53% koerswinst. In nog geen maand!

Eerder vandaag stuurden we onze TopAandelen-abonnees een verkoopsignaal voor een aandeel dat we nog geen maand geleden hebben geselecteerd.

Op 31 maart selecteerden we Arotech (ARTX). Een bedrijf dat gespecialiseerde apparatuur levert om leger, politie, veiligheidsdiensten en hulpdiensten beter uit te rusten en beter te trainen.

Wij vonden ARTX een ideaal aandeel in deze tijden van toenemende dreiging van terrorisme.

De koers van ARTX is in minder dan één maand tijd met maar liefst 53% gestegen. Daardoor noteert het aandeel nu bijna 20 keer de voor 2016 verwachte winst en bijna 16 keer de voor 2017 verwachte winst.

Als de koers zó snel stijgt…
Omdat we het aandeel nu niet langer echt als goedkoop kunnen bestempelen, en omdat de koers in zeer korte tijd wel érg hard is gestegen, besloten we om deze supersnelle 53% winst vandaag veilig te stellen.

Daardoor kunnen onze TopAandelen-abonnees het vrijgekomen geld beleggen in aandelen die op dit moment wél spotgoedkoop zijn. Die vanaf hun huidige koers een fors hoger koerspotentieel hebben.

Nieuwe kans op supersnelle winst
Zie hier wat er gebeurt als beleggers een aandeel plotseling ontdekken. Hoe hard de koers in zeer korte tijd omhoog kan knallen.

Het aandeel waarover ik in dit artikel schrijf, heeft alles in zich om in korte tijd zelfs dubbel zo hard in koers te stijgen!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”