Verkoopsignaal OIS

In het kader van onze TopAandelen service stuurden we onze abonnees vandaag het bericht dat we een verkoopsignaal afgeven voor:

Oil States International (OIS)
Dit aandeel hebben we op 30 juli 2009 geselecteerd. Het noteerde toen $24,49. Afgelopen vrijdag zagen we een slotkoers van $62,34.

OIS presteert sinds selectie fors beter dan wat op dat moment de analistenverwachting was. We selecteerden het aandeel namelijk ondanks dat de winst aan het dalen was. Dit had toen alles te maken met de uitgebroken crisis, de daarbij horen fors gedaalde olieprijs en de fors teruggeschroefde investeringen in nieuwe olieprojecten. Wij schreven bij onze selectie echter al dat wij die fors gedaalde olieprijs als een tijdelijk fenomeen beschouwden, en waren daarom een stuk optimistischer dan de analisten.

155% koersstijging
De koers van OIS is sinds selectie met 155% gestegen. Het aandeel noteert nu bijna 20 keer de voor 2010 verwachte winst en ruim 15 keer de voor 2011 verwachte winst. Wat ons betreft is het aandeel daarmee absoluut niet meer goedkoop te noemen.

Tijd dus om die prachtige winst van 155% veilig te stellen, zodat we het vrijgekomen geld in een aandeel (of zelfs twee aandelen) met een fors hoger koerspotentieel kunnen investeren.

Bekijkt u hier het volledige rapport dat wij op 30 juli 2009 naar onze abonnees stuurden.