Verkoopsignaal BOLT

In het kader van onze TopAandelen service stuurden we onze abonnees vandaag het bericht dat we een verkoopsignaal afgeven voor:

Bolt Technology Corp. (BOLT)
Dit aandeel hebben we op 29 november 2012 geselecteerd.
Het noteerde toen $14,47. Gisteren zagen we een slotkoers van $18,77.

BOLT maakte vorige week de resultaten over boekjaar 2013 bekend. Het bleek (excl. bijzondere lasten) een winst te hebben geboekt van $0,75 per aandeel. Terwijl op het moment van selectie nog $1,10 werd verwacht. BOLT presteert dan ook een stuk minder goed dan verwacht.

Voor het komende boekjaar heeft geen enkele analist een verwachting afgegeven. Maar zelfs als BOLT’s winst met 33% zou stijgen tot $1,00 per aandeel, noteert het aandeel bijna 19 keer de winst. Wij blijven positief over BOLT, en daarnaast is de balans van het bedrijf ijzersterk. Maar we kunnen het aandeel absoluut niet langer als goedkoop bestempelen.

35% winst in 9 maanden
We hebben met dit aandeel (inclusief $0,71 dividend) ongeveer 35% winst behaald, in krap negen maanden tijd. Wat ons betreft is het tijd om deze winst veilig te stellen, zodat we het vrijgekomen geld kunnen beleggen in aandelen die op dit moment wél spotgoedkoop zijn.

Bekijkt u hier het volledige rapport dat wij op 29 november 2012 naar onze TopAandelen-abonnees stuurden.