Wie is TopAandelen?

TopAandelen is een internet gebaseerde beleggingsinformatieservice van Investforprofit NV. Wij zijn sinds 2003 met deze informatieservice actief en inmiddels is Investforprofit NV uitgegroeid tot een team van 6 professionals. 

Met deze 6 professionals doen we keihard ons best om iedere maand de goedkoopste aandelen te vinden van de sterkste, best presterende bedrijven, waarvan de toekomst er rooskleurig uit ziet.

Daarnaast is onze gezamenlijke interesse om de financieel-economische wereld zo goed mogelijk te begrijpen, daarover vooral onafhankelijk en kritisch na te denken en op basis daarvan in te schatten hoe de komende jaren er financieel-economisch uit zullen zien.

Ons basisprincipes zijn simpel: Een belegger moet naar onze mening vooral nooit blind een tip van iemand anders volgen en moet vooral nooit klakkeloos iets van iemand anders voor waarheid aannemen. 
Het eerste principe passen we bij TopAandelen toe door altijd te vertellen waarom we een aandeel hebben geselecteerd, daarbij alle beschikbare cijfers te vermelden én de links naar de bronnen van waar wij onze informatie hebben.
Het tweede principe passen we vooral toe in onze gratis nieuwsbrief, waarin we onze onafhankelijke en ongezouten mening geven over de financieel-economische wereld en over economische ontwikkelingen.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de door ons geboden services. Ook vindt u daar links naar de gratis rapporten waarin we voor iedere beleggingsstrategie vertellen hoe we te werk gaan.

Wilt u ons contacteren? Klikt u dan even hier…