Alle seinen nu op groen!

 

“The more certain something is, the less likely it is to be profitable.”
-JIM ROGERS

“You can’t buy what is popular and do well.”
-WARREN BUFFETT

 

Hierboven twee veelzeggende uitspraken van twee wereldberoemde beleggers. Hun advies is duidelijk. Je moet ergens in beleggen op het moment dat het NIET populair is.

Over de fundamentele reden om in goud- en zilveraandelen te beleggen, wil ik het nu even niet hebben. Dat hebben we al zo vaak gedaan. Vorige week zelfs nog. Ik wil het met u over timing hebben. Over op het juiste moment (bij)kopen.

Unieke kans
Want volgens mij hebben we een unieke kans. Om precies op het juiste moment goud- en zilveraandelen aan- of bij te kopen.

Zondagochtend las ik een uitgebreide analyse van Jesse Felder, waarin hij een overweldigende reeks grafieken presenteerde, die er stuk voor stuk op wezen dat goud en zilver aan de rand van een nieuwe, forse stijging staan.

Ik heb de twee (voor mij) meest interessante grafieken er even voor u uitgehaald.

Beleggers zijn extreem negatief
Op de grafiek hieronder zien we onderaan de Daily Sentiment Index voor goud.

Het sentiment rond goud is nu extreem negatief. Zelfs negatiever dan precies een jaar geleden, net voordat de stijging begon. Slechts 4% van de beleggers is nog positief over goud.

Het sentiment is dus een stuk negatiever dan een jaar geleden, terwijl de goudprijs ruim 7% hoger noteert. Alleen dát geeft wat mij betreft al een dijk van een koopsignaal!

Het slimme geld is goud aan het kopen
Op de grafiek hieronder (rode lijn) zien we dat de insiders, ofwel het slimme geld, op de futures-markt juist goud aan het kopen is.

Het slimme geld is meer aan het kopen dan we in de afgelopen 30 jaar hebben gezien.

Een beter moment kan je niet verzinnen
Extreem negatief sentiment onder beleggers. Het slimme geld is fors aan het kopen geslagen.

Timing is het moeilijkste wat er is. Maar kunt ú een beter moment verzinnen om goud- en zilveraandelen (bij) te kopen? Ik in ieder geval niet!

Ik ga daarom vandaag bijkopen. Fors bijkopen.

Zo knal je 2017 goed binnen!
Als TopAandelen-abonnee ontvangt u alle dit jaar uitgestuurde extra goud- en zilvertips. Met daarnaast nóg twee bonus rapporten die de komende jaren megawinsten gaan opleveren.

2016 startte met enorme koersstijgingen voor goud- en zilveraandelen. De kans is zéér groot dat goud en zilver direct na nieuwjaarsdag opnieuw zullen knallen.

Dat betekent honderden procenten koersstijging in slechts een paar maanden tijd.

Profiteer van deze unieke kans!
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden!