Welke aandelen kopen

Welke criteria hanteren wij om aandelen te kopen

Aan welke criteria
moet het kopen van aandelen voldoen

Om te beslissen welke aandelen interessant zijn om te kopen, kijkt TopAandelen.com o.a. naar aandelen van financieel sterke bedrijven met de meest veelbelovende groeimogelijkheden.

Dit gebeurt op basis van de werkelijke waarde (intrinsieke waarde of boekwaarde) van het aandeel en ook op basis van de koerswinstverhouding, de gerealiseerde winsten en de winstverwachtingen van het bedrijf. Vanuit deze informatie zoekt TopAandelen.com de sterkst ondergewaardeerde aandelen, welke nu het gunstigst zijn om te kopen.

Welke aandelen u gaat kopen
hangt niet af van de beursstemming

Bij de vraag welke aandelen u beste kunt gaan kopen negeert TopAandelen de korte termijn stemming van de beurs. Wij zijn ervan overtuigd dat de werkelijke waarde van een bedrijf uiteindelijk altijd tot uiting komt in de koers van het aandeel op de beurs. Bent u benieuwd naar onze unieke selectiecriteria? In een geheel gratis rapport bieden wij u een volledig kijkje in de keuken van TopAandelen.com. Wij geven u al onze selectiecriteria waarmee wij de beste aandelen selecteren die op de beurs te vinden zijn en die het waard zijn om te kopen.

Wilt u weten welke criteria TopAandelen voor de aandelenmarkt hanteert?
Klik hier voor een heldere uitleg over onze criteria óf klik hier voor uw gratis rapport met een door ons geselecteerd aandeel. 
 

Bent u benieuwd naar onze unieke selectiecriteria?

In een geheel gratis rapport bieden wij u een volledig kijkje in de keuken van TopAandelen.
Wij geven u al onze selectiecriteria waarmee wij de beste aandelen vinden die op de beurs
te vinden zijn…

Vult u hieronder uw naam en e-mail adres in en het rapport wordt u toegezonden.

Let op!

• Uw e-mail adres wordt niet aan derden verstrekt!
• Inschrijvers verkrijgen automatisch een abonnement op onze gratis Topaandelen Nieuwsbrief met onze beursblik die op dinsdag en vrijdag verschijnt. Uitschrijven van de nieuwsbrief is geen enkel probleem, want onder iedere mail die u van ons ontvangt staat een uitschrijflink.
• Leest u ook de complete TopAandelen privacyverklaringdisclaimer.
• Heeft u over 5 minuten nog niets ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via
  info@topaandelen.com.