Arme man in onmogelijke situatie

Gisteren verlaagde de Amerikaanse Federal Reserve de rente met 0,25%.

Fed-baas Powell gaf tegelijk aan dat dit waarschijnlijk de laatste renteverlaging van 2019 zal zijn.

De tweet hieronder laat duidelijk zien dat Trump hier niet bepaald blij mee is. Hij wilde minimaal een half procent renteverlaging.

Het gekke is dat Trump groot gelijk heeft als het doel is om de economie aan de gang te houden. Om een recessie te voorkomen.

En dat is tot 3 november 2020 uiteraard Trumps hoogste prioriteit. Want gaat de economie in recessie, dan slinken Trumps kansen op herverkiezing.

Ze zeggen letterlijk hetzelfde als in 2007
Ook apart is dat centrale bankiers nu letterlijk dezelfde dingen zeggen als hun voorgangers eind 2007 zeiden.

Zie onderstaande tweet.

Centrale bankiers geven aan dat ze weliswaar tragere groei verwachten, maar wél economische groei. Precies hetzelfde als wat Bernanke eind 2007 zei.

En dat is ergens ook logisch.

Want als Powell verkondigt dat hij een recessie ziet aankomen en de rente met 0,50% verlaagt, dan schiet iedereen direct in de stress en begint de economie een dag later al te krimpen.

Straks hardere, extremere maatregelen
Die arme Powell zit dan ook in een onmogelijke situatie. Hij ziet een recessie aankomen, maar hij mag het niet laten merken.

Hij kan de maatregelen die nu eigenlijk nodig zijn niet nemen. Waardoor hij tijdens de komende recessie alleen maar hardere, extremere stimuleringsmaatregelen zal moeten nemen.

Conclusie is dezelfde als ik u dinsdag ook vertelde. De goudprijs zal op termijn naar $10.000 zal stijgen. En zal daarna (door MMT en helikopergeld) nog veel verder stijgen.

Helemaal gratis
Een correctie binnen een stijgende trend is het ideale moment om goud- en zilveraandelen aan of bij te kopen.

Dat is precies de situatie die we nu zien.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u uiteraard het nieuwe “Super Rendement Rapport” met daarin het in dit artikel beschreven goudaandeel.

Daarnaast ontvangt u alle extra goud- en zilvertips die we de afgelopen drie maanden naar onze TopAandelen-abonnees hebben gestuurd.

Extra tip met 500% koerspotentieel
En als klap op de vuurpijl ontvangt u de extra tip waarover ik u donderdag vertelde.

Een aandeel waarvan de koers binnen een jaar met 500% omhoog moet voordat het aandeel als normaal gewaardeerd kan worden beschouwd.

Daarnaast is het lange termijn koerspotentieel voor onze extra goud- en zilvertips fors hoger dan 1000%.

Profiteer maximaal met ons mee!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.