GRATIS GOUDRAPPORTGeachte belegger,

Een vriend of kennis van u heeft deze pagina met u gedeeld, omdat hij of zij ons gratis goudrapport heeft aangevraagd en dit voor u ook interessant vindt.    In dit geheel gratis rapport vertellen we u waarom:

    1. de goudprijs de komende jaren naar $10.000 zal stijgen

    2. goud daarna nog veel verder zal stijgen

    3. ’s werelds beste beleggers nu in goud beleggen


En als klap op de vuurpijl geven we u een

Gratis goudtip


Een aandeel van een financieel ijzersterk bedrijf dat de komende jaren enorm gaat profiteren van de stijgende goudprijs.

Wij hebben een enorme hekel aan onnodig moeilijk taalgebruik. Dit rapport is in gewone mensentaal geschreven. Je hoeft dus géén ervaren belegger te zijn om de inhoud goed te kunnen begrijpen.

Nieuwsgierig?

Vul dan hieronder even uw naam en e-mail adres in. U ontvangt het rapport met gratis goudtip binnen één minuut in uw mailbox.

  

 


 

goud en zilver of spaargeld

Waarom een goudaandeel?

We leven momenteel in een steeds onzekerder wordende wereld. De economie gaat richting een nieuwe recessie en misschien zelfs een nieuwe crisis.

Centrale banken willen massaal geld printen op een manier die direct ten goede komt aan de burger, zodat die burger meer geld gaat uitgeven.

Tegelijk willen steeds meer politici de economie stimuleren door de uitgaven (infrastructuur, klimaat) fors te verhogen. En dat te financieren met geprint geld.

Dit soort extreme maatregelen veroorzaken op den duur stijgende inflatie en dus een fors stijgende goudprijs.

Wat betekent dit voor de goudprijs?

In onze ogen kan de goudprijs niet anders dan zéér fors stijgen. Onze verwachting is dat de goudprijs veel verder zal stijgen dan de in 2011 neergezette top van rond de $1900.

Wij voorzien een goudprijs die richting $10.000 gaat en daarna zelfs verder zal stijgen.

Stijgende goudprijs = fors stijgende winst

Voor een goudproducent betekent een stijgende goudprijs fors stijgende winst. Hier even een rekenvoorbeeldje:

Stel een goudproducent produceert 100 ounces goud en verkoopt deze voor $1000. De omzet van deze goudproducent is dan $100.000.

De totale kosten voor deze goudproducent bedragen $90.000.
Dit betekent dat er een winst wordt gemaakt van $10.000.

Nu stijgt de goudprijs met 10%. Dit betekent dat de omzet van deze goudproducent zonder extra kosten stijgt naar $110.000. En de winst naar $20.000.

Dus een 10% stijging van de goudprijs zorgt in dit geval voor 100% winststijging.
En een forse winststijging vertaalt zich in een forse koersstijging.

Hype rond goudaandelen

Gezien het bovenstaande verwachten wij dat de omzetten en winsten van goede goudproducenten de komende jaren fors zullen stijgen. En wanneer dat het geval is zal er uiteindelijk onder beleggers een hype ontstaan rond goud- en zilveraandelen.

Tijdens een hype betalen beleggers met gemak 40 tot wel 50 keer de jaarwinst voor een degelijk goudaandeel. Dit zal tot gevolg hebben dat de koersen van goudaandelen zullen exploderen.

Precies dat is de reden dat wij hier onze gratis goudtip met u willen delen. In onze TopAandelen-portefeuille hebben wij meerdere zeer goede goudaandelen.

Wanneer gaat de goudprijs stijgen?

Met beleggen bestaan er geen zekerheden. Alleen waarschijnlijkheden. Daarbij is timing het moeilijkste, zo niet meest onmogelijke onderdeel van beleggen.

Maar het lijkt er zéér sterk op dat de langjarige bull markt voor goud eind mei 2019 definitief is begonnen.

Meer weten?

Vul dan hieronder even uw naam en e-mail adres in. U ontvangt het rapport met gratis goudtip binnen één minuut in uw mailbox.