Yellen praat de beurs weer (even) omhoog

Zo snel kan het gaan op de beurs. 

Afgelopen dinsdag vertelde ik u nog dat alle ingrediënten voor een (forse) correctie aanwezig waren. En dat het verstandig is om daarvoor tijdig bescherming in te bouwen.

Ik vertelde u ook dat ik reeds op korte termijn een signaal verwachtte uit te sturen voor ons “Bescherm Tijdig je Portefeuille!” rapport.

Niets van dat alles!
Aan het eind van de tweedaagse Fed-meeting vertelde Yellen gisteren dat ze weliswaar verwacht in september de rente te verhogen, maar dat het tempo van renteverhogingen de komende jaren zeer langzaam zal zijn.

Beurs blij. Indices bijna op hoogtepunt.

Voor de bezitters van het “Bescherm Tijdig je Portefeuille!” rapport is dat echter geen enkel probleem. Want als het blijkbaar (nog) niet nodig is om bescherming in te bouwen, dan doen we dat toch lekker niet?

Kans op (forse) correctie blijft
Maar de risico’s die ik dinsdag noemde, zijn door Yellen’s mooie praatjes écht niet minder geworden. En daarom kan de stemming volgende week zomaar weer omslaan.

Als je het “Bescherm Tijdig je Portefeuille!” rapport bezit, dan doe je niets zolang de stemming positief blijft. Maar ben je er altijd op tijd bij als de stemming op de beurs draait.

Nooit slachtoffer van forse beursdaling
Waardoor je nooit slachtoffer wordt van een forse correctie of een écht forse beursdaling. Bestel het daarom snel!