Het is TOTAAL ONNODIG om bij een DALENDE BEURS lijdzaam toe te kijken hoe de waarde van uw portefeuille fors daalt!


Unieke, eenvoudige, LEVENSLANG bruikbare
afdekstrategieën voor de lange termijn belegger die zijn
portefeuille tijdig tegen een dalende beurs wil
beschermen

Geachte belegger,

Hebt u een aandelenportefeuille waarmee u alleen winst maakt bij stijgende koersen?

Dan weet u misschien ook hoe belangrijk het is om altijd te beleggen in goedkope aandelen van bedrijven die zeer goed presteren, er financieel goed voor staan en waarvan de toekomstverwachting positief is. Dat is precies waar we met www.topaandelen.com in gespecialiseerd zijn.

Als u een lange termijn belegger bent, dan weet u waarschijnlijk ook hoe hard zelfs de koersen van de goedkoopste aandelen van de beste bedrijven fors dalen (zie 2008), zodra angst op de beurs de overhand krijgt. Hebt u aandelen van goede kwaliteit en hebt u die goedkoop aangekocht, dan kunt u zo’n beursdaling in principe met een gerust hart uitzitten.

Maar leuk is zo’n periode niet en veel beleggers worden bij een forse beursdaling tóch onzeker over hun aandelen. Want stel dat er tóch een addertje onder het gras is? Of stel dat het bedrijf tóch in de problemen komt?


Compenseer tijdelijke verliezen met definitieve winsten


Daarom is het in een periode van dalende beurzen heel handig om tijdelijke verliezen op uw kwaliteitsaandelen af te dekken met definitieve winsten op onze levenslang toepasbare afdekstrategieën.

In 2008 denderden de koersen van zowat alle aandelen omlaag. Ook als je in die situatie wéét dat je aandelen van topkwaliteit in portefeuille hebt, word je op een bepaald moment toch onzeker. Want komen die koersen straks wel weer terug omhoog? Aan die onzekerheid kunt u nu een eind maken.


Grote schommelingen in uw portefeuille zijn nergens voor nodig!


In het “Bescherm tijdig uw portefeuille!” rapport beschrijven we twee eenvoudig uit te voeren en vooral levenslang toepasbare afdekstrategieën die u in staat stellen om tijdig en vooral op een berekende manier het risico van een dalende beurs in te dammen. U zult bij een forse beursdaling het tijdelijke verlies op uw aandelen compenseren met definitieve winst die u met deze afdekstrategieën behaalt.

Wat een aantal TopAandelen abonnees in 2008 deden
In 2008 hebben een aantal van onze TopAandelen abonnees forse definieve winsten gemaakt op deze afdekstrategieën, wat een mooie compensatie gaf voor het tijdelijke verlies op hun aandelenportefeuille. Deze winsten gebruikten ze vervolgens om enkele aandelen die we als extra tips gaven op hun bijna laagste koers aan te kopen. Die aandelen stegen vervolgens in de eerste helft met 2009 met honderden procenten. Méér dan dubbele pret dus!


Een eenvoudig toepasbare afdekstrategie die slechts bedoeld is om uw portefeuille te beschermen tegen een fors dalende beurs, kan dus onbedoeld extra gunstige effecten hebben!Enkele belangrijke zaken die u moet weten:

 • Het “Bescherm tijdig je portefeuille!” rapport bieden we als gratis bonus rapport bij een halfjaar- of jaarabonnement op www.topaandelen.com.
 • De strategieën zijn een leven lang ALTIJD toepasbaar.
  Voor een eenmalig bedrag van 49,75 euro
  hebt u dus voor de rest van uw leven twee gemakkelijk toepasbare afdekstrategieën tot uw beschikking.

 • We vertellen u in het “Bescherm tijdig je portefeuille!” rapport uiteraard precies hoe u deze strategieën zonder enige hulp van buitenaf altijd zélf kunt toepassen.

 • Gedurende het eerste jaar na bestelling van het “Bescherm tijdig je portefeuille!” rapport sturen we u mails op de momenten dat we op basis van een strategie aktie moeten ondernemen.

 • U kunt dus desgewenst zelf bijhouden wanneer het tijd is om op basis van onze strategieën in aktie te komen, maar u kunt ook rustig onze mails afwachten.
 • Na het eerste jaar kunt u deze signalen voor het luttele bedrag van 29,75 euro nog een heel jaar lang blijven ontvangen.

Voor wie is het “Bescherm tijdig je portefeuille!” rapport geschikt?

 • Deze unieke, levenslang toepasbare afdekstrategieën zijn geschikt voor de serieuze belegger, die bij een dalende beurs tijdig het risico op fors dalende koersen in zijn portefeuille wil afdekken.


Als dank voor uw aanmelding ontvangt u gratis:

 • Bonus rapport 1: “Hoe u honderden tot duizenden euro’s per jaar kunt besparen door slim te beleggen”.

Vult u het formulier hieronder in om u aan te melden:

Let op: door het verzenden van het aanmeldformulier geeft u automatisch aan dat u akkoord gaat met onze privacyverklaringdisclaimer.