. deflatie inflatie.
Bedankt..dat u t heeft opgepakt.

Mvg Raimond Franssen…n trouwe lezer van uw mails


Reeds lang beursgang er maar nog nooit zulke uitgebreide inlichtingen gezien ! als dat zo verder gaat is de abonnement prijs niet gestolen. Micha’s gracias!!

Met vriendelijke groeten, Joseph


Beste Jack,

Nalv het onderstaande : je bent een visionair!

Mvg

Tom

http://mailing.mediafin.be/optiext/optiextension.dll?ID=dRGdHOoxrFDHoaRCiTFKydG7vQfku%2BZ983vtp1z81LPch7ItkzmUfoynXwEpSgKl4oZMfDBYd9YaF2QBrV7yG_Ox1hPJu


Goedemiddag, Ik moet even een pauze inlassen voor wat betreft het abonnement.
Dat neemt niet weg dat ik bijzonder tevreden ben met de aangeboden adviezen. Vooral de goud- en zilvermijnaandelen hebben mijn interesse en ik kan terugkijken op het ontvangen van mooie tips en adviezen van jullie kant.
Bovendien zijn de niewsbrieven erg goed, ze gaan erin als “Gods woord in een ouderling”, erg enthousiasmerend en consistent.


Geachte heer Hoogland, Hartelijk dank voor het rapport. Ik prijs mij zogezegd gelukkig dat ik 3 van de 4 aandelen in bezit heb als gevolg van uw voorstellen in de vorige rapporten.

Ik vind het van hele goede service getuigen dat u zo veel kennis en inzicht geeft in de achtergronden van de markt en uw volgers helpt om zo een leuk kapitaal op te bouwen. Te zijner tijd, als mijn budget voor aandelen het weer toelaten, zal ik dan ook zeker opnieuw abonnee worden.


Sedert juli 2017 volg ik met volle overtuiging jullie aanbevelingen. Hyperrapport, goud- en zilver, topaandelen….

Het voornaamste wat ik heb geleerd is dat je bij je initieel plan moet blijven als de fundamenten ongewijzigd zijn. Dat heb ik dan ook al die tijd gedaan, ook toen de koersen het tegendeel aangaven. 

Het plaatje is nu (definitief) gedraaid en ik ben jullie zeer dankbaar en ook een beetje trots op mezelf dat ik de emoties heb kunnen opzij zetten om te blijven jullie verhaal geloven !

Bedankt en doe zo verder. 


Geachte heer Hoogland, Hartelijk dank voor toezending van uw gratis aandeeltip. Aandelen van deze goudproducent zijn al enkele jaren in mijn bezit, de goudwereld volg ik met belangstelling, uw berichtgeving via de nieuwsbrief is waardevol en bespreek ik met de leden van de beleggingsclub waar ik lid van ben…. Met vriendelijke groet, Gerard


Allereerst wil ik u complimenteren over de inhoud van de twee keer per week verschijnende nieuwsbrief. Ik kijk er altijd weer naar uit om deze te ontvangen. Ook maar ik af en toe eens gebruik van het ‘Super rendement rapport’. Echt super, na een mooie winst verkoop ik de aandelen en koop ik van de oude inleg + winst weer nieuwe aandelen volgens het dan nieuw verschenen rapport. Ook volg ik de obligatiestrategie die een poos geleden verscheen. Ik ben over beiden erg te spreken.


Hallo Jack en collegae, Ik heb al langer de neiging om complimenten te geven, ben nu 4 maanden ‘half jaar abonnement lid’. Dit doet de druppel van de emmer in de goede zin des woords overlopen. Zeuren kunnen we allemaal, complimenten horen we helaas te weinig. MAAR … Mijn oprecht complimenten hoe u uw adviezen verwoord / opbouwd etc. Is heel duidelijk en voor een leek te begrijpen. Hoewel ik nog niet gecashed heb sta ik toch al op een mooie ‚fictieve’ winst en dat is beter dan dat alles naar beneden is gegaan. Daarnaast is het echt te gek dat u dit gratis advies verstrekt hoewel u dat niet verplicht was. Heb wel 28% gemist maar ja, wie kan daar iets aan doen. Toch ook leuk om al de andere gratis adviezen te ontvangen bij het inschrijven.  En dan heb ik nog niet gesproken over de gratis tip die ik als eerste kreeg toen ik nog niet ingeschreven was (staat nog net niet op winst (ATW).Ik heb heel veel vragen gesteld. Was natuurlijk erg argwanend gezien al die mensen die tegenwoordig je geld aftroggelen. Op elke vraag kreeg ik (geduldig) antwoord, ook nadat ik het abonnement heb gekocht. Nogmaals Top ! oprecht dank jullie allemaal ! en ga zo door. Een zeer tevreden klant, E. Roelofs


Beste Jack,

Ik lees je nieuwsbrief nu al enkele jaren met veel plezier. Sinds een jaar of 3 werk ik als trader/broker bij een bank op de Zuidas, ik handel voor professionele partijen uit Nederland en België en zie de laatste weken een giga interesse in goud producten, voornamelijk goud etf’s (…)

Mede door je verhalen volg ik de goud en zilver markt met extra interesse en ik moet zeggen dat ik veel van je ‘voorspellingen’ vaak enkele weken later op de desk voorbij hoor komen. Frappant is dat veel slimme jongens nog steeds heel erg de neiging hebben om meningen van analisten van grootbanken te volgen zoals laatst Rabo weer over goud,

Simpele 123 regels die jij altijd gebruikt  komt daar absoluut niet bij voor. Discussies over goud eindigen altijd in het levert geen dividend op, is alleen maar koers risico en kost wat de gek ervoor geeft. Verwatering van de euro en andere valuta en historie is dan echt totaal geen issue.

