10 procent dividend. En stijgend…

Ik vertelde u eerder deze week al over een door ons ontdekt aandeel dat juist enorm profiteert van de lage olieprijs. Dat ons een unieke kans geeft op snelle, forse koerswinst. Wij gaan voor 125% winst op één jaar tijd!

Binnen een jaar verkopen we het, want de olieprijs zal dan zeer waarschijnlijk alweer aan het stijgen zijn.

Onterecht in koers gedaald
Daarnaast zijn er echter ook aandelen die onterecht fors in koers zijn gedaald. Van bedrijven die geen enkele last hebben van de lage olieprijs. Die aandelen geven een enorme kans om van het komende koersherstel te profiteren.

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we een aandeel van een bedrijf dat fors groeit, dat met langlopende contracten werkt en wiens winstmarges los staan van de olieprijs.

Koers daalde met de olieprijs mee, terwijl het bedrijf daar helemaal geen last van heeft!

De helft goedkoper dan gemiddeld
Dit aandeel noteert nu slechts 8 keer de voor dit jaar verwachte winst (is dus de helft goedkoper dan gemiddeld!) terwijl het dit jaar maar liefst 68% winstgroei verwacht te realiseren.

Wij verwachten dat de beurs binnenkort beseft dat dit aandeel onterecht in koers is gedaald, waardoor fors koersherstel zal optreden. Voor de langere termijn berekenden we een koerspotentieel van minimaal 250%.

En als straks de onvermijdelijke energiecrisis uitbreekt, dan kan de koers van dit aandeel nog véél verder omhoog!

10 procent dividend. En stijgend…
Wat dit aandeel daarnaast echter enorm aantrekkelijk maakt, is dat het huidige dividendrendement maar liefst 10% bedraagt. En aangezien de winst fors stijgt, zal ook het dividend fors verder worden verhoogd!

Ieder kwartaal een torenhoog dividend binnen halen, terwijl je de koers van het aandeel fors ziet stijgen.

Veel beter dan dat kan je het écht niet krijgen!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”