1750 procent koersstijging!

Misschien vindt u het overdreven als ik u vertel dat goud- en zilveraandelen de komende jaren met honderden, waarschijnlijk zelfs duizenden procenten in koers zullen stijgen.

Daarom even een voorbeeldje. Uit het recente verleden.

De prijs van zilver daalde na het uitbreken van de kredietcrisis en bereikte een laagste koers van ongeveer $9,50 in oktober 2008. Om vervolgens te stijgen tot een hoogste koers van ongeveer $48 in april 2011.

Dat is een stijging van 400%.

Deze koers steeg ruim vier keer zo hard!
Kijk nu hieronder even naar de langjarige koersgrafiek van een van onze favoriete zilveraandelen.

In diezelfde periode steeg de koers van dit aandeel van ongeveer $0,70 naar een hoogste koers van $13.

Dat is een koersstijging van 1750 procent. De koers van dit aandeel steeg dus ruim vier keer zo hard als de zilverprijs!

Komende jaren zal het nóg harder gaan
Dat, beste lezer, laat zien wat goud- en zilveraandelen doen als de prijs van deze twee edelmetalen stijgt. En omdat centrale banken wereldwijd de komende jaren alleen maar méér geld gaan printen, zullen goud en zilver naar mijn vaste overtuiging véél harder stijgen dan in de periode 2008-2011.

In dit artikel vertelde ik u al dat het sentiment aan het veranderen is. Dat goud en zilver rijp zijn om de definitieve, enorme stijging in te zetten.

Profiteer hiervan!
Daarnaast vertelde u vorige week al welke enorme andere voordelen er voor u als nieuwe TopAandelen-abonnee klaar liggen.

Daar bovenop geven we u misschien nog wel het mooist denkbare geschenk. Want zodra een eerder door ons geselecteerd goud- of zilveraandeel door haar hoogste jaarkoers breekt, sturen we dat aandeel als extra tip naar u toe.

En als je alléén al naar dit soort voorbeelden uit het verleden kijkt, dan weet je dat die aandelen daarna nog héél, héél, héél veel koersstijging voor de boeg hebben!

Megawinsten liggen voor het oprapen!
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden