Binnen 6 tot 8 maanden nieuwe crisis

Gisteren legde Jim Rickards in een interview met de Daily Mail perfect uit waarom een oorlog tussen de VS en Noord-Korea onvermijdelijk is.

Hij vertelde dat we mede daardoor binnen 6 tot 8 maanden in een nieuwe financiële crisis zitten, die veel zwaarder zal zijn dan die van 2008.

Twee simpele stellingen
Als ik het héél kort samenvat, komt het probleem met Noord-Korea neer op twee simpele stellingen, waar volgens mij geen speld tussen te krijgen is:

    • De VS ziet een Noord-Korea met kernwapens als een existentiële bedreiging.

    • Noord-Korea ziet de VS als een existentiële bedreiging en voelt zich alleen veilig als het kernwapens bezit om de VS af te schrikken.

Die twee gaan helaas niet samen.

Het is alsof Kim Jong-un het interview gisteren heeft bekeken, want vannacht stuurde hij opnieuw een raket over Japan heen.

Goudprijs naar $10.000
Eerder deze maand vertelde Rickards in een ander interview dat de goudprijs tijdens een oorlog met Noord-Korea in snel tempo richting $10.000 zal stijgen.

Dat gaat naar mijn vaste overtuiging ook zonder oorlog gebeuren. Als die oorlog er inderdaad komt, dan zal het echter een stuk sneller gaan.

Als je écht rijk wilt worden…
Daarmee komen we op mijn artikel van gisteren. Als je écht rijk wilt worden, dan moet je nú in goud- en zilveraandelen beleggen.

Want als Jim Rickards gelijk krijgt met Noord-Korea, dan zullen de koersen van onze goud- en zilveraandelen zéér hard omhoog knallen. Dan ga je met goud- en zilveraandelen zelfs enorm snel rijk worden.

Vier gratis extra tips + wat nog gaat komen
De afgelopen weken stuurden we al vier extra tips naar onze TopAandelen-abonnees. Van de allerbeste goud- en zilveraandelen die wij konden vinden.

Aandelen die de komende jaren met duizenden procenten in koers gaan stijgen.

Door vandaag TopAandelen-abonnee te worden, pak je dus in één keer vier extra tips mee! En we gaan er de komende weken/maanden méér uitsturen.

Allemaal goud- en zilveraandelen die de komende jaren onvoorstelbaar hard in koers gaan stijgen.

Zorg dat je daarvan profiteert!
Meld u hier aan voor een TopAandelen-abonnement