Ik blijf me verbazen, maak hier en daar wel een leuke winst dus lach me rot. En ik dacht ik stuur jou eens een bericht.

(Naam bij redactie bekend, augustus 2016) 


Ik ontvang sedert enkele maanden Uw verschillende nieuwsbrieven. Heb ook enige speciale rapporten besteld. Alles is bijzonder goed geanalyseerd; klaar en goed uitgelegd en ik ben over het algemeen met U eens met wat U aanraad. Daarbij volgt U die aanradingen wat bijzonder van belang is. Er zijn weinig die dat doen.

L Merlin


Geachte Heer Jack, 

Ik ben al geruime tijd in bezit van dit aandeel.Goede keuze van jullie en ik kan het alleen maar bevestigen. Via goede connecties in Amerika was ik er al van op de hoogte.Veel succes verder met stocktradingnieuws. Ik volg jullie informatie nauwgezet.

Groetjes Albert 


Bedankt Jack,
de goudaandelen die u mij de afgelopen 2 maanden heeft toegestuurd staan nu al gemiddeld 27% in de plus.
fijne dag A. W.  Hartelijk dank voor uw uitgebreide en heldere antwoord, hetgeen weer eens laat zien dat u zich er niet vanaf maakt met alleen maar het innen van geld voor uw overigens waardevolle rapporten.

Met vriendelijke groeten, Jan


Dank voor je kwalitatief uitstekende rapporten.
Ik heb er mijn voordeel mee gedaan en daar ging het immers om. 

Met vriendelijke groet, Jan


Bedankt voor uw reactie. Ik heb het aandeel inmiddels gisteren aangeschaft voor $ 1,57 en ik zit eraan te denken om bij te kopen zeker gezien het feit dat jullie nog steeds alle vertrouwen in dit fonds hebben. Het is alleen wel jammer dat veel chinese aandelen de laatste maanden slachtoffer worden van gerichten short aanvallen door vermoedelijk hedge funds en andere speculanten, dit zorgt voor onnodig veel onrust.
Ik waardeer het zeer dat jullie allemaal de moeite nemen om de vragen van individuele beleggers te beantwoorden.

Gr. Alexander


BEDANKT voor jullie SRR”s die zoals altijd heel goed gedocumenteerd zijn.
Uitgezonderd een aandel heb ik op ALLE aandelenpakketten (nu toch) winst gemaakt!
Gewoon dit mailtje ter info!Het moet me even van het hart. Beide aandelen heb ik niet, maar de manier waarop u de investeerders helpt om rendement te maken, is mij op het lijf geschreven. Met redenen omkleed vertellen waarom je zo’n aandeel in portefeuille zou kunnen nemen, alsook het moment van verkoop vertellen, ook weer met redenen omkleed.  Geen gezever. Ik doe nog niet mee met Woensdagtrader, echter zal ik dat in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid wel doen. Nu heb ik enkel nog aandelen in portefeuille die mij in de afgelopen tijd door u zijn aanbevolen en dat bevalt me prima. Dat geldt ook voor de nieuwsbrieven. Ik hoop nog lang van uw expertise te mogen genieten. Het is voor mij dé ideale manier van investeren.

Met vriendelijke groeten, Kees


Goedenmorgen meneer Hoogland,

Ik vind uw handleiding fantastisch!!!! Zo ontzettend duidelijk en eenvoudig dat het mij nu is gelukt om een goudrekening te openen en intussen staat het geld er al op. 
Ik ben u er erg dankbaar voor!

Met vriendelijke groet,
Jan


Overigens nog bedankt voor jullie nieuwe gratis rapport! Een prima te volgen analyse op een toegankelijke manier verwoord!   Ad


Dank je wel: Grote service.
JacquesBedankt voor het rapport. Ik ga hier zeker mijn voordeel mee doen!
Met vriendelijke groet, Jan KeesDank voor dit rapport, dat ik met belangstelling las. Ik deel Uw mening.
Met vriendelijke groeten, Michel


Jack, zeer bedankt voor een gedegen rapport dat je al kort, bondig, stellig en duidelijk kunt betitelen, daar ontbreekt het nog wel eens aan in economie-land, om niet te zeggen…voortdurend.

Frits.  


Graag maak ik, na afloop van mijn eerste halfjaarlijks Topaandelenabonnement, even mijn appreciatie over.
Gedurende zes jaar had ik een portefeuille bij ING. In die tijd slonk het kapitaal als sneeuw voor de zon.
Dankzij dit abonnement heb ik in een half jaar tijd dit verlies bijna helemaal goedgemaakt. 
Maar misschien nog belangrijker: ik hoef mijn slaap niet meer te laten want ik weet nu wáárom ik aandelen koop of verkoop. Ook uw wekelijkse nieuwsbrieven zijn niet te versmaden bakens in woelige zee. Bijgevolg overweeg ik of ik er in de loop van volgend jaar ook niet Woensdagtrader bijneem.
Wat mij betreft… getrouwd in goede en kwade dagen en tot de dood ons scheidt !

