De allergrootste kans van je leven

Eric Sprott is een self-made miljardair die 68 jaar oud is. Begonnen als gewone jongen van de straat. Inmiddels zit hij al meer dan 40 jaar in het vak en er is bijna niemand in de wereld die zóveel over de goud- en zilvermarkt weet als hij.

Hij is ook een van de weinigen die in het jaar 2000 de gouden kans zag en massaal in goud- en zilveraandelen ging beleggen. Door dat inzicht heeft hij de afgelopen 13 jaar een enorme hoeveelheid geld verdiend.

Eric Sprott ziet nu de grootste beleggingskans van zijn hele ruim 40-jarige carriere voor zich. In onderstaand audio interview met King World News vertelt hij er alles over. Over de kans van je leven.

U vindt hier het interview dat ongeveer 19 minuten duurt
(de eerste 45 seconden kunt u overslaan).

De boodschap van Eric Sprott
Hij verwacht dat de goudprijs binnen een jaar naar $2400 zal stijgen. En dat je daardoor met de juiste goudaandelen in slechts één jaar tijd ongekend veel geld kunt verdienen.

Hij stelt dat je zelf gemakkelijk kunt opzoeken hoeveel winstmarge een goudproducent nu heeft. En dat je daaruit simpel kunt berekenen hoeveel die winstmarge zal zijn bij een goudprijs van $2400.

Hieronder een door mij vertaald citaat uit het interview (na 08’10’).

Interviewer: Wat je mij dus zegt, is dat dit letterlijk een van de grootste beleggingskansen is die je ooit in je leven hebt gezien.
Eric Sprott: Als ik even achterover leun en terugkijk over de jaren heen, dan denk ik dat dit de allergrootste is.

Dat is nogal een uitspraak. Hij verwacht nu méér winst te maken dan toen hij in 2000 goud- en zilveraandelen begon te kopen.