Verkoopsignaal SYRG

In het kader van onze TopAandelen service stuurden we onze abonnees vandaag het bericht dat we een verkoopsignaal afgeven voor:

Synergy Resources Corp. (SYRG)
Dit aandeel hebben we op 31 mei 2012 geselecteerd.
Het noteerde toen $2,70. Gisteren zagen we een slotkoers van $5,09.

De winstverwachting voor SYRG is het afgelopen kwartaal behoorlijk neerwaarts bijgesteld, terwijl de koers alleen maar is gestegen. Hierdoor noteert het aandeel nu ruim 17 keer de voor 2013 verwachte winst. Echt goedkoop kunnen we het aandeel daarmee niet langer noemen.

Wel geldt dat de koersgrafiek van SYRG er zeer goed uit ziet. Een stevige positieve koerstrend met hoge volumes. De kans is dus aanwezig dat de koers op korte termijn verder zal stijgen. Ervaring leert echter dat sentiment voor wat betreft één aandeel enorm snel kan omslaan. U kunt besluiten om op een verdere koersstijging in te spelen, maar houd in dat geval wel voor uzelf een strakke (imaginaire) stop-loss aan.

88% winst in een half jaar
We hebben met dit aandeel ongeveer 88% winst in een dik half jaar tijd. Wat ons betreft tijd om die winst veilig te stellen, zodat we het vrijgekomen geld kunnen beleggen in aandelen die op dit moment wél spotgoedkoop zijn.

Bekijkt u hier het volledige rapport dat wij op 31 mei 2012 naar onze abonnees stuurden.