TopAandelen garantie

Omdat we volledig overtuigd zijn van de waarde die onze service voor u zal hebben bieden wij u een proportionele garantieregeling. Dit houdt in dat u op ieder moment en zonder opgaaf van reden uw abonnement kunt opzeggen.

Dus heeft u een abonnement, maar heeft u genoeg aandelen in portefeuille en voorlopig even geen nieuwe tips nodig? Of bent u niet tevreden en wilt u overstappen op een andere beleggingsservice? Zeg dan gewoon uw abonnement op en we storten het resterende abonnementsgeld op uw rekening terug.

U kunt uw aandelen rustig in portefeuille houden, want we sturen u ook na uw opzegging een bericht zodra we besluiten om een aandeel te verkopen. Als u later enkele verkoopsignalen heeft ontvangen en u weer mogelijkheden heeft om in aandelen te beleggen, dan kunt u zich gewoon weer aanmelden voor een abonnement.

Vertrouwen

Wij geven deze garantie in vertrouwen en als dank dat u onze unieke strategie een plaats wilt geven in uw beleggingen. Vertrouwen is ook weten waar u aan toe bent. We willen u garanties geven, maar we moeten tegelijk voorkomen dat er misbruik van wordt gemaakt. Daarom hieronder enkele praktische kanten zodat er nooit een misverstand kan ontstaan over tussentijdse opzegging van een abonnement.

Voowaarden TopAandelen garantie

 1. Bij bestelling van één “Super Rendement Rapport” bestaat er geen garantie.
 2. Bij zowel een halfjaarabonnement als bij een jaarabonnement is uw eigen risico €119,50. Dat is gelijk aan de prijs van één “Super Rendement Rapport” + het “Bescherm tijdig je portefeuille!” rapport.

  Dit dient er natuurlijk voor om te voorkomen dat we administratieve rompslomp krijgen van “grappenmakers” die een jaarabonnement bestellen en dan na toezending van het eerste rapport hun geld terug vragen om zodoende goedkoper uit te zijn.

  Om te voorkomen dat er ook maar enig misverstand zou kunnen bestaan over teruggaaf van resterend abonnementsgeld geef ik u hieronder een tabel met daarin vermeld wat de exacte teruggave is op welk moment.


  Teruggaaf na toezending rapport nr:Bij half jaar abonnement
  (€)Bij jaar abonnement 
  (€)1230,25530,502170,00472,503115,00425,00470,00377,50535,00330,006-282,507-235,008-187,509-140,0010-92,5011-45,0012–
 3. Bij afname van een halfjaar- of een jaarabonnement krijgt u de bonusrapporten op de volgende momenten toegestuurd:

  Bonusrapport 1 – een dag na ingang van uw abonnement
  Het “Bescherm tijdig je portefeuille!” rapport – drie dagen na ingang van uw abonnement
  Tijdelijk Extra Rapport – vier dagen na ingang van uw abonnement 
  Bonusrapport 3 – twee maanden na ingang van uw abonnement 
  Extra Bonusrapport – vier maanden na ingang van uw abonnement

  Bij tussentijdse opzegging van uw abonnement mag u de reeds toegestuurde rapporten natuurlijk houden, maar verliest u het recht op de bonusrapporten die u op dat moment nog niet heeft ontvangen.

  Ook dit is een praktische maatregel om te voorkomen dat er “grappenmakers” zijn die een abonnement bestellen en dat na één maand opzeggen om zodoende voor de prijs van één “Super Rendement Rapport” tevens alle vier de gratis bonusrapporten in bezit te krijgen.

 4. Wenst u uw abonnement tussentijds te beëindigen, dan kunt u volstaan met het sturen van een e-mail. We vragen u alleen om duidelijk te het volgende te vermelden: 
  • Dat het gaat op een tussentijdse stopzetting van een abonnement
  • Om welk abonnement het gaat
  • Uw bankrekening info: dus uw rekeningnr., naam en woonplaats
  U hoeft ons dus niet uit te leggen waarom u uw abonnement tussentijds wenst stop te zetten. 
  We stellen geen vragen en storten binnen een week uw geld terug op uw rekening.