Sorry, maar we zitten aan ons maximum!

 


Geachte belegger,

We hebben vooraf een maximum gesteld aan het aantal losse nummers dat we maandelijks van het “Super Rendement Rapport” verkopen. En als we ons een maximum stellen, dan houden we ons daar ook aan, al is het alleen al uit respect voor u als belegger.

De reden dat we een maximum hebben gesteld is dat we in ons “Super Rendement Rapport” ook kleinere aandelen willen aanbevelen, zonder dat de koers van het aandeel wordt beïnvloed door onze abonnees.

We hebben het hier over aandelen waar dagelijks één of enkele honderdduizenden stukken van worden verhandeld, maar we hebben het ook over prachtige bedrijven met een omzet van tientallen of honderden miljoenen euro’s of dollars.

Deze wat kleinere bedrijven zijn vaak meer flexibel en kunnen dus beter en sneller reageren op veranderende omstandigheden, opereren vaak in een prachtige niche markt, groeien sneller en zijn vaak ook mooie potentiële overnamekandidaten.

U kunt het meest recente “Super Rendement Rapport” daarom niet langer los bestellen.

We kunnen u twee adviezen geven:

1) Het volgende “Super Rendement Rapport” komt uit op donderdag 25 april 2024. Wacht tot die dag en reageert u dan snel.


2) Meldt u aan voor een halfjaar– of jaarabonnement.

U ontvangt dan gratis het TIJDELIJKE EXTRA RAPPORT met twee tot vier aandelen uit een sector die op de rand van een enorme bull markt staat. Dit rapport gaat naar onze bescheiden mening ongekend hoge winsten opleveren. Een unieke kans die je niet mag laten liggen! 


Maar dat is niet de enige bonus die u ontvangt.