Een verstandige belegger

Afgelopen week zag ik op een bepaald moment een aanmelding binnenkomen voor een los nummer van ons “Super Rendement Rapport“. Uiteraard vinden wij dat zeer verstandig, want het rapport bevat fantastische aandelen. 

En enkele minuten later zag ik van dezelfde persoon een aanmelding binnenkomen voor ons “Bescherm Tijdig je Portefeuille!”-Rapport”. En juist dát vinden we nog verstandiger!

Uiteraard geeft het mij een goed gevoel dat iemand zodanig vertrouwen in ons heeft dat hij twee rapporten bestelt. Maar wat mij een nog beter gevoel geeft is dat deze belegger het heeft begrepen.

Houd rekening met (forse) beursdalingen
Namelijk dat het de komende jaren verstandig is om in aandelen te beleggen, te profiteren van een stijgende beurs, maar dat het óók zeer verstandig is om tijdig je portefeuille af te dekken zodra de beurs een daling inzet.

Voor iedere buy-en-hold belegger is het de komende jaren naar mijn bescheiden mening een must. Zo maximaal mogelijk profiteren van een stijgende beurs. Maar wel tijdig afdekken, zodat je geen slapeloze nachten krijgt door een forse beursdaling.

Deze belegger heeft dat zeer goed begrepen. U ook?
Bestel dan hier het “Super Optie Rapport”