De beurs is weer een markt aan het worden!

De Federal Reserve besloot gisteren om de rente op 0%-0,25% te laten. En om een eventuele renteverhoging uit te stellen tot december. Velen verwachtten vooraf een blije beurs. Gebeurde niet.

Misschien leuk om eens naar de daggrafiek van gisteren te kijken.

Om 8 uur ’s avonds (2PM) waren beleggers (ofwel de HFT-computers) drie minuten lang negatief, daarna ging de beurs 47 minuten lang omhoog, om vervolgens in een dik uur tijd de volledige 1,4% winst weer in te leveren.

Beurs laat zich niet langer leiden door centrale bankiers
Dit terwijl de goudprijs vanaf datzelfde moment met één procent steeg en terwijl langlopende staatsobligaties zelfs met een dikke procent stegen.

Met haar zoveelste besluit om de rente op 0% te houden, veroorzaakte Yellen dus niet de gewenste beursstijging, maar juist een spontane vlucht naar veiligheid. Dat zal ze vooraf niet hebben verwacht!

De reactie van de beurs is een nieuwe indicatie dat Yellen de beurs niet langer aan een touwtje heeft. Dat de rollen zijn omgedraaid. De beurs is zowaar op weg om weer een normaal functionerende markt te worden!

Zekerheid inbouwen is nu enorm belangrijk
Het simpele feit dat de beurs totaal niet positief reageerde op de Fed-beslissing van gisteren, geeft voor mij aan dat het nu wél enorm belangrijk is om zekerheid in te bouwen.

De meest eenvoudige manier om dat te doen is door de signalen uit ons “Bescherm Tijdig je Portefeuille!”-rapport te volgen. In dit rapport geven we u een simpele, doeltreffende strategie om in een dalende beurs winst te maken. Waardoor je je aandelen met een gerust hart kunt vasthouden.

Levenslang bruikbaar. Absolute vriendenprijs.
Omdat we het tijdig zekerheid inbouwen zo enorm belangrijk vinden, bieden we u dit levenslang bruikbare rapport aan voor een absolute vriendenprijs!
Bestel hier het “Bescherm Tijdig je Portefeuille!”-rapport.