Gratis beleggingstip zilveraandeel

Via onderstaand formulier kunt u de gratis beleggingsanalyse aanvragen van een zilveraandeel dat wij eerder selecteerden voor onze TopAandelen beleggingsservice.

Leest u echter vooral eerst onze uitgebreide analyse onder het bestelformulier.

 
privacyverklaringdisclaimer

 


 

Waarom een zilveraandeel?

We zitten momenteel in een onzekere economische tijd. Staatsschulden lopen op, centrale banken printen geld bij het leven, diverse bubbels worden flink opgeblazen en zo meer. Een recessie ligt op de loer.

In zo’n tijd van recessie bieden goud en zilver historisch gezien bescherming voor uw spaargeld. Edelmetalen blijven hun waarde behouden.

Wat betekent dit voor de zilverprijs?

In onze ogen kan de zilverprijs niet anders dan fors stijgen. En onze verwachting is dat de zilverprijs uiteindelijk nog harder zal stijgen dan de goudprijs. Dit omdat zilver ook nog in vele bedrijfstakken als grondstof wordt gebruikt.

Stijgende zilverprijs = stijgende winst

Voor een zilverproducent betekent een stijgende zilverprijs fors stijgende winst. Hier even een rekenvoorbeeldje:

Stel een zilverproducent produceert 100 ounces zilver en verkoopt deze voor $15,00. De omzet van deze zilverproducent is dan $1500.

De kosten voor deze zilverproducent bedragen $500.
Dit betekent dat er een winst wordt gemaakt van $1000.

Nu stijgt de zilverprijs met 10%. Dit betekent dat de omzet van deze zilverproducent zonder extra kosten stijgt naar $1650. En de winst naar $1150.

Dus een 10% stijging van de zilverprijs zorgt in dit geval voor 15% winststijging.

Hype rond zilveraandelen

Gezien het bovenstaande verwachten wij dat de omzetten en winsten van goede zilverproducenten de komende jaren fors zullen stijgen. En wanneer dat het geval is zal er uiteindelijk onder beleggers een hype ontstaan rond goud- en zilveraandelen.

In een hype betalen beleggers met gemak 40 tot wel 50 keer de jaarwinst voor een degelijk zilveraandeel. Dit zal tot gevolg hebben dat de koersen van zilveraandelen zullen exploderen.

En precies dat is de reden dat wij hier een gratis analyse van een zilveraandeel met u willen delen. In onze TopAandelen-portefeuille hebben wij meerdere zeer goede zilveraandelen.

Wanneer gaat de zilverprijs stijgen?

Timing is het moeilijkste onderdeel van beleggen. Het is onmogelijk om precies te voorspellen wanneer de grote stijging ingezet zal worden. Wij kiezen er daarom voor om zilveraandelen in kleine porties aan te kopen en de positie eventueel uit te breiden wanneer zich een correctie voordoet.