Met vriendelijke groeten en alvast een inspiratievol 2011 voor de hele ploeg!  Dirk  


Ik volg uw adviezen nu al een tijdje, waardoor vertrouwen is gegroeid (niet vanzelfsprekend als dit enkel van op afstand verloopt via emails en rapporten). Ik leer u kennen als een financiëel planner/raadgever die niet alleen aan zijn eigen vermogen denkt maar tevens het allerbeste voorheeft met zijn klanten, en daar heel veel energie insteekt. De resultaten die u behaalt mogen ook gezien worden en zijn moeilijk te overtreffen.  Zowel op het menselijke als op het zakelijke vlak heb ik daar veel waardering voor. 

Met dank voor uw begrip, 
Johan


Hartelijk dank voor uw fantastische service! 
Wellicht bestel ik in de toekomst nog een super rendement rapport. 

Groet, P Hoekstra

P.S. zet de mensen verantwoordelijk voor de aandelen selectie maar goed in de bloemmetjes, jullie werk is letterlijk zijn gewicht in goud waard.


Jack, hartelijk bedankt: ze zijn verkocht met de genoemde winst!!! 

Met vriendelijke groet, Ruud


Mijn mening is klaar en duidelijk. Jullie manier van selecteren is degelijk!!! In principe ook zeer zwaar voor de fondsen om aan jullie criteria te voldoen. Gevoelsmatig zou ik het dan ook logisch vinden indien er vette koers winsten zouden worden gemaakt . Verder lijkt mij het risico van veel te verliezen nauwelijks aanwezig. Natuurlijk moet je geen haast hebben ! Elk advies volg ik op en over een jaar zien we wel ! Dit is geen gokken maar echt logisch en realistisch selecteren! Van jullie leer ik zaken die ik nergens kan vinden ! 

Met beste groet, Jan


Mijn mening over de manier van beleggen volgens uw tips en adviezen is voor mij een nieuwe benadering geworden. Inderdaad heb ook ik altijd belegd op basis van achteraf soms foute sentimenten. Dit leidde niet altijd tot verlies, maar had eigenlijk weinig basis m.b.t. de werkelijke waarde van de stukken. Inmiddels heb ik een paar adviezen van u opgevolgd en louter uit nieuwsgierigheid kijk ik af en toe naar de koersen, maar erg belangrijk op de korte termijn is dat niet meer. Ik heb in middels de BEB ratio in een excel-sheet proberen op te zetten, maar daar ben ik nog niet helemaal uit. Komt wel, denk ik. Kortom; erg positief.

Vr. gr. Ton


Beste, bij het verschijnen van de nieuwe service “Super Rendement Rapport” heb ik geen enkel moment getwijfeld om abonnee te worden. Een service die echt op zoek gaat naar goede bedrijven die sterk ondergewaardeerd zijn, is zeldzaam. De filosofie achter deze service lijkt mij de beste manier om daadwerkelijk rendement te halen uit beleggingen in aandelen.Ook vind ik de stijl zeer professioneel.Geen tromgeroffel en hoera-geroep, maar groots door zijn eenvoud.De service gaat ook veel verder dan enkel het geven van tips.Hier leer je ook nog eens iets…… Ik raad het iedereen aan die een sterk fundament wil om zijn kapitaal te laten groeien….. 

Met vriendelijke groeten, Willy.


Wat mij aanspreekt is uw selectiemethode, want zoals u eerder omschreef, zou ik een bedrijf overnemen, dan deed ik ’t niet anders. Uw uitleg is voor mij duidelijk genoeg, wat ik nog wel wil weten is of de winst per aandeel naar US GAAP methode wordt berekend, of dat bv. ook opties die later het resultaat geweldig kunnen drukken daar nog verborgen in zitten.  Ik hoef u niet uit te leggen dat de laatste methode van berekening misleidend en eigenlijk een schandaal is! (wij zijn het volledig met dhr. van Emmerik eens en houden dan ook zeker rekening met de zaken die hij hier aanhaalt, red.) De manier van selecteren is niet nieuw, wel dat het werk daarvoor mij nu uit handen genomen wordt.  Voorheen kocht ik meer de aandelen van gerenomeerde bedrijven om het risico enigzins te beperken (valt ie, dan komt ie bijna altijd weer terug), u besteedt meer werk aan de “kleintjes”, waar in principe ook meer te verdienen moet zijn op termijn.

Mvg. Ruud


Vreemd klinkt het misschien dat voor mij nog het meeste interessant is in uw rapport het feit dat je je steeds meer bewust wordt door de cijfertjes heen te kijken. Strategisch denken en leren dingen te doorzien is gekoppeld aan het verzamelen van noodzakelijke basisinformatie. Dat moet je doen wil je echt iets met beleggen bereiken. Was ik met die denklijn al een eind op gang, uw rapport heeft mij daarin nog veel bewuster gemaakt. 

Onno


Bedankt voor de zeer snelle reactie. (op e-mail met wat vragen, red.) 
799 euro was een bedrag waar ik wel even over moest nadenken, maar ik krijg wel wat voor mijn geld!

