269% koerswinst. Nog geen verkoopsignaal.

Naar aanleiding van de nieuwe gratis tip die we u sinds vrijdag aanbieden, kregen we een aantal vragen van lezers en TopAandelen-abonnees over de gratis tip die tot vorige week op onze website stond.

We selecteerden het toen belachelijk goedkope tech-aandeel Orbotech (ORBK) eind december 2014 voor een koers van $14,44.

Alle seinen nog steeds op fel groen
Op onderstaande grafiek zien we wat sindsdien is gebeurd.

Op dit moment staan we op 269% koerswinst. Na de forse koersstijging die we dit jaar zagen, kan ik goed begrijpen dat u deze winst graag wilt nemen. Er is ook niets mis met winst nemen. Is nog nooit iemand armer van geworden.

Wij houden het aandeel echter nog even vast.

ORBK kwam begin deze maand met beter dan verwachte kwartaalcijfers, waarna analisten de winstverwachting voor komend jaar opwaarts bijstelden. Het aandeel noteert nu iets meer dan 15 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Koers kan verder stijgen naar $62
Supergoedkoop kan je het aandeel niet meer noemen. Maar de koers moet nog naar ruim $62 stijgen, voordat we het aandeel als normaal gewaardeerd kunnen beschouwen.

Uiteraard houden we wel de koersgrafiek scherp in de gaten. Zodra die tekenen van zwakte begint te vertonen, sturen we een verkoopsignaal uit.

Zoals u op de koersgrafiek hierboven echter kunt zien, staan op dit moment alle seinen op fel groen.

Deze maand al drie forse koerswinsten!
Voor onze TopAandelen service stuurden we deze maand tot nu toe trouwens al drie verkoopsignalen uit.

We realiseerden een 44% koerswinst op Electromed, 51% winst (in slechts twee maanden tijd!) op LightPath Technologies en maar liefst 145% koerswinst op Pointer Telocation.

De goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven
Als je continu belegt in de goedkoopste aandelen van de best presterende bedrijven, dan verhoog je de kans op dit soort forse koerswinsten.

Voor onze TopAandelen-service zoeken we uit duizenden aandelen iedere maand naar de goedkoopste aandelen van de financieel sterkste, best presterende bedrijven.

Profiteer ook van dit soort forse koerswinsten!
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden