Als directieleden volop aandelen kopen…

De allerbeste indicator die je vertelt of de toekomst van een bedrijf er goed uitziet, is wat directieleden doen. Want zij zitten het dichtste bij het vuur. Weten het beste hoe de vlag ervoor hangt.

Als directieleden aandelen uit personeelsopties krijgen en die aandelen stelselmatig direct verkopen, dan is dat niet bepaald een positief teken.

Maar als ze hun eigen geld gebruiken om aandelen van hun bedrijf te kopen, dan is dat een zéér positief teken! Want dat doen ze uiteraard alleen als ze weten dat de toekomst er rooskleurig uitziet. Als ze reden hebben om veel koerswinst te verwachten.

Terugkeer van de juiste CEO
Gisteren stuurden we onze TopAandelen-abonnees een splinternieuw “Super Rendement Rapport” toe. En deze maand ontdekten we onder meer een aandeel van een tech-bedrijf, waar het door aanstelling van de verkeerde CEO een paar jaar de verkeerde kant op ging.

Vorig jaar kwam de CEO die het bedrijf succesvol maakte terug. En hij nam direct de maatregelen die het bedrijf nodig had. Dat die maatregelen vruchten afwerpen blijkt uit het feit dat:

    • de orderportefeuille ieder kwartaal groeit
    • het bedrijf de afgelopen kwartalen fors beter presteerde dan analisten verwachtten
    • analisten de winstverwachting voor dit jaar én volgend jaar fors opwaarts hebben bijgesteld

Ze zitten nog te slapen op de beurs!
Op de beurs zitten ze echter nog te slapen. Want dit aandeel, van een bedrijf wiens winst nu écht hard groeit, kunnen we vandaag aankopen voor nog geen 9 keer de winst.

Een dergelijk groei-aandeel hoort minimaal 20 keer de jaarwinst te noteren!

Directieleden zijn volop aan het kopen
Dat de directieleden opnieuw vertrouwen hebben in hun bedrijf, blijkt uit het feit dat ze met hun eigen geld volop aandelen aan het kopen zijn. Al een jaar lang.

De directieleden zitten dus niét te slapen. Zij stoppen hun eigen geld in het bedrijf. En dat doen ze uiteraard alléén als ze reden hebben om zéér optimistisch over de toekomst te zijn.

Koers kan in korte tijd ongekend hard stijgen
Superoptimistische directieleden. Forse winstgroei. Zwaar ondergewaardeerd aandeel. Slapende beleggers die ieder moment wakker kunnen worden.

Dit aandeel heeft alles in zich om reeds de komende maanden ongekend hard in koers te stijgen!

Volgens onze berekening moet dit aandeel in een jaar tijd met 180% stijgen.

Dit soort unieke kansen mag je niet laten lopen!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”