Onze services

We bieden verschillende services die we op deze pagina toelichten.


TopAandelen-nieuwsbrief

TopAandelen is onze gratis nieuwsbrief, waarin we onze ongezouten en onderbouwde mening geven over de financiële markten, over hoe de wereld er financieel-economisch voor staat en over hoe je daar als belegger het beste mee om kunt gaan.

In een gratis rapport vertellen wij precies welke criteria wij hanteren voor het selecteren van onze aandelen. U kunt daarmee zelf beoordelen of wij inderdaad grondig en doordacht te werk gaan bij het selecteren van aandelen. Daarnaast is het sowieso handig en leerzaam voor iedere belegger! Klikt u hier voor meer info.


TopAandelen Service

Elke laatste donderdag van de maand verschijnt bij de Topaandelen Service een maandrapport met daarin drie ondergewaardeerde aandelen. In de Topaandelen Nieuwsbrief worden de drie aandelen in de weken na het verschijnen beschreven, zodat u weet om wat voor soort aandelen het gaat.

Deze Topaandelen maandrapporten zijn elke maand los te bestellen.
U kunt ook een halfjaarabonnement (6 rapporten) of een jaarabonnement (12 rapporten) nemen.

Bij een abonnement ontvangt u naast korting ook diverse gratis rapporten
en de VIP-service.


TopAandelen speciale rapporten

Naast de Topaandelen-service biedt Topaandelen een aantal speciale rapporten die inspelen op diverse bull markten.

In deze rapporten wordt uitgelegd waarom wij zo positief zijn over deze markten. Daarbij geven wij een aantal aandelen die perfect aansluiten op deze visie.

Het Uraniumrapport speelt in op de bull markt voor uranium die wij verwachten de komende jaren, o.a. door stijgende vraag en een aanbod dat onder druk staat.

Het Grondstoffen Supercycle Rapport speelt in op de bull markt die wij verwachten voor grondstoffen die nodig zijn om de groene revolutie te kunnen voltooien, zoals koper, nikkel, kobalt en lithium.

Het Goudaandelen Groei Rapport en het Pennystocks Rapport spelen in op de bull markt die wij verwachten voor goud en zilver o.a. door wanbeleid van centrale banken.

Alle speciale rapporten ontvangt u gratis bij een abonnement op Topaandelen.