Huub


Het “Super Rendement Rapport” heb ik in één adem uitgelezen. Duidelijk, bondig en helder. Het zit goed in elkaar zonder poespas…… 

LeoIk heb met veel interesse het superrendement-rapport gelezen en tevens opgevolgd (2 van de 3 aandelen opgenomen in mijn portefeuille. Ik vind de BEB-ratio persoonlijk een zeer interessante manier om aandelen te analyseren (beter dan een koers-winst-verhouding, omdat bij BEB meer rekening wordt gehouden met de (winst)verwachtingen). Dit laat inderdaad volgens mij ook toe om binnen een sector aandelen te selecteren met beperkt risico. De inhoud van het rapport wordt zeer duidelijk gebracht, ook de tabel met cijfers is zeer informatief en goed weergegeven……

Beleefde groeten, een tevreden superrendement-rapport-lezer, Koen Ik ben erg enthousiast over uw manier van selecteren. Het is duidelijk dat jullie de nodige research doen bij het maken van uw selectie. 

Johan


…….Ik  heb dus totaal geen spijt om een sidestep te hebben gemaakt naar het super rendement rapport. Je bent dan wel niet elke dag meer bezig met “traden” maar daarvoor krijg je wel een goede kans om net even die aandelen eruit te pikken die echt potentieel te hebben.
Een aanrader voor iedereen!

Groeten, Jeroen


Ik vind het schitterend dat je de keuzemogelijkheid biedt om maandelijks een paar goeie gefundeerde tips aan te schaffen tegen een betaalbare prijs. 
Men is nooit te oud om te leren, dus leerzaam is het sowieso…….ik was dan ook op verbaasd over de strategie die U toepaste om koopwaardige aandelen te selecteren. Dit was exact hetgeen ikzelf zou doen als ik daartoe de kennis en de mogelijkheid zou hebben……de methode die U toepast is niet revolutionair, maar  biedt volgens mijn bescheiden mening een veel grotere kans op succes wegens de grondige bestudering van de bedrijfsresultaten en de keuze van het aankoopmoment. Ik mag dus wel stellen dat over de inhoud van het Super Rendements Rapport grondig is nagedacht en het mijn visie over beleggen op positieve wijze heeft beinvloed. 

met vriendelijke groeten, Henri


Voor de inhoud van het rapport geef ik een 9. Ik kan me vinden in de manier van werken en het lijkt me een goede procedure. De manier van werken is niet helemaal nieuw althans in grote lijnen wel in details en zeer verfrissend. De uitleg is leerzaam en duidelijk cijfer 9.

Groeten H.J. Schmitz


Ik vind het rapport duidelijk weergegeven; de inhoud is goed en de uitleg is leerzaam…..
…..ik vermoed dat dit niet het laatste zal zijn. 

Mvg, Georges.


Uw Super Rendement Rapport bestudeerd en ook reeds in 2 van de 3 aandelen geinvesteerd. Uw manier van werken spreekt me dus aan. De manier van selecteren is nieuw voor mij, maar komt mij heel realistisch over….

Suzan


Jouw service is echt de beste die ik ken. Wat je belooft kom je na, je service is snel en accuraat, je neemt de tijd voor je klanten, je beantwoord alle vragen plus….. je geeft extra adviezen waarbij jij je verplaatst in de klant zonder daar bij voorbaat zelf beter van te worden. Echt top die adviezen van jou! Bij deze hartelijk dank en ik zie uit naar een langdurige en rendementvolle service. 

Met vriendelijke groet, Ludwig 


Mijn complimenten over de zeer verhelderende schrijfstijl. Wat een verademing. Prettig concreet en geen oeverloos gebrabbel waarbij alles in het midden ligt en blijft liggen. Ik volg je adviezen op en ben benieuwd naar de resultaten. Ieder geval voelt het als een goede investering.

Groet, Rob


Bij deze wil ik u ook heel hartelijk bedanken voor de grandioze tip om Eagle Mat. te kopen. Op 29-08-2006 heb ik deze aangekocht voor  35,– en vandaag verkocht voor 48,22; dus een geweldige winst!! 

Met vriendelijke groet, Suzan


Bij deze bedank ik u ook voor het zeer vlug opsturen van de rapporten en het antwoorden op mijn emails. Ik kan nu een maand of drie niet meer traden maar ik sluit met u na die periode zeker één of ander contract af, ik weet nog niet welk, ik ben er nog niet uit welk beleggersprofiel ik zal aannemen. 
Eén ding is zeker ik ben uiterst tevreden van het Super Rendement Rapport, op alle gebied. Ik heb enorm veel bijgeleerd en dat komt door de klare en eerlijke taal. Op uw vier vragen kan ik alleen maar zeker weten antwoorden. Ik heb nog niet veel belegd want ik ben alles een beetje aan het voorbereiden, maar ik heb toch al aardig verdient. Ik voel me er goed en vooral rustig bij in tegenstelling met vroeger. Ik ben al eens gestopt met beleggen omdat het veel te stresserend was maar nu besef ik dat ik er eigenlijk veel te weinig van kende.

