Best een beetje trots…

Gemiddeld 20-25 uur per week ben ik bezig met lezen, studeren, informatie opzoeken.

 

Met als doel om iedere week een beetje beter te worden in het

    • begrijpen waar het met de wereldeconomie naar toe gaat.
    • zien welke impact dat op financiële markten zal hebben.
    • tijdig (maar niet te vroeg) inspelen op de kansen die zich voordoen.

Belangrijk daarbij is om te weten wat ’s werelds beste beleggers te vertellen hebben. Wat hun mening is, waarom ze die mening hebben, en om vervolgens zelf research te doen en je eigen oordeel te vormen.

Nooit positief over goud. Nu wel!
Eén van mijn favorieten is Raoul Pal. Sinds ik hem volg, is hij nooit positief over goud en zilver geweest. Was voor hem totaal niet interessant. Maar deze week hoorde ik hem tijdens een interview op RealVisionTV plotseling het volgende zeggen:

“Door negatieve Fed-rente in de VS zal straks een vloedgolf van geld richting goud en zilver gaan. Ik ben daarom zéér positief over goud en zilver.”

Ik vertelde u twee weken geleden al waarom ik verwacht dat goud en zilver in 2016 fors zullen stijgen.

Ik ben dan ook best een beetje trots dat ik deze superbelegger nu exact hetzelfde hoorde zeggen. En dan vooral dat zijn analyse hetzelfde is als de mijne.

(het verschil is dat hij negatieve rente verwacht, en ik in mijn artikel schreef dat ik “QE for the people” verwacht. Maar het effect is hetzelfde)

Het belangrijkste van dit alles…
…is dat er een unieke kans ligt. Een kans die je niet mag laten liggen. Want als goud en zilver in prijs stijgen, dan stijgen de koersen van goud- en zilveraandelen nog véél harder.

Vorige week stuurden we onze TopAandelen-abonnees een extra signaal. Als onderdeel van de extra service die we leveren als u TopAandelen-abonnee bent.

Een aandeel dat vorige week haar hoogste jaarkoers bereikte. Van een goudproducent, die ondanks de lage goudprijs nog steeds winst weet te maken.

Fors meer dan 1000% koerspotentieel
Voor dit spotgoedkope goudaandeel staan alle seinen nu op groen. Koers kan op korte termijn fors stijgen.

Maar het belangrijkste blijft de langere termijn. Want we verwachten dat dit aandeel de komende jaren met fors meer dan 1000% in koers zal stijgen.

Pak deze extra supertip mee!
En zorg dat je óók onze volgende extra tips als eerste ontvangt.
Klik hier om TopAandelen-abonnee te worden!