Hoog tijd om scherp op te letten!

Vorige week ontving ik een mail van iemand die al enkele jaren TopAandelen-abonnee is. Hij schreef dat hij niets te klagen had over onze service, maar dat hij nu toch wel bezorgd begon te worden over berichten dat de beurs overgewaardeerd is, en dat een forse daling tot de mogelijkheden behoort.

Daar kan ik zelf nog aan toevoegen dat er diverse financieel-economische gevaren op de loer liggen, die een forse beursdaling kunnen veroorzaken.

Internationale politieke crisis op de loer
Omdat de verschrikkelijke vliegtuigcrash van gisteren lijkt te zijn veroorzaakt door een vergissinkje van Oost-Oekraïense separatisten, is de kans op een internationale politieke crisis groot. Dat levert voor wat betreft de beurs een nieuw gevaar op.

Tijd dus om u even te vertellen hoe wij hier tegenaan kijken. En wat u kunt doen om te voorkomen dat u een tijd lang tegen verliezen aankijkt als gevolg van een forse beursdaling.

Welke aandelen wij mijden. En welke we juist wél selecteren.
Allereerst geldt dat we met onze TopAandelen service bepaalde soorten aandelen al een tijdje mijden. Wij mijden aandelen die afhankelijk zijn van een geld spenderende consument. Daarnaast mijden we bank- en verzekeringsaandelen. En uiteraard mijden we peperdure social media- en tech-aandelen (hierover later meer).

Daarnaast verwachten wij dat goud- en zilveraandelen, uraniumaandelen, platinum- en palladiumaandelen en aandelen uit de energiesector bij een beursdaling juist in prijs zullen stijgen. Dat zijn dan ook het type aandelen dat wij het liefste selecteren.

Bescherm je portefeuille
Naast het bovenstaande vinden wij de strategie in ons “Bescherm tijdig je Portefeuille!” rapport enorm belangrijk. Met deze simpel te volgen strategie helpen we u om u tijdig te verzekeren tegen een forse beursdaling.

Hoewel de beurstrend op dit moment nog stijgend is, houden we dit weekend de ontwikkelingen scherp in de gaten. Als we gevaar zien, dan sturen we komende maandag een signaal uit om bescherming in te bouwen.

Wees óók zo verstandig om tijdig bescherming in te bouwen!
Meldt u hier aan voor dit unieke, levenslang bruikbare rapport
.

Profiteren van de aandelen die het hardste in koers zullen dalen
De duurste aandelen zullen volgens ons het hardste worden getroffen door een beursdaling. Social media-, 3D printing-, en andere tech-aandelen zijn het afgelopen jaar waanzinnig duur zijn geworden.

Met ons rapport “De Nieuwe Internet Hype” gaan we profiteren van 80% tot zelfs 100% koersdalingen. Grote kans dat we volgende week nieuwe signalen gaan uitsturen.

Conclusie
Met onze TopAandelen service selecteren wij diverse aandelen waarover wij ook bij een dalende beurs zeer positief zijn. Als TopAandelen abonnee krijg je daarnaast automatisch bericht zodra wij besluiten om tijdelijk bescherming in te bouwen.
Klik hier om ook TopAandelen-abonnee te worden!

Daarnaast zien wij enorme kansen om juist bij een forse beursdaling forse winsten te behalen. Dit omdat wij verwachten dat de nu nog peperdure social media- en tech-aandelen het hardste in koers zullen dalen.