Informatie over beleggen

Aandelen kopen en verkopen


U bent eigen baas over uw geld en daarom bepaalt u ook geheel zelf waar u belegt. Wij versturen u in het begin van uw abonnement (of bij een los rapport) Bonus Rapport 1. Daarin vertellen we u over de broker waar wij zelf al jarenlang een account hebben. Dat is de meest betrouwbare broker ter wereld met een top-service en daarnaast kunt u enorm op de kosten besparen omdat u bij deze broker voor een transactie aan de Amerikaanse beurs slechts $1 betaalt voor een transactie van 200 aandelen, waar u bij de bekende Nederlandse brokers al minimaal 10 euro kwijt bent.


Risicospreiding


Uiteraard bepaalt u het zelf, maar naar onze mening is het verstandig ongeveer 15 aandelen in portefeuille te houden. Want hoe fantastisch een aandeel er ook uit ziet, je weet nooit wat de toekomst gaat brengen. Denk daarbij aan natuurrampen of een crisis in de bedrijfstak. Om dat risico te spreiden raden wij onze abonnees aan een portefeuille van 15 aandelen aan te houden. We kunnen dan een eventueel verlies prima opvangen binnen deze portefeuille.


De beurs beweegt


Wij selecteren aandelen voor de lange termijn. De bedrijven staan er financieel gezien ijzersterk voor en worden daarnaast in de koers sterk ondergewaardeerd. Wij richten ons daarom niet op dagelijkse koersschommelingen, maar juist op de werkelijke waarde van het bedrijf. We houden de aandelen rustig in portefeuille en wachten tot de waarde van het bedrijf in de koers tot uiting komt.