Beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen, waar moet u op letten

Ken de ins en outs
als u wilt beginnen met beleggen

Wilt u beginnen met beleggen, dan is het sterk aan te raden dat u de belangrijkste ins en outs kent. TopAandelen selecteert de aandelen die naar onze overtuiging de beste verhouding hebben tussen risico en rendement. Bij elk aandeel geven wij een uitgebreide uitleg over het hoe en waarom we dat aandeel hebben geselecteerd, geven we u er alle cijfers bij én vermelden we de links naar de bronnen van waar we onze informatie hebben. Zo kunt u als beginnend belegger alle informatie rustig nakijken, bestuderen en daarna pas beslissen.

Beginnen met beleggen is vooral kritisch zijn

Als u overweegt om te beginnen met beleggen is het vooral belangrijk dat u kritisch bent. U moet altijd zelf na blijven denken, want het is úw geld waarmee u gaat beleggen. Leest u daarom aandachtig na waaróm wij een bepaald aandeel selecteren, welke criteria wij gebruiken en waaróm deze criteria.

Daarna bepaalt u zelf of u het met deze analyse eens bent. Pas als dat laatste het geval is, is het verstandig om daadwerkelijk in het betreffende aandeel te beleggen. Onze mening is namelijk dat u NOOIT blind de beleggingsadviezen van iemand anders moet volgen, zeker niet als u gaat beginnen met beleggen.

Wilt u weten welke criteria TopAandelen voor de aandelenmarkt hanteert?
Klik hier voor een heldere uitleg over onze criteria óf klik hier voor uw gratis rapport met een door ons geselecteerd aandeel. 
 

Bent u benieuwd naar onze unieke selectiecriteria?

In een geheel gratis rapport bieden wij u een volledig kijkje in de keuken van TopAandelen.
Wij geven u al onze selectiecriteria waarmee wij de beste aandelen vinden die op de beurs te vinden zijn…

Vult u hieronder uw naam en e-mail adres in en het rapport wordt u toegezonden.

Let op!

• Uw e-mail adres wordt niet aan derden verstrekt!
• Inschrijvers verkrijgen automatisch een abonnement op de gratis Topaandelen Nieuwsbrief met onze beursblik die op dinsdag en vrijdag verschijnt. Uitschrijven van de nieuwsbrief is geen enkel probleem, want onder iedere mail die u van ons ontvangt staat een uitschrijflink.
• Leest u ook de complete TopAandelen privacyverklaringdisclaimer.
• Heeft u over 5 minuten nog niets ontvangen, neemt u dan even contact met ons op via
  info@topaandelen.com.