TopAandelen en de beurs…

Lees meer over beleggen in aandelen op de beurs

De beurs is een ingewikkeld fenomeen. In onze Topaandelen Nieuwsbrief leest u onze eigentijdse, onafhankelijke visie op de beurs en op gebeurtenissen die impact hebben op de beurs en op de wereldeconomie.

Omgaan met beurssentiment

Gebeurtenissen overal ter wereld kunnen een flinke invloed uitoefenen op de beurs. Positieve gebeurtenissen kunnen de beurskoersen doen stijgen en negatieve gebeurtenissen hebben op de beurs een daling voor een korte tijd tot gevolg. We spreken hier over beurssentiment of beursstemming. Het sentiment is doorgaans een korte termijn aangelegenheid en wanneer de rust na een gebeurtenis is wedergekeerd, zal de beurs haar “normale” koersverloop weer volgen.

beurssentiment - aandelen beurs

Met de TopAandelen.com beleggingsstrategie negeren wij het beurssentiment en richten wij ons op de lange termijn. TopAandelen is een buy-en-hold beleggingsstrategie: wij kopen aandelen en houden die doorgaans voor een lange periode in portefeuille.

Aan welke criteria voldoen goede aandelen voor de beurs?

De TopAandelen beleggingsstrategie zoekt aandelen van de financieel sterkste bedrijven met de meest veelbelovende groeimogelijkheden op basis van de werkelijke waarde (intrinsieke waarde of boekwaarde) van het aandeel en onder andere de koerswinstverhouding, de gerealiseerde winsten en de winstverwachtingen van het bedrijf.

Zoals gezegd negeren wij de korte termijn stemming van de beurs. Wij zijn ervan overtuigd dat uiteindelijk de werkelijke waarde van een bedrijf tot uiting komt in de koers van het aandeel op de beurs.

Bent u benieuwd naar onze unieke selectiecriteria?

In een geheel gratis rapport bieden wij u een volledig kijkje in de keuken van TopAandelen.com. Wij geven u al onze selectiecriteria waarmee wij de beste aandelen vinden die op de beurs te vinden zijn…

Vult u hieronder uw naam en e-mail adres in en het rapport wordt u toegezonden.

Let op!

• Uw e-mail adres wordt niet aan derden verstrekt!
• Inschrijvers verkrijgen automatisch een abonnement op de gratis Topaandelen Nieuwsbrief met onze beursblik die 3 á 4 keer per week verschijnt. Uitschrijven van de nieuwsbrief is geen enkel probleem, want boven en onder iedere mail die u van ons ontvangt staat een uitschrijflink.
• Leest u ook de complete TopAandelen privacyverklaringdisclaimer.
• Heeft u over 5 minuten nog niets ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via info@topaandelen.com.