Aandelen die binnen een jaar 100% winst opleveren

Een fantastisch aandeel van een bedrijf dat enorm profiteert van de snelle technologische ontwikkeling in netwerken, telecommunicatie, ruimtevaart, defensie en geavanceerde mobiele apparaten.

Dat alleen in groeimarkten actief is én dit jaar een wel zéér slimme overname heeft gedaan. Spotgoedkoop, forse omzetgroei, nog forsere winstgroei én een stijgende koerstrend.

Een aandeel waarvan werkelijk álle seinen op groen staan. Mooier kan je het als belegger niet krijgen!

Een trend die met 100% zekerheid zal doorzetten
Daarnaast een prachtaandeel van een bedrijf dat enorm profiteert van de forse groei van het online winkelen. Een trend die al aan de gang is en die de komende jaren absoluut zal doorzetten.

Winst groeit dit jaar met 33% en volgend jaar met nog eens 26%. Voor de jaren nadien voorspellen analisten zelfs 54% jaarlijkse winstgroei! Wij gingen uit van een wat conservatievere winstgroei en kwamen voor de langere termijn uit op een koerspotentieel van minimaal 230%.

Niet slecht voor een trend die de komende jaren met 100% zekerheid zal doorzetten!

Te belachelijk voor woorden!

En als klap op de vuurpijl een waanzinnig goedkoop aandeel van een bedrijf dat volop profiteert van de enorme technologische ontwikkeling die aan de gang is.

En dat werkelijk loeihard groeit! Over het eerste kwartaal van dit jaar steeg de omzet met 72% en de winst met 122%. Ongelofelijke cijfers!

Dit aandeel kan je nu aankopen voor nog geen 9 keer de jaarwinst. Écht te belachelijk voor woorden!

Zodra dit waanzinnig goedkope aandeel op de radarschermen van de grote fondsbeheerders komt, zal de koers werkelijk omhoog knállen.

Zó ongelofelijk goedkoop zijn deze aandelen!
Alle drie aandelen van bedrijven met een enorm solide balans. Met veel geld in kas. Wiens toekomst er zéér rooskleurig uitziet. Die dus financieel ijzersterk zijn, winst maken en forse winstgroei realiseren.

Aandelen die zó ongelofelijk goedkoop zijn, dat ze komend jaar met gemiddeld 100% in koers moeten stijgen om het huidige beursgemiddelde van 17 keer de winst te noteren.

Maar die (gezien hun forse winstgroei) feitelijk nog veel harder in koers kunnen stijgen.

Bijna uitverkocht!
Drie ijzersterke toppers voor een lachwekkend lage prijs. En met ongekend hoog koerspotentieel. Wij verwachten binnen een jaar forse koersstijgingen!

Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten! Klikt u daarom hier om het nog snel te bestellen.

 

 

PS:
Bij een halfjaar- of jaarabonnement op TopAandelen ontvangt u ook helemaal gratis de extra tip die we eind mei naar onze abonnees stuurden. Een aandeel waarvoor we zelfs binnen 6 maanden 100% koersstijging verwachten!
Klik hier om u snel aan te melden!

 

Een mooie dag toegewenst!
Jack Hoogland

 

 

 

 

Kreeg u deze e-mail doorgestuurd en wilt u ook graag onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan even hier om u aan te melden.