Goudmijnaandelen

Welke goudmijnaandelen zijn het meest interessant?

De goudmijnaandelen van financieel
sterke bedrijven

Het investeren in goudmijnaandelen van financieel sterke bedrijven met de meest veelbelovende groeimogelijkheden is zeker het overwegen waard. TopAandelen zoekt deze goudmijnaandelen op basis van de werkelijke waarde van het aandeel en kijkt onder andere naar de koerswinstverhouding, de gerealiseerde winsten en de winstverwachtingen. Daarnaast worden ook de ontwikkelingen in de branche waarin het bedrijf actief is scherp in de gaten gehouden. Kwalitatieve goudmijnaandelen zijn een zeer kansrijke investering voor de langere termijn.

Goudmijnaandelen geselecteerd door TopAandelen

Voor het selecteren van de goudmijnaandelen kan TopAandelen voor u het kaf van het koren scheiden. Overigens kunt u hier een gratis rapport opvragen met onze selectiecriteria) Alleen die goudmijnaandelen die voldoen aan bovenstaande criteria komen bij TopAandelen door deze zeer strikte selectie.

TopAandelen is een beleggingsservice, gespecialiseerd in de selectie van ondergewaardeerde aandelen van bedrijven die zeer goed presteren en een sterke financiële positie hebben. Dat zijn dus niet altijd alleen goudmijnaandelen, maar ook aandelen uit andere branches en sectoren kunnen hier aan voldoen.

Invloed van de goudprijs

Wij verwachten voor de komende jaren een enorme stijging van de goudprijs, door de hype die de komende jaren een hype rond zilver en goud gaat komen. Het is dan zeer interessant om aandelen van goudmijnen in portefeuille te hebben. Goudmijnen bezitten immers vaak voorraad, die tijdens een koersstijging ook de intrinsieke waarde van het bedrijf verhogen.

Los daarvan staat het feit dat beleggers tijdens een hype zonder blikken of blozen 30 tot 40 maal de jaarwinst voor een aandeel neertellen, wat voor TopAandelen juist het signaal is om dat aandeel met flinke winst te verkopen. Bij een daling van de goudprijs wordt het eigen vermogen lager aangegeven, door de waardedaling van de goudvoorraad binnen het bedrijf.

De criteria op een gratis presenteerblad

Mocht u juist interesse hebben in onze unieke selectiecriteria, dan hebben we goed nieuws: ook hierover hebben we een  duidelijk rapport geschreven.
Dat kunt u hier geheel gratis aanvragen. Bij de selectie van goudmijnaandelen gebruiken wij dezelfde, strenge criteria.

Vult u uw naam en e-mail adres in en het rapport met het kansrijke aandeel
wordt u toegezonden.

Let op!

• Uw e-mail adres wordt niet aan derden verstrekt!
• Inschrijvers verkrijgen automatisch een abonnement op de gratis Topaandelen Nieuwsbrief met onze beursblik die gemiddeld drie keer per week verschijnt. Uitschrijven van de nieuwsbrief is geen enkel probleem, want onder iedere mail die u van ons ontvangt staat een uitschrijflink.
• Leest u ook de complete TopAandelen privacyverklaringdisclaimer.
• Heeft u over 5 minuten nog niets ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via
  info@topaandelen.com.