Vertoont u ook dit soort onlogisch gedrag?

Uit onze verkoopcijfers blijkt dat een zeer groot deel van de particuliere beleggers zich enkel en alleen richt op stijgende koersen. En er geen rekening mee houdt dat er ook nog zoiets bestaat als forse beursdalingen.

Juist omdat de kans daarop zienderogen stijgt, herhaal ik hieronder voor alle zekerheid nog even wat de allerbelangrijkste voorwaarde is om over een periode van meerdere jaren succesvol te zijn met beleggen.

De allerbelangrijkste voorwaarde voor succesvol beleggen is ervoor zorgen dat je geen slachtoffer wordt van een forse beursdaling!

Motor rijden zonder helm
Je bent in mijn ogen als belegger enorm dom bezig als je geen strategie hebt, waarmee je je portefeuille afdekt voor een mogelijke forse beursdaling.

Het is net zo dom als voetballen zonder scheenbeschermers, als wielrennen of motorrijden zonder helm, als autorijden zonder gordel, als je huis niet verzekeren tegen brand, etc. etc.

Onlogisch gedrag
U zult ongetwijfeld uw huis hebben verzekerd tegen brand. En dat terwijl er meer dan 99% kans is dat het nooit in brand zal vliegen. Dat alle verzekeringspremie die u betaalt, uiteindelijk weggegooid geld zal blijken te zijn.

Jezelf bij dreigend gevaar verzekeren tegen een forse beursdaling kost ook geld. Maar in dit geval is het 99% zeker dat je die forse beursdaling (of crash) wél voor je kiezen krijgt. En dat de verzekering dubbel en dwars uitbetaalt.

Jezelf wél verzekeren tegen iets wat vrijwel zeker nooit zal gebeuren. Maar jezelf niet verzekeren tegen iets wat absoluut zéker gaat gebeuren. Vindt u dat zelf ook niet een béétje onlogisch?

Ideaal moment
Als u dit artikel hebt gelezen en de grafiek hebt bekeken, dan weet u dat de kans op een forse beursdaling nu vrij groot is. En dat het moment om jezelf daartegen te verzekeren nu ideaal is.

Met het “Bescherm Tijdig je Portefeuille!”-Rapport bieden we u een eenvoudige, concrete strategie om u tegen een forse beursdaling te beschermen. In het rapport vertellen we u precies wat te doen.

We vertellen u concreet hoe uzelf te beschermen door opties te gebruiken. En zelfs zónder opties te gebruiken. En iedere keer als we zelf actie ondernemen, sturen we u een mail. En dat voor een absolute vriendenprijs!

Ga vanaf nu op een logische manier beleggen!

Zorg dat u nooit slachtoffer wordt van een forse beursdaling.
Bestel hier het “Bescherm Tijdig je Portefeuille!”-Rapport
.