Als de beursanalisten gelijk krijgen…

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat in een absolute groeimarkt actief is.

Dat een enorm concurrentievoordeel heeft door hogere kwaliteit voor een lagere prijs te leveren. En dat doet door op een ultramoderne en milieubewuste manier te produceren.

Zó goedkoop is dit aandeel!
Dit aandeel noteert 13 keer de winst, terwijl het bedrijf maar liefst 44% winstgroei realiseert. Dat geeft een PEG-ratio van 0,30!

(aandelen met een PEG-ratio lager dan 1 worden als goedkoop beschouwd)

En de winst van dit bedrijf zal nog véél harder stijgen zodra we in de VS negatieve rente en/of nieuw geld printen gaan zien.

Voorzichtige schatting.
Dit aandeel wordt nu gevolgd door negen beursanalisten. Zij verwachten voor de komende jaren ruim 50% jaarlijkse winstgroei.

Voor de berekening van het koerspotentieel kozen wij ervoor om een stuk voorzichtiger te zijn. Uitgaand van slechts 25% jaarlijkse winstgroei, kwamen we voor dit aandeel uit op maar liefst 350% koerspotentieel.

Als zij gelijk krijgen…
Als die negen beursanalisten gelijk krijgen en/of als er negatieve rente in de VS komt, dan zal het daadwerkelijke koerspotentieel nog een héél stuk hoger zijn.
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”!