5 tot 10 jaar achterover leunen

Ik hoop dat u het artikel van gisteren nuttig vond. Wat mij betreft is het enorm belangrijk én op termijn enorm winstgevend om de cyclus van grondstofprijzen te begrijpen.

En het is eigenlijk vrij simpel. Als de prijs van een grondstof zeer laag is, dan loont het de moeite om dit verder te onderzoeken. Want als je kunt zien dat er tekorten zullen ontstaan, dan zijn er enorme winsten te behalen.

Vijf tot tien jaar achterover leunen
Je kunt uiteraard te vroeg zijn en geduld moeten hebben. Maar zodra de prijs begint te stijgen kan je in sommige gevallen maar liefst 5 tot 10 jaar achterover leunen en de winsten binnen laten stromen.

Voor onze TopAandelen-abonnees zien wij uranium, en platinum/palladium als grondstoffen waarvan de prijzen véél te laag zijn. En waarvan een bull markt zomaar 10 jaar kan duren. Héérlijk vooruitzicht!

(maar uiteraard hoeft u het niet met ons eens te zijn, en zijn andere grondstoffen voor u misschien interessanter)

Hoe langer de prijs laag blijft…
Geduld en lange termijn visie zijn wel enorm belangrijk. Niemand weet vooraf wanneer de prijs van een grondstof definitief haar stijging zal inzetten.

Maar tegelijk geldt dat hoe langer de prijs te laag blijft, hoe groter het tekort dat ontstaat, en dus hoe langer en heviger de daaropvolgende prijsstijging is. En dus hoe hoger de koerswinsten.

Goud
Het is écht toeval, maar juist op de dag dat ik gisteren mijn artikel schreef kwam ik onderstaand plaatje over goud tegen.

We zien dat er nauwelijks meer nieuw goud wordt ontdekt. Uiteraard door gebrek aan investeringen. En dat dit jaar waarschijnlijk de piek vormt waar het gaat om productie.

(door de gedaalde goudprijs hebben producenten zich eerst gericht op het gemakkelijk/goedkoop te winnen goud, waardoor productie tot nu toe hoog bleef).

Hype + dalende productie
Vanaf volgend jaar daalt de productie. En als je dan weet hoe ongelofelijk veel fysiek goud alléén al de Chinezen en Indiërs nu al kopen, dan weet je direct welke ongelofelijke tekorten zullen ontstaan.

En als je vervolgens weet dat er de komende jaren voor ons Europeanen, voor Japanners, Chinezen, Indiërs etc. steeds meer redenen zullen zijn om papiergeld te wantrouwen, dan weet je direct wat goud de komende jaren gaat doen.

Er zal een enorme hype uitbreken, terwijl productie alleen maar daalt. De goudprijs zal tot ongekende hoogte stijgen!

Als TopAandelen-abonnee ga je keihard profiteren
Met TopAandelen selecteren we de ondergewaardeerde aandelen uit diverse kansrijke sectoren. Zie ook dit artikel van afgelopen dinsdag.

Maar daarnaast is het voor ons belangrijk dat u als TopAandelen-abonnee de komende jaren keihard profiteert van de enorme prijsstijgingen in uranium, platinum, palladium, goud en zilver.

En we houden de ontwikkelingen in andere grondstoffen scherp in de gaten.

Vijf tot tien jaar achterover leunen
5 tot 10 jaar lang grandioze winsten binnen zien stromen.
Wie wil dat nu niet?
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!