350% koerswinst door revolutionaire machines

Zoals u de afgelopen tijd misschien al hebt gemerkt, zoeken we voor ons “Super Rendement Rapport” steeds vaker naar aandelen waarbij we een specifieke reden hebben om reeds op korte termijn een forse koersstijging te verwachten.

Ik vertelde u eerder deze week al uitgebreid over een fantastisch aandeel waarvoor we binnen een jaar 150% koerswinst verwachten.

Alleen maar voordelen voor klant
Daarnaast selecteerden we echter ook een aandeel van een bedrijf dat gespecialiseerde machines maakt voor elektronicabedrijven. Dit bedrijf heeft nu twee revolutionaire machines ontwikkeld, die haar klanten de volgende voordelen bieden:

    • Productietijd wordt een stuk korter
    • Minder personeel nodig om machine te bedienen
    • Besparing van ruimte en energie
    • Machine produceert minder chemisch afval

Bestellingen aan de lopende band
Revolutionaire machines, die de klant een enorm pak gedoe en kosten bespaart. En waar geen enkele concurrent aan kan tippen.

U kunt zich wel voorstellen hoe hard de bestellingen binnen lopen zodra deze machines medio 2015 op de markt verschijnen. En hoe hard omzet en winst van dit bedrijf zullen stijgen.

Dit, beste lezer, is voor mij het schoolvoorbeeld van een aandeel dat iets heel speciaals heeft. Iets wat je maar zelden tegenkomt.

350% koerspotentieel
Voor dit jaar verwachten analisten 53% winstgroei. En voor volgend jaar nog eens 73%. Dat is nog eens échte groei!

Wij verwachten dat de koers binnen een jaar met 100% stijgt. En voor de langere termijn berekenden we een koerspotentieel van minimaal 350%.

Dit is het soort aandelen die je als belegger wilt hebben!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”