Daniel


Tot afgelopen jaar ben ik voornamelijk bezig geweest met beleggingsfondsen. Deze zijn onderling goed vergelijkbaar en de vergelijking geeft een goed beeld van trends en sectoren. Toch merkte ik begin dit jaar dat ik veel rendement uiteindelijk liet liggen bij de diverse aanbieders. Reden om het diepe in te springen en aan de wandel te gaan met individuele aandelen. Echter, voorzichtig, want duidelijk is dat velen die aandelen aanprijzen er inderdaad zelf gewin bij hebben. Dat mis ik gelukkig in uw rapporten; uw aanbevelingen geven mij de rust om zelf na te gaan wat het individuele gedrag van een aandeel op de markt is, wat de trend in de sector is, wat de markt in zijn algemeenheid doet. Daarnaast wordt er door mij nog e.e.a. aan gerekend om de potentiele pareltjes eruit te vissen. Na al dat huiswerk investeer ik met een gerust hart. En daarbij helpt zeker ook uw aanbeveling om de juiste broker te kiezen. Daarmee kan je in ieder geval kostenbewust en gedoseerd aan de gang. Iets wat je in ieder geval geen windeieren legt. 
Rene


Ik probeer al jarenlang een manier te vinden om te (eenvoudig) beleggen op basis van feitelijke gegevens. Mij ontbeert echter de tijd om  zelf op zoek te gaan. Ik ben er in al die jaren ook achter gekomen dat alle adviseurs , banken, verzekeraars etc je wel enige centen gunnen, als zijzelf maar tenminste het verreweg grootste aandeel opstrijken. en dan heb ik het nog niet eens over alle oplichters in beleggingsland. Aanvankelijk was ik dan ook huiverig om met u in zee te gaan. Ik vraag me af waarom iemand die zo goed kan beleggen, dus genoeg verdient,  ook nog eens wil verdienen aan infornatierapporten e.d. voor willekeurige mensen (deze vraag blijft bij mij nog steeds open staan!). N.a.v. uw nieuwsbrieven heb ik de geboden feiten geverifieerd en uiteindelijk enkele rendementsrapporten aangevraagd. Uw manier van beleggen is precies wat mij aanspreekt. Het blijkt dat u niet zomaar wat roept, maar er ook echt werk in steekt. 
B. Schrage 


Naar aanleiding van uw verzoek om mijn mening te geven met betrekking tot uw SRR het volgende. Twee maal heb ik een rapport bij u besteld op basis waarvan ik ben overgegaan tot de aankoop van aandelen. De rapporten zijn helder van opbouw en zetten op een heldere en toegankelijke manier de feiten op een rij. Uw aanpak spreekt mij aan en is een wijze die ik zelf ook hanteer waarbij ik moet opmerken dat het mij wel eens aan tijd en energie ontbreekt waardoor ik te makkelijk heb gekocht (en op deze aankopen geld heb verloren). Zeker zal ik in de toekomst weer gebruik maken van uw diensten mede vanwege het feit dat het mij veel tijd bespaart. 
met vriendelijke groet 
Rob 


Ik ben een tijdje geleden gestuit op ’topaandelen’, en de wijze van opereren spreekt mij zeer aan. Vooral het adagium ‘Niet speculeren maar investeren’ vind ik sterk. De wijze waarmee dit wordt onderbouwd bevestigd het werken vanuit deze visie. De rapporten zijn sterk van opbouw qua analyse en logica. De markt blijft onvoorspelbaar maar beleggen op deze wijze geeft mij in alle onzekerheid toch een gerust gevoel. Ik blijf het volgen en hoop zo een stevige portefeuille op te kunnen bouwen. Dus ga zo door, aub!
groet, Jan


Ik ben nu ongeveer 8 jaar bezig met beleggen en heb dus al het een en ander meegemaakt.(denk maar eens aan de beurs crash). Al met al ben ik er niets mee opgeschoten, omdat ik eigenlijk gewoon met de meute mee ging. Als er iets hot was kopen terwijl het eigenlijk al veel te duur was. Daarom ben ik nu erg blij dat ik een super rendement rapport heb aangevraagd want dan weet je tenminste waarin je belegt.De rapporten zijn erg goed en duidelijk omschreven en omdat deze aandelen ondergewaardeerd zijn, is de kans op verlies een stuk minder. Ik hoop dan ook van harte dat u hier nog vele jaren mee door zult gaan. 
Met vriendelijke groete. Wim. 


Na lang zoekwerk op internet ben ik bij jou aangekomen en dat heb ik mij tot heden nog niet beklaagd. -als geïnteresseerde belegger zag ik op bepaalde momenten door het bos de bomen niet meer, nu heb ik tenminste een houvast -je manier van werken speekt me wel aan: ze is gestruktureerd, overzichtelijk, duidelijk en  begrijpelijk  -het zijn kwaliteitsvolle aandelen, die min of meer stabiel blijven ondanks een wisselvallige beurs – ik wil nog niet victorie kraaien maar de aangekochte aandelen zijn lichtjes gestegen en ik hoop dat zich dat verderzet over langere termijn -ik hoop dat je dat nog verder blijft doen, want ik heb noch de tijd noch het geduld om zelf op zoek te gaan naar kwaliteitsvolle aandelen 
Mvg Maurits


Ja uw rapporten zijn zeer duidelijk,helder,objectief en geeft met wiskundige benadering een ’to the point’ scala van te behalen rendement. Ik denk inderdaad dat met toepassingen van uw  ratio’s de kans van het behalen van grotere rendementen en het vermijden van te dure aandelen kopen sterk wordt vergroot! Het vergelijken met de waarden van concurerende bedrijven binnen dezelfde sector is ook belangrijk en geeft een totaal beeld van potentieel. Het is duidelijk van belang in een portefeuille aandelen te hebben gebaseerd op uw ‘approach’ ! 
Met vriendelijke groet !  Jean Paul


Vroeger controleerde ik dagelijks – soms zelfs meerdere keren per dag – de koersen van mijn aandelen omdat ik schrik had dat één of ander aandeel uit mijn portefeuille zou crashen. Met jouw methode van beleggen in ondergewaardeerde aandelen is beleggen echt een ontspannende hobby geworden. Ik zit niet meer met de angst dat de koers van een aandeel uit mijn portefeuille fel zou kunnen zakken, omdat het met jouw methode immers helemaal niks uitmaakt hoe de aandelenkoersen vandaag of morgen evolueren. Nu laat me duidelijk zijn, de koersen kunnen en zullen wel nog zakken op korte termijn… Maar op lange termijn ben je met deze methode altijd winnaar!
Jack, je verricht schitterend werk! Doe zo voort! 
Met vriendelijke groet, K. Weeghmans 


Ik ben erg positief over de Super Rendement Rapporten. Ik vind het knap hoe je er de ondergewaarde maar wel kwalitatief goede aandelen uit weet te pikken. De uitleg over de geselecteerde aandelen is zeer duidelijk Ik beleg nu zeker in een betere kwaliteit aandelen dan voorheen. Het is dat mijn beschikbare te beleggen vermogen niet groot genoeg is om elke maand nieuwe aandelen aan te schaffen, anders zou ik zeker een abonnement nemen. Bedankt voor de goede adviezen tot nu toe. 
N. Winter 


Het is mij een genoegen u mijn bescheiden mening over uw ‘huiswerk’ door te geven. 
Eerst en vooral moet ik bevestigen dat de aandelen die door Topaandelen voorgesteld worden steeds stuk voor stuk pareltjes zijn. De weergave van een korte situatieschets is, voor mij als value-belegger, zeer belangrijk. Desalniettemin laat ik het nooit na om zelf verder op onderzoek te gaan. Dit laat mij toe enkel de top van de top te selecteren. De manier van werken – book-earn-back ratio – laat inderdaad toe om het risico van een aandeel in te schatten. Het belet inderdaad dat teveel betaalt wordt voor de toekomstige winst. Daarentegen vind ik dat het stellen van een prognose of de toekomstige-waardebepaling op basis van de BEB-ratio (verkopen als BEB = 0,5) weinig accuraat of realistisch is in vergelijking met de 3 andere methodes die gepresenteerd worden (het conservatieve scenario; wat beleggers eerder bereid waren te betalen, en ; vergelijking met de bedrijfstak). 
Verder vind ik de structuur die gehanteerd word zeer verduidelijkend, wat helpt om het aandeel te ‘begrijpen’. 
Ik zal het dus zeker niet nalaten om ook in de toekomst een Super Rendement Rapport te bestellen vooraleer een aandeel te selecteren. 
Met vriendelijke groeten,  Stijn 


Heb inmiddels tweemaal uw Super Rendement Rapport ontvangen en zoals uzelf aangeeft is rendement op korte termijn niet zaligmakend, al is het wel prettig dat ik uit het reeds behaalde resultaat, uw rapport minstens twee jaar gratis kan ontvangen. Uw benaderingswijze is uitgebreid en  vernieuwend. Voor mij is het aller belangrijkste VERTROUWEN en dat bouw je op door hetgeen op de diverse sites naar voren komt kritisch te volgen en op zijn merites te beoordelen. Hierbij moet ik ook vermelden dat de aanprijzingen van Tom Lassing, welke ik al jaren volg op de beursbox site, mede aan het vertrouwen hebben bijgedragen. 
Met vriendelijke groet, 

Marinus


Ik heb nog maar een paar “Super Rendement Rapporten” besteld, en toch kan ik u reeds zeggen dat ik heel tevreden ben met deze rapporten. Ik vind ze heel leerrijk, overzichtelijk  en verstaanbaar voor een leek zoals ik. Vooral de professionele en toch voor iedereen verstaanbare manier waarop u de aandelen benaderd en aan een  grondige en kritische beoordeling onderwerpt, is indrukwekkend. Dat bespaart enorm veel tijd en het is zeer zeker dat ik, mij niet meer zo rap ongerust maak bij een correctie van de beurs, daar ik aan de lijve ondervonden heb dat de besproken aandelen die ik gekocht heb zich heel rap herstellen na een daling van de beurs. Ik zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van uw aanbod en ik denk er zelfs sterk aan om binnenkort een abonnement te nemen. 

Beste groeten, Willy


Ik heb tweemaal een superrendement-rapport van U aangevraagd. Daarvan heb ik enkele van Uw aanbevelingen gekocht.Ik heb er het volste vertrouwen in. Een van die aandelen heb ik verkocht met 25% winst en later goedkoper teruggekocht dan de eerste maal. Er zit veel beweging in in Amerika. Nog meer waardering heb ik voor Uw berekening van de z.g. BEB-ratio. Met die formule heb ik een aantal door anderen aanbevolen stukken “bekeken”. Zo kon ik een aantal leuke stocks vinden waarvan er nu al enkele bijzonder renderend zijn. Als ik weer wat meer cash heb zal ik graag nog eens van Uw rapporten gebruik maken. Intussen is het geweldig om uw BEB-ratio formule te hanteren op nieuwe ontdekkingen.

