Uw spaargeld wordt ieder jaar fors minder waard!


Geen spaarrente en hoge inflatie betekent fors koopkrachtverlies op ons spaargeld.

Hoogste tijd om daar iets aan te doen!


In het unieke gratis rapport “Bescherm uw Spaargeld!” vertellen we hoe je de koopkracht van je spaargeld niet alleen beschermt, maar zelfs vergroot.


Vul even onderstaand formuliertje in, en we sturen het direct naar u toe!:


 

 Let op!

  • Uw e-mail adres wordt niet aan derden verstrekt!
  • Leest u ook de complete TopAandelen privacyverklaring / disclaimer
  • Inschrijvers verkrijgen automatisch een abonnement op StockTradingNieuws, onze gratis nieuwsbrief die gemiddeld drie keer per week  verschijnt. Uitschrijven van de nieuwsbrief is geen enkel probleem. Onder iedere mail die u van ons ontvangt staat een uitschrijflink.
  • Heeft u over 5 minuten nog niets ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via info@stocktradingnieuws.com.

 

 

 


 

Wat wordt er beschreven
in het bovengenoemde rapport?

 

Stijgende inflatie

Inflatie of geldontwaarding is een stijging van het algemene prijspeil in een economie. De inflatie wordt doorgaans berekend als de prijsstijging van een ‘mandje’ van gangbare consumptieartikelen over de periode van een jaar, uitgedrukt als een percentage.

 

Rente op spaargeld of uw spaarrekening

Spaarrente ofwel rente op uw spaargeld of spaarrekening, is een percentage van uw spaargeld dat u ontvangt omdat u uw geld stalt bij een bank. De bank kan een deel van dit geld gebruiken om uit te lenen en daar rendement mee te behalen.

 

Beleggen in aandelen

Door te beleggen in aandelen investeert u in een bedrijf. Beleggen in aandelen doet u met geld dat u niet op korte termijn nodig hebt voor uw dagelijkse financiën.

 

Bitcoin / Cryptocurrency

Bitcoin is een digitale munt. Het is de eerste digitale munt die werkt zonder centrale bank of centrale beheerder. Het netwerk is peer-to-peer en de transacties gebeuren tussen gebruikers, zonder tussenpersoon.

 

Fysiek goud / Fysiek zilver

Fysiek goud en fysiek zilver zijn tastbare edelmetalen. Beide zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten, bijvoorbeeld als baren of munten.

 

Goudrekening

Een goudrekening is een bankrekening waarmee u fysiek goud en zilver aan- en verkoopt. Het fysieke goud wordt opgeslagen in beveiligde kluizen van de betreffende bank of tussenpersoon.