Hier gaat mijn hart sneller van kloppen

We have two options. Either the uranium price goes up, or the lights go out.
– Rick Rule

 

De hierboven vermelde uitspraak van superbelegger Rick Rule is misschien wat gechargeerd.

Maar als de prijs van uranium de komende jaren niet fors stijgt, dan gaan steeds meer verlies lijdende mijnen sluiten. En zal steeds minder uranium beschikbaar zijn voor het opwekken van elektriciteit.

Dat terwijl we weten dat het aantal kerncentrales wereldwijd alleen maar verder stijgt en dat Japan haar kerncentrales weer gaat opstarten (het heeft geen keus).

Vorige week kwam de Australische uraniumproducent Paladin Energy met dit persbericht. Paladin verklaart dat ze een uraniummijn gaat sluiten, omdat de lage uraniumprijs ervoor zorgt dat het open houden van de mijn ze teveel geld kost.

Het mooiste bericht wat je als belegger kunt tegenkomen
Dit zijn berichten waar mijn beleggershart sneller van gaat kloppen! Want het zijn de allermooiste berichten die je als belegger kunt lezen.

Het betekent dat de uraniumprijs zich in de buurt van haar bodem bevindt. Dat de uraniumprijs voor een periode van minimaal 7-10 jaar fors gaat stijgen. Want zo lang duurt het om een nieuwe, of een gesloten mijn weer operationeel te krijgen.

Er gaat de komende tien jaar te weinig uranium zijn om aan de steeds stijgende vraag te voldoen.

7-10 jaar lang ongelofelijk veel geld verdienen
Met aandelen van goede uraniumproducenten ga je de komende jaren ongelofelijk veel geld verdienen. De vorige bull markt leverde koersstijgingen tot 3200% op.

Alles wijst erop dat de komende bull markt nog een stuk heftiger zal zijn.

Het mooiste wat je als belegger kan overkomen is dat je aan het begin van een jarenlange bull markt de juiste aandelen koopt.

En dat je vervolgens 7-10 jaar lang rustig kunt toekijken hoe de koersen van die aandelen met honderden tot zelfs duizenden procenten stijgen.

De vier allerbeste uraniumaandelen
In augustus stuurden we onze TopAandelen-jaarabonnees als bonus een uniek rapport, met daarin de vier allerbeste uraniumaandelen. Deze vier aandelen zijn nu minstens net zo koopwaardig als ze toen waren!

Hebt u dit unieke extra rapport nog niet in uw bezit?
Dan hebt u nu nog de kans om het los te bestellen. En te profiteren van een enorme bull markt, die nog jarenlang gaat aanhouden. Bestel het rapport hier.

Bij een jaarabonnement op TopAandelen ontvangt u het rapport trouwens helemaal gratis als welkomstcadeau! Klik hier voor meer info.