Bedankt, Henk


In antwoord op uw mail,  laat ik U hiermede graag weten dat ik uw benadering en analyse van de aandelen voortreffelijk vindt.  Het principe van sterk ondergewaardeerde aandelen,  maar fundamenteel gezonde bedrijven,  vind ik professioneel.  Zoals U schrijft vroeg of laat zal zich dit in stijgende koersen vertalen.  Tot op heden heb ik een super rendement rapport besteld en ontvangen en ik heb in de drie besproken aandelen belegd in de maand maart 2007.  Eentje heeft reeds een resultaat van + 32%,  de andere twee,  die zich situeren in het consumentenkrediet,  hebben wel wat van hun aankoopwaarde verloren,  maar eentje begint de laatste dagen uit te breken onder hoge volumes.  Dit is mijn ervaring tot op heden en ik behoud het volle vertrouwen in uw benadering.  Aangezien ik eerder een kleine belegger ben,  vind ik het tof dat ik geen abonnement moet nemen,  maar als ik centen heb een super rendement rapport kan bestellen en zo mijn volgende rit kan maken.  Als kleine belegger zou ik bij gebrek aan middelen toch niet alle aanbevelingen kunnen volgen,die U geeft bij een abonnement. Ik ben tot op heden zeer tevreden. 

Jos


Door het vertrouwen in uw rendementsrapporten heb ik ingezien dat het belangrijker is om te investeren ipv te beleggen. De maandelijkse rapporteringen die aantonen welke sterke bedrijven rond hun boekwaarde te koop zijn schat ik zeer hoog in. Daarna  dan de tijd nemen is niet altijd eenvoudig zeker niet als het aandeel eerst nog wat daalt. Maar zoals het rapport heeft aangetoond trekt het aandeel nadien terug fors aan. Ook voelt het veilig aan dat topaandelen de winstgevendheid van de geselecteerde bedrijven nauwlettend opvolgt en ons adviseert wanneer te verkopen. Ik kan iedereen een jaarabonnement aanbevelen. 

Met dank, Pierre


Het abonnement op Topaandelen heb ik genomen omdat de visie en strategie neergezet door u in uw marketing letter getititeld “10 redenen om vanaf nu tegaan beleggen in kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn en een enorm stijgingspotentieel hebben”, mij enorm aanspreekt en waarin ik mij voor de volle 100%  in terug kan vinden.
Na het eerste rapport ontvangen te hebben kan ik u mededelen dat door de transparantheid van de presentatie van de analyse van de tips welke ik volledig kan volgen en ook narekenen, ik uitermate tevreden ben met uw werk/de tips en kan concluderen dat u levert wat u heeft belooft. De benadering is in mijn ogen fundamenteel en gebaseerd op “feiten” aangevuld met prognoses door analysten. De vraag is wel hoe “goed” (en “wie”) zijn de analysten met hun prognoses. Vooral de prognose van de”verwachte winstgroei over de komende 5 jaar”. Ik ben ook erg ingenomen met uw BEB Ratio waarmee u een bepaalde waarde hecht aan het verkorten van de terugverdienperiode door een grotere of kleinere winstgroei. 

Met vriendelijke groeten. Ernie


Ik ben zelf nog maar een paar maanden geabonneerd op super rendement rapport, en voor een echte mening is het denk ik nog een beetje te vroeg, maar de aandelen die ik tot nu toe gekocht heb zijn toch al flink in waarde gestegen en ik heb er vertrouwen in dat ze dat de volgend maanden nog gaan doen. De aandelen die ik via super rendement rapport aangeboden kreeg en die ik niet gekocht heb blijf ik uiteraard ook volgen, en die presteren ook goed, dus ben ik er van overtuigd dat er een grondige studie aan vooraf gaat alvorens de aandelen aan te bieden, de manier van werken bevalt me wel , de rapporten zijn in duidelijke mensentaal geschreven en ik word er telkens een stukje wijzer van, in vergelijking met mijn vorige beleggingen beleg ik nu in betere kwaliteitsaandelen die tegen een stootje kunnen in geval van een beurscorrectie of een beurscrasch waardoor het risico tot een minimum beperkt wordt, als mijn abonnement vervalt zal ik het zonder veel nadenken vernieuwen. 

vriedelijke groeten, Jean-Pierre


Ik kan me volledig vinden in jullie manier van werken daarom heb ik van vorige aandelen de winst genomen en ben deze nu langzaam aan het beleggen volgens het super rendement rapport. Omdat jullie manier zo logisch in de oren klinkt kan ik me daar volledig in vinden. Adviezen die ik via ABN kreeg van adviseurs waren volgens mij alleen op hun gevoel gebaseerd. De uitleg is leerzaam en ik denk ook dat we door structureel op deze manier te beleggen zeker op langere termijn minder risico lopen.

Met vriendelijke groet, Martie


Sinds begin dit jaar heb ik me geaboneerd op jullie aandelen-informatie waarbij ik me voorgenomen had om in ieder geval de eerste 6 maanden de kat uit de boom te kijken. De manier van werken van jullie is me compleet duidelijk en ik kan me hier ook in vinden. Vanaf JULI 2007 stap ik in een aantal fondsen die door jullie zijn aangeraden! Het is me duidelijk dat ik een beter resultaat met jullie zienswijze zal bereiken dan met mijn eigen zienswijze m.a.w. een BETER EN HOGER rendement met aanzienlijk minder risico. Gefeliciteerd! 


