Verkoopsignaal CPSS

In het kader van onze TopAandelen service stuurden we onze abonnees vandaag het bericht dat we een verkoopsignaal afgeven voor:

Consumer Portfolio Services (CPSS)
Dit aandeel hebben we op 15 mei 2007 geselecteerd. Het noteerde toen $5,53. Gisteren zagen we een slotkoers van $4,64.

CPSS noteert nog geen vijf keer de voor 2017 verwachte winst. Het lijkt dan ook absurd om zo’n goedkoop aandeel nu te verkopen.

Door de ontwikkelingen in de Amerikaanse automarkt verwachten wij echter dat de winstverwachtingen snel neerwaarts zullen worden bijgesteld.

Dit aandeel werd een jaar na selectie getroffen door de kredietcrisis, daalde fors in koers, waarna de koers in 2013 steeg naar $12.

We stonden in 2013 op het punt om een verkoopsignaal uit te sturen, toen de koers begon te dalen.

Omdat de Amerikaanse automarkt nog in volle groei was en omdat het aandeel op dat moment nog steeds goedkoop was, besloten we te wachten totdat de koers na correctie weer terug richting $12 zou gaan.

We kunnen nu rustig stellen dat we met CPSS achter de feiten aan hebben gelopen.

We zien nu van alle kanten signalen dat de crisis in de Amerikaanse automarkt (zie dit NB-artikel van vorige week) écht aan het uitbreken is én we zagen dat de koers van CPSS de afgelopen twee dagen plotseling fors is beginnen dalen.

Het lijkt ons daarom beter om nu voor zekerheid te kiezen en het aandeel te verkopen.

Zodat we het vrijgekomen geld kunnen beleggen in aandelen die vanaf hun huidige koers wél een hoog koerspotentieel hebben.

Profiteer van EXTRA TIPS!
Alleen al de extra tips voor goudaandelen, waarover ik u al een aantal keren in onze nieuwsbrief heb verteld, hebben een ongekend hoog koerspotentieel. Duizenden procenten!

Maar naar onze mening hebben de zilver-, platinum-, palladium- én uraniumaandelen die u als bonus bij uw abonnement ontvangt een nog véél hoger koerspotentieel. Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!