Verkoopsignaal EROS

In het kader van onze www.topaandelen.com service berichten we u dat we een verkoopsignaal afgeven voor:

Eros International (EROS)
Dit aandeel hebben we op 27 april 2017 geselecteerd. Het noteerde toen een koers van $10,15. Gisteren zagen we een slotkoers van $16,10.

EROS maakte medio augustus tegenvallende resultaten bekend, waarna de koers fors daalde en analisten de winstverwachting neerwaarts bijstelden.

Eind augustus maakte het bedrijf echter bekend dat het een prachtige samenwerking is aangegaan met tablet- en smartphone aanbieder Micromax.

Beleggers werden razend enthousiast van dit nieuws, want de koers van EROS steeg in slechts drie weken tijd van $10 naar $16.

59% koerswinst in 5 maanden tijd
Het aandeel noteert nu maar liefst 60 keer de voor dit boekjaar (mrt18) verwachte winst en 30 keer de voor boekjaar 2019 verwachte winst.

Ondanks dat ook wij zeer enthousiast zijn over de hierboven vermelde samenwerking, vinden wij het aandeel nu wel érg duur worden.

Wat ons betreft is het daarom een goed idee om die snelle 59% koerswinst vandaag veilig te stellen.

Dat geeft u de kans om het vrijgekomen geld te beleggen in aandelen die op dit moment wel écht goedkoop zijn. Aandelen die vanaf hun huidige koers een fors hoger koerspotentieel hebben dan EROS.

Deze aandelen zijn écht spotgoedkoop
In ons nieuwe “Super Rendement Rapport” vindt u drie fantastische aandelen die op dit moment écht spotgoedkoop zijn.

Drie aandelen die alles in zich hebben om in korte tijd minstens zo hard te stijgen als EROS.

Bekijkt u hier  het volledige rapport dat wij op 27 april 2017 naar onze abonnees  stuurden.