Ik ben nog niet zolang abonnee , maar ik ben tot hiertoe wel tevreden . De uitleg waarom een aandeel te kopen is zeer eenvoudig en duidelijk beschreven . Ik ben ook regelmatig naar de web gesurfd waar jij je gevens haalde zodat ik het kon nazien en  ik mij stilaan kon inleven in het bedrijf. De aandelen zitten niet allemaal met winst , maar zoals je reeds schreef we beleggen niet, maar investeren in een bedrijf. De koersen daar kijk ik eens vlug naar , maar ik ben zeker dat we in veilige aandelen zitten en ben dan ook niet ongerust dat er eens een paar dalen, of ook niet uitgelaten van blijdschap dat er een paar stijgen. Aan de hand van  de TopAandelen brief ben ik er van overtuigd dat ik vroeger dikwijls tevroeg verkocht. Ik heb het volste vertrouwen in u topaandelen keuze en voel mij er uitstekend bij. 

Groetjes Marga 


Sinds ik geabonneerd ben op uw rapport en dit is vanaf nummer 2 of 3 heb ik ook de mogelijkheid 
gekregen om uw aanbevelingen te toetsen aan de verschillende beurssentimenten sindsdien. 
We hebben inderdaar de laatste 9 maanden reeds 3 maal (even paniek) gezien 
lees gezonde correcties en dan valt vooral op hoe veerkrachtig de waarden zijn die in uw rapport 
de revue gepasseerd zijn. 

Het is dan ook door het lezen en analyseren van uw betoog dat ik er na 25 jaar beleggen eindelijk 
ingeslaagd ben om een goed uitgebalanceerde,stabiele en value creerende portefeuille samen te stellen die mij enerzijds door alle stormen heen geruststeld OMDAT ik nu tenminste weet waarin en hoe ik belegt heb.En dat is de kracht van uw rapporten .Want vele zaken van en over beleggen werden voor mij pas duidelijk 
na het lezen en herlezen van uw rapporten . Proficiat aan uw team.Ik kan me nu permiteren om meer tijd vrij te maken om andere dingen te doen want ik weet  dat Jack met z’n team van Top aandelen de rest (van mijn portefeuille doet!!! 
Best Regards, Van den Bosch Ivo


Ben nog niet zo lang lid, maar merk nu al dat ik veel meer rust heb. Na het lezen van de rapporten heb ik vertrouwen in de adviezen die mij zijn gegeven omdat het gebaseerd is op feitelijke informatie en zo min mogelijk op sentiment. Ik hoop uiteraard van harte dat in de toekomst zal blijken dat de aandelen het verwachte rendement gaan opleveren. Ben al hartstikke blij als op mijn totale portefeuille een jaarlijks rendement van zo’n 10 tot 20% wordt gehaald, jullie spreken van veel hogere rendementen, dus ben benieuwd. Vooralsnog, bedankt voor de heldere uitleg en jullie adviezen. 

Met vriendelijke groet, Corine


Sorry dat ik je stoor voor iets wat je abonnementen niet aangaat. Die zijn trouwens zeer goed. WoensdagTrader ligt me niet zo, ik trade graag zo weinig mogelijk. Topaandelen daarentegen is gewoon SUPER voor mij, de eerste 3 letters TOP zijn inderdaad niet gestolen. Ik zal zeker een trouwe abonnee blijven ! 

Vriendelijke groeten, Ivo


Vriendelijk bedankt voor de uitleg en dus ben ik weer gerustgesteld. 
Ik wilde ook nog eens even bedanken voor de goede service en ondersteuning. 
Voor het eerst in 10 jaar ben ik winst aan het maken. 

Met vriendelijke groet, Patrick


Als het goed is, ontvang ik donderdag 24 september het zesde superrendement rapport. 
Ik ben erg tevreden over uw aanbevelingen. En omdat ik nog meer spaargeld wil beleggen, wil ik graag nog een half jaar geabonneerd blijven. Graag verneem ik, wat ik daarvoor moet doen.

Hartelijke groet, Wim


  
Jack, wat een stevig en goed verhaal. Dank je wel. Ik begrijp het en volg je strategie. Ik heb nu een halfjaar abonnement op topaandelen en op woensdagtrader. Als deze gaan aflopen verleng ik graag voor een jaar. Pet af voor je heldere en goede adviezen. 

Een hartelijke groet en een goed weekend, Niels.


  
Bedankt voor de geweldige service. 
Dit ziet er prima uit. 

M.vr.gr. Marja


 
Dank voor uw reactie en advies!  De wijze van inrichten van de rapporten, inhoudelijke uitwerking, selectie’s etc zijn dermate goed te volgen dat ik de rapporten met erg veel interesse en plezier lees. Na ontvangst bestudeer ik de gegevens en vergelijk die met peers / segmenten. Pas daarna beslis ik. Wil nog niet zeggen dat ik mijn beleggingsemotie volledig uit kan sluiten, echter dmv uw rapport verminder ik die wel nog meer, verbreed ik mijn portefeuille met kwaliteitsaandelen welke ook lange termijn perspectieven bieden, het zal u wel bekend in de oren klinken.  
De zenuwen heb ik niet snel, lastigste was/is bij welke prijs, welke winst, verlies verkopen, die emotie is een moeilijke. De regel bij> 100% is een die ik doorgevoerd heb nav je mails. Hetgeen dan meteen weer ruimte geeft voor uitbreiding! 
Ik ben erg blij met jullie service en abbonnement! Echt een kwalitatieve aanvulling! 

Een warme vakantie groet! Menno


Beleg ook in spotgoedkope aandelen van financieel sterke, zeer goed presterende bedrijven! Klikt u hier voor info over losse nummers en abonnementen.