Beleggers zitten te slapen!

De afgelopen jaren is er iets unieks gebeurd in de Amerikaanse oil fracking industrie.

De kostprijs voor het winnen van een vat olie is door automatisering, innovatie en nieuwe technieken gedaald van $75 per vat naar slechts $30-$35 per vat.

Waardoor er in de VS een absolute hausse is op het gebied van oliewinning door fracking (horizontaal boren). Door de zeer fors gedaalde kostprijs zal die hausse nog vele jaren aanhouden.

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat mede de oorzaak is van die fors gedaalde kostprijs.

177% omzetstijging
Dit bedrijf heeft innovatieve oplossingen ontwikkeld, waarmee het oliebedrijven helpt om hun kostprijs per gewonnen vat olie fors te verlagen.

U zult begrijpen dat de vraag naar de diensten van dit bedrijf de pan uit rijst. Dit jaar stijgt de omzet met maar liefst 177%!

Ook de komende jaren zullen omzet en winst fors groeien. Dit jaar bijna 250% winstgroei!

Beleggers zitten te slapen!
Het mooie van dit bedrijf is dat het niet afhankelijk is van de olieprijs én dat het geen last zal hebben van een eventuele recessie.

Nog mooier is dat beleggers zitten te slapen. Want je kunt dit aandeel nu aankopen voor slechts 10,5 keer de voor dit jaar verwachte winst.

Analisten zijn alvast rázend enthousiast over de groeiverwachtingen.

Maar voor de berekening van het koerspotentieel hebben wij die groeiverwachtingen toch even wat conservatiever ingeschat.

Desondanks kwamen we uit op een dikke 400% koerspotentieel.

Zodra beleggers wakker worden zal de koers omhoog knallen!
Bestel snel het nieuwe “Super Rendement Rapport”!

 

 

Deel dit artikel per mail of via uw sociale media:

Facebook  
WhatsApp  
Twitter  
Google+  
LinkedIn  
Email  
Addthis