Alles is nu veranderd!

Vandaag even geen nieuwsbrief met onze vijf favoriete tweets want er is een situatie ontstaan die waarschijnlijk grote impact gaat hebben op de wereldeconomie en op financiële markten.

Allereerst staat het vrijwel vast dat de Chinese overheid véél te laat op de uitbraak van het Coronavirus heeft gereageerd. Dat de werkelijke cijfers vele malen hoger zijn dan wat China rapporteert.

Daarnaast werd bekend dat het virus zich ook tijdens de incubatieperiode verspreidt.

Hoge kans op internationale verspreiding
Een besmet persoon kan tot 14 dagen zonder symptomen (zich dus helemaal gezond voelend) rondlopen en anderen besmetten. Zie onderstaande tweet:

Combineer de late Chinese reactie met het hoge besmettingsgevaar en je weet dat de kans op internationale verspreiding zéér hoog is.

Of zoals Dr. Eric Toner van John Hopkins Center for Health Security in onderstaande tweet zegt: Probably, the cat’s already out of the bag.

Ofwel: waarschijnlijk is het al te laat om internationale verspreiding te voorkomen.

Grote impact op wereldeconomie
We weten dat de Chinese economie nu al zowat op slot zit. Dat heeft al grote impact op de wereldeconomie.

Maar als straks de eerste berichten over doden buiten China komen, zal de angst onder burgers overal ter wereld zich pas echt snel verspreiden.

Dit alles op een moment dat de wereldeconomie toch al zeer kwetsbaar is.

Veilige havens
Belangrijk gegeven hierbij is de wetenschap dat dit waarschijnlijk nog maar het begin is. Dat er voorlopig geen einde van deze potentiële crisis in zicht is.

De impact op financiële markten zal zijn dat beleggers wereldwijd naar veilige havens vluchten.

Wat betekent dat de goudprijs de komende maanden zeer fors kan stijgen.



Drie manieren om hierop in te spelen
We sturen onze TopAandelen-abonnees vandaag een bericht, waarin we drie manieren geven om zekerheid in te bouwen én om (buiten goud om) forse koerswinsten te behalen.

Daarnaast sturen we ze vandaag twee extra goudtips. Aandelen wiens koersgrafiek ons een dijk van een koopsignaal geven én die ongekend hoog koerspotentieel hebben. Klik hier om ook TopAandelen-abonnee te worden!



Vandaag nog ons speciale rapport
Daarnaast hebben we besloten om de inschrijving voor ons speciale goud/zilverrapport een dag langer open te houden.

In dit rapport vindt u twee goudaandelen én twee zilveraandelen die naar onze bescheiden mening alles in zich hebben om duizenden procenten koersstijging te realiseren.

Reageer vandaag, zodat je maximaal profiteert!
Klik hier om dit speciale goud-/zilverrapport te bestellen.