Belachelijk goedkoop. Ongekend hoog koerspotentieel.

Een supergoedkoop aandeel van een fenomenaal goed presterende goudproducent. We berekenden dat een slechts 10% hogere goudprijs leidt tot maar liefst 65% meer netto-winst.

Bleef de afgelopen jaren winst maken én realiseerde winstgroei. Groeit door slimme overnames en heeft een pak geld in kas om nieuwe overnames te doen.

Wij berekenden op basis van een 10% jaarlijkse stijging van de goudprijs een koerspotentieel van maar liefst 500%. De jaarlijks stijgende productie niet meegerekend.

Bedenk wat er gebeurt als goud de komende jaren met 20% per jaar in prijs stijgt. Of als er straks een goudhype ontstaat. Als goud straks richting de $10.000 stijgt, die het op dit moment werkelijk waard is.

De daadwerkelijke koerswinst gaat in de duizenden procenten lopen!

Profiteren van een ongekende groeimarkt
Daarnaast een absoluut superkoopje. Een aandeel van een bedrijf dat enorm hard profiteert van de alsmaar groeiende functionaliteit van de smartphone, en van software in auto’s, huizen, defensie-apparatuur en ruimtevaart.

Een niet te stoppen groeimarkt die nog vele jaren zal aanhouden.

Terwijl de winst van dit financieel ijzersterke bedrijf dit jaar met maar liefst 23% zal stijgen, kan je dit aandeel nu kopen voor slechts 9,5 keer de voor dit jaar verwachte winst.

Je profiteert van een ongekende groeimarkt en betaalt een absolute spotprijs!

Dit heb ik nooit eerder gezien!
En als klap op de vuurpijl een aandeel met een combinatie van eigenschappen die zó uitzonderlijk zijn, dan ik ze in al mijn jaren nooit eerder tegen ben gekomen.

Een bedrijf dat in parken met zonnepanelen investeert. Middels langlopende contracten. Daarmee een vaste, voorspelbare stroom inkomsten genereert, die maar liefst 7,5% dividend oplevert.

Omdat dit bedrijf aan de lopende band in nieuwe parken investeert, verwachten analisten voor de komende jaren 30% jaarlijkse winstgroei. Het toch al enorme dividend zal fors verder stijgen.

Maar het meest uitzonderlijke is dat je dit aandeel kunt aankopen voor minder dan de helft van haar intrinsieke waarde. De koers moet met ruim 100% omhoog voordat de koers gelijk is aan de daadwerkelijke waarde van het bedrijf. Nooit eerder gezien!

Extreem laag risico. 7,5% dividend en stijgend. 350% koerspotentieel.
Ongelofelijk!

Bijna uitverkocht
Drie ijzersterke toppers voor een lachwekkend lage prijs. En met ongekend hoog koerspotentieel. Wij verwachten binnen een jaar forse koersstijgingen!

Maar let op! Losse nummers van het “Super Rendement Rapport” zijn bijna aan het maximum dat we willen verkopen. De inschrijving kan daarom ieder moment worden gesloten. Klik hier om het nog snel